Σελίδες

Δευτέρα 3 Ιουνίου 2013

Eurovision:Στο δρόμο για την Δανία


Στο δρόμο για την Δανία"! Μέσα από τη στήλη αυτή θα έχετε την ευκαιρία να μάθετε όλα όσα θα πρέπει να ξέρετε για το επόμενο μεγαλύτερο μουσικό event της Ευρώπης.
Όσο το χρονόμετρο μετράει, εμείς θα προσπαθούμε να σας μεταφέρουμε όλες τις τελευταίες εξελίξεις για τον 59ο Διαγωνισμό Τραγουδιού της Eurovision στην Δανία..

Ξεκινώντας ας δούμε ποιες θα είναι οι νέες χώρες στον διαγωνισμό..
Σύμφωνα με τελευταίες πληροφορίες, Κοσσυφοπέδιο, Λιχτενστάιν, Καζακστάν δηλώνουν έτοιμοι να συμμετέχουν μόνο που υπάρχουν κάποια προβληματάκια...
Το Κοσσυφοπέδιο για την ώρα παίρνει "κόκκινη κάρτα" διότι η Διεθνής Ένωση Τηλεπικοινωνιών (ITU) δεν το έχει ακόμα αναγνωρίσει ως ανεξάρτητο κράτος, κάτι το οποίο βάση των κανόνων της EBU είναι απαραίτητο.
Τα πράγματα δείχνουν καλύτερα για Λιχτενστάιν και Καζακστάν τα οποία βρίσκονται σε στάδια διαπραγματεύσεων με την EBU, με σκοπό να αποτελούν μέλη της εως το 2014 για να κάνουν την πρώτη εμφάνισή τους στον Διαγωνισμό..

Η Ελλάδα θα πάει Γιουροβίζιον το 2014..
Ελπίδες 50-50 για την Ελλαδίτσα μας...
Σύμφωνα με πληροφορίες η ΕΡΤ σκοπεύει να ανακοινώσει αν η χώρα μας θα λάβει μέρος στον Διαγωνισμό...
Πολλά σενάρια βασίζονται σε συνεργασία ΕΡΤ-MAD για δεύτερη χρονιά αλλά ως τώρα τίποτα δεν είναι σίγουρο. Σε περίπτωση που δεν γίνει ή δεν πετύχει η συνεργασία της ΕΡΤ με το MAD τα σενάρια περί μη συμμετοχής της Ελλάδας στον Διαγωνισμό αυξάνονται. Τέλος, ξαναλέμε πως απλά δεν έχει παρθεί καμία επίσημη απόφαση.

Στο επόμενο μέρος, θα μάθουμε τις υποψήφιες πόλεις του Διαγωνισμού και όλες τις σίγουρες χώρες που πήραν το πράσινο φως. 


tvnea.blogspot.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου