Σελίδες

Παρασκευή 21 Ιουνίου 2013

Ολοκαίνουργια σειρά made in Turkey έρχεται στο Mega!


Ανάρμοστες σχέσεις και απαγορευμένους έρωτες περιλαμβάνει το σενάριο της τούρκικης σειράς «Eve dusen yιldιrιm», που έρχεται στο Μega.

Tο «Μεγάλο Κανάλι», προχώρησε στην αγορά ακόμα μίας σειράς που κουβαλά έντονο το άρωμα της Ανατολής. «Eve dusen yildirim» είναι ο τίτλος της και σχεδιάζεται να ενταχθεί από τον Ιούλιο στο πρόγραμμα του καναλιού και πιθανότατα στο prime time, αν και αυτό είναι κάτι που ακόμα δεν έχει αποφασιστεί οριστικά.

Κεντρική ηρωίδα της σειράς είναι η «Muazzez» (Gjzem Karaca), μια όμορφη κοπέλα που χάνει τον πατέρα της. Ο θάνατός του την κάνει να αισθάνεται όλο και περισσότερο μόνη. Πλέον παλεύει μόνη της με τις δυσκολίες στη ζωή της.

Ωστόσο, η «Muazzez» έχει έναν θείο τον οποίο δεν έχει συναντήσει ποτέ. Ηταν θυμωμένος με τον πατέρα της γι' αυτό και μέχρι τώρα δεν έχουν ειδωθεί. Οταν ο θείος της ο «Namik» πληροφορείται τον θάνατο του πατέρα της, αποφασίζει να τη φροντίσει. Στέλνει τον γιο του να τη βρει και αφού της εξηγήσει τι ακριβώς έχει συμβεί, να την καλέσει στην Κωνσταντινούπολη.

Ετσι, η «Muazzez» αλλάζει ζωή... Αρχίζει να ζει με τον θείο της, τον ξάδελφό της «Sait» (Mehmetcan Mincinozlu) και με την σύζυγό του, «Sayeste». Η άφιξη της «Muazzez» στο σπίτι αλλάζει τα πάντα... Τόσο ο «Namik», όσο και ο «Sait» την ερωτεύονται παράφορα και αρχίζουν να την πολιορκούν. Και παρά το γεγονός ότι ο «Namik» είναι θείος της, παντρεμένος με τη «Sayeste» και πολύ μεγαλύτερος από εκείνην, δεν μπορεί να αντισταθεί στην ομορφιά της.

Από την άλλη πλευρά, ο «Sait» είναι ένα νέο και όμορφο αγόρι που πηγαίνει στο πανεπιστήμιο. Είναι... αθεράπευτος γυναικάς, αλλά και ο ίδιος δεν μπορεί να αντισταθεί στη «Muazzez».

Οσο για τη «Muazzez», αρχικά δεν δείχνει κανένα ενδιαφέρον ούτε για τον «Sait» ούτε για τον «Namik». Τόσο, που αποκαλεί τον «Sait» αδελφό της! Ωστόσο, καθώς ο χρόνος περνά, αρχίζει και η έντονη πολιορκία από μέρους του συνεχίζεται, η σπίθα του έρωτα δεν αργεί να ανάψει...

Η «Muazzet», λοιπόν, θα βρει την ευτυχία μετά τον θάνατο του πατέρα της; Ο θείος της και ο ξάδελφός της θα γίνουν εχθροί για τα μάτια της; Τελικά ποιος θα είναι ο τυχερός που θα καταφέρει να κλέψει την καρδιά της;

zappit.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου