Τετάρτη, 26 Ιουνίου 2013

Το Mega θέλει 2ο κύκλο Βασιλιάδων...χωρίς να δώσει ευρώ από τα χρωστούμενα??


Τον τελευταίο καιρό γίνεται πολύς λόγος για τους «Βασιλιάδες» την πετυχημένη σειρά που πρόβαλλε το MEGA, αλλά που σταμάτησε λόγω της αδυναμίας πληρωμής από την εταιρεία παραγωγής.
Ενώ όμως, το ιστορικό STUDIO ATA που είχε τη σειρά… έφυγε από τη μέση, στο κανάλι της Μεσογείων σκέφτονται να την βγάλουν ξανά στον αέρα με καινούργια εταιρεία παραγωγής, την ΑΝΩΣΗ. 

Μετά από επαφές λοιπόν στελεχών του σταθμού και της εταιρείας παραγωγής έχουν ξεκινήσει οι επαφές με τους συντελεστές της σειρές -ηθοποιούς και τεχνικούς- για τη συνέχειά της. Ενώ κάποιοι από αυτούς ευχαριστήθηκαν ακούγοντας την πρόταση, κάποιοι άλλοι αντιδρούν θεωρώντας πως αν η σειρά συνεχίσει με άλλη εταιρεία παραγωγής, τότε θα χάσουν όλα τα χρήματα που τους χρωστούν από τα γυρίσματα του πρώτου κύκλου.

Έτσι οι ηθοποιοί, αλλά και πολλοί από τους συντελεστές θεωρούν ότι πριν υπογράψουν για τον καινούργιο κύκλο πρέπει πρώτα να διασφαλίσουν πως θα πάρουν τα χρήματα που τους οφείλονται. Στις πιέσεις αυτές όμως, δεν υπάρχει καμία ξεκάθαρη απάντηση από το MEGA, πετώντας το… μπαλάκι στο STUDIO ATA, το οποίο όμως, παραμένει ανενεργό και σε μεγάλο μέρος απλήρωτο από το κανάλι.

Βέβαια, στο σημείο αυτό πρέπει να σημειώσω ότι και οι δύο εταιρείες παραγωγής, το STUDIO ATA και η ΑΝΩΣΗ, είναι… συγγενικών συμφερόντων με το MEGA και για αυτό οι απλήρωτοι συντελεστές της σειράς ζητούν και απαιτούν πιο ξεκάθαρες απαντήσεις. Αυτή την περίοδο λοιπόν γίνονται συνεχείς επαφές με συντελεστές της σειράς προκειμένου να δεχτούν να πιάσουν δουλειά με την καινούργια εταιρεία παραγωγής, ενώ κάποιοι από αυτούς, σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες μου, προσπαθούν να… ομαδοποιηθούν για να τηρήσουν κοινή στάση, θεωρώντας πως αν ξεκινήσουν με άλλη εταιρεία… θα κλάψουν τα χρήματα που τους οφείλονται και τα οποία σημειωτέον, πολλοί τα έχουν δηλώσει στις φορολογικές τους δηλώσεις πληρώνοντας και τους ανάλογους φόρους. 

Το… εσωτερικό παιχνίδι όμως, στη Μεσογείων παίζεται και στο ότι το STUDIO ATA, για να παραχωρήσει τα δικαιώματα ζητά να εξασφαλιστεί πως το MEGA θα δώσει μέρος των οφειλών του. Για να καταφέρουν λοιπόν στο MEGA να βγάλουν τους «Βασιλιάδες» στον αέρα πρέπει να ξεπεράσουν όλα αυτά που συμβαίνουν στο παρασκήνιο. Και καλά πληροφορημένες πηγές αναφέρουν ότι δύσκολα θα επιτευχθεί αυτό αφού κανείς δεν μπορεί να δώσει τις απαιτούμενες διαβεβαιώσεις…! 

newsit

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου