Σελίδες

Κυριακή 9 Ιουνίου 2013

Τα φώτα στο Αγρίνιο


Στην 3η αγωνιστική των πλέι οφ της Football League, όλα τα βλέμματα είναι στραμμένα στο Αγρίνιο με τον Παναιτωλικό να υποδέχεται τον Ολυμπιακό Βόλου (20:00, ΟΤΕSPORT 3). Νίκη Βόλου – Ηρακλής το άλλο ματς της ημέρας (20:00, ΟΤΕSPORT 4).

Παναιτωλικός και Ολυμπιακός Βόλου βρίσκονται στην πρώτη θέση του μίνι τουρνουά για μια θέση που οδηγεί στη Super League. Οι δύο ομάδες έχουν από πέντε βαθμούς και στη σημερινή τους αναμέτρηση στοχεύουν στη νίκη που θα τους δώσει σαφές προβάδισμα για την επιστροφή στη μεγάλη κατηγορία.

Στους Αγρινιώτες, εκτός μάχης παραμένουν οι Γκόλιας και Μπόγιοβιτς, ενώ και οι Στεφανάκος, Μελισσάς είναι τιμωρημένοι και δεν έχουν δικαίωμα συμμετοχής. Ο Κουτσοσπύρος έχει ένα χτύπημα στον αστράγαλο από το παιχνίδι της Τετάρτης και είναι σε πολύ καλύτερη κατάσταση.

Η αποστολή του Παναιτωλικού: Τακίδης,Τσάπαλος, Κούσας, Σμίλτος, Ιωάννου, , Μπακάκης, Αραμπατζής ,Σφακιανάκης Μπελόν, Τζούνιορ, Κουτσοσπύρος, , Μουμίν Ιορδανίδης, Φαβάλι, Καμαρά, Δάρλας, Πασάς, Μεταξούλης, Σίσιτς.

Οσον αφορά τους Βολιώτες, θα παραταχθούν με αλλαγές καθώς εκτός αποστολής έμειναν οι Κωστούλας, Σταυράκης, Κόμνος, Χατζηπαντελίδης, Γουσούλης και Μπακαγιόκο. Αντίθετα στην αποστολή συμπεριλήφθηκε ο Καρράς (ξεπέρασε τον τραυματισμό του), ενώ στο αρχικό σχήμα θα ξεκινήσουν οι Τσιάτσιος και Πινδώνης αντί των Στογιάνοφ και Μπολάτι.

Η αποστολή του Ολυμπιακού Βόλου: Μπολάτι, Μπρέσκα, Ναντάγια, Ογκουνσότο, Ολίσε, Στογιάνοφ, Ρόκα, Ανιέτε, Γενγκά, Γκίτκος, Γκότοβος, Γόγολος, Καπετάνος, Κατσιαρός, Παλαιολόγος, Πετκάκης, Πινδώνης, Σολάκης, Καρράς και Τσιάτσιος.

ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ - ΗΡΑΚΛΗΣ
Στο άλλος ματς της ημέρας, η Νίκη Βόλου υποδέχεται τον Ηρακλή με τους Θεσσαλονικείς να τα
παίζουν όλα για όλα, όντας στην τελευταία θέση με μόλις έναν βαθμό.

Ο τεχνικός της Νίκης, Απόστολος Χαραλαμπίδης, έχει δύο σημαντικές απουσίες στην άμυνα, καθώς τόσο ο Καρατζάς, όσο και ο Βέρτζος, είναι τιμωρημένοι και δεν έχουν δικαίωμα συμμετοχής στο συγκεκριμένο ματς. Έτσι, δίπλα από τον Κυριάκο αναμένεται να ξεκινήσει ο Χατζής.

Η αποστολή της Νίκης Βόλου: Βούρας, Καρακούτσης, Σαμαράς, Ψιάνος, Παπαδόπουλος, Κοντοδήμος, Τάντιτς, Ουέλινγκτον, Χατζής, Κυριάκος, Σκούφαλης, Πουρτουλίδης, Ριζογιάννης, Παππάς, Λαλίν, Φλίγκος, Τζιώρας, Πιτταράς.

Από την άλλη, ο Σίνισα Γκόγκιτς, δεν υπολογίζει στον Τάι και τον Ουκάρ. Πάντως, πέρα από τις απουσίες υπάρχουν και επιστροφές, καθώς οι Γ. Παληγεώργος και Ντατίδης είναι και πάλι στην διάθεση του προπονητή τους.

Η αποστολή του Ηρακλή: Χουάντερσον, Παπαδόπουλος, Τσερκέζος, Γεωργίου, Λόπες, Στεφανίδης, Νατσούρας, Σιατραβάνης, Βουτσιάς, Βαγγελόπουλος, Παληγεώργος Γ., Γιοβε, Παληγεώργος Χ., Ντε Σόουζα, Σουλίδης, Χιονίδης, Κιρόφσκι, Ντατίδης, Σαράφογλου, Σαββίδης

Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ (Μετά από 2 αγωνιστικές)
1. ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ 5
2. ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Β. 5
3. ΝΙΚΗ Β. 2
4. ΗΡΑΚΛΗΣ 1

gazzetta.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου