Σελίδες

Τρίτη 11 Ιουνίου 2013

«Πολίτης» κι επίσημα ο Νάβας!


Την απόκτηση του Χεσούς Νάβας ανακοίνωσε και επίσημα η Μάντσεστερ Σίτι. Στα 14,9 εκατ. λίρες το κόστος της μεταγραφής του από τη Σεβίλλη. 

Στη Μάντσεστερ Σίτι ανήκει από το απόγευμα της Τρίτης, ο Χεσούς Νάβας! Ο 27χρονος εξτρέμ, υπέγραψε το συμβόλαιό του με τους «πολίτες» και παρουσιάστηκε με κάθε επισημότητα από τον σύλλογο του Μάντσεστερ. Στα 14,9 εκατ. λίρες το κόστος της μεταγραφής του από τη Σεβίλλη. 

Ο παίκτης πέρασε από ιατρικές εξετάσεις στη Νέα Υόρκη, έστειλε τα αποτελέσματα στους ανθρώπους της Σίτι και αμέσως μετά έστειλε υπογεγραμμένο και το συμβόλαιό του. Με την ομάδα, θα ενσωματωθεί τον Ιούλιο, αφού θα συμμετέχει με την εθνική ομάδα της Ισπανίας στο φετινό Confederations Cup που θα διεξαχθεί στη Βραζιλία. 

«Αποδέχτηκα την πρόταση της Σίτι γιατί μου παρουσιάστηκε μια εξαιρετική ευκαιρία και πολύ μεγάλη πρόκληση που δεν ήθελα να αφήσω. Θεωρώ ότι είναι το σωστό βήμα στην καριέρα μου. Είμαι πολύ χαρούμενος για την απόφαση που πήρα. Αγωνίζομαι σε έναν σπουδαίο αγγλικό σύλλογο και θέλω να συνεχίσω να βελτιώνομαι. Θα προσπαθήσω να ανταποδώσω την εμπιστοσύνη των ανθρώπων της νέας μου ομάδας» ήταν τα πρώτα λόγια του Χεσούς Νάβας αμέσως μετά την ολοκλήρωση της μεταγραφής του. 

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο 27χρονος άσος, με 393 συμμετοχές, στα 10 χρόνια παρουσίας του στον σύλλογο της Ανδαλουσίας, βρίσκεται στην 6η θέση της λίστας με τους παίκτες που έχουν φορέσει περισσότερες φορές τη φανέλα της ισπανικής ομάδας. 

England365.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου