Σελίδες

Πέμπτη 6 Ιουνίου 2013

Αποκλειστικό : Αλλαγή σχεδίων για το "Πρωινό Mou" και μία καίρια απορία...


Δείτε τι θα γίνει

Αλλαγή σχεδίων για το "Πρωινό Mou" ή μάλλον καλύτερα αλλαγή... πλεύσης φινάλε μιας και είναι καλοκαίρι και το μυαλό όλων μας τρέχει στις θάλασσες και στις παραλίες. 

Ναι, άλλα προγραμματιζόντουσαν μέχρι τώρα για την πρωινή, καθημερινή, ψυχαγωγική εκπομπή του Mega και άλλα τελικά γίνονται. Ο λόγος; Ο λόγος τόση ώρα για το φετινό φινάλε της εκπομπής το οποίο δεν λέει να... σταθεροποιηθεί με τίποτα! Ολοι πίστευαν πως ο Γιώργος Λιάγκας και η Φαίη Σκορδά θα μας έλεγαν το "καλό καλοκαίρι" την Παρασκευή 15 Ιουνίου, στην πορεία εμφανίστηκε και η Παρασκευή 21 Ιουνίου με τους πάντες να έχουν μπερδευτεί για το τι τελικά θα γίνει.

Μάλιστα, η εκπομπή ήταν να ανοίξει πανιά για Κυλλήνη απ 'όπου παραδοσιακά θα έπεφτε η αυλαία και τελικά κανείς δεν γνωριζε μέχρι σήμερα το πως θα γίνουν τελικά τα πράγματα. Σύμφωνα ,λοιπόν,με τις αποκλειστικές μου πληροφορίες, το φινάλε του "Πρωινού Mou" δεν πρόκειται να γραφτεί ούτε στις 15,ούτε στις 21 του μήνα, αλλά στις... 28! 

Ναι,ναι πολύ καλά διαβάζετε... Ο γενικός διευθυντής προγράμματος του Mega Πέτρος Μπούτος, αποφάσισε φετος να αποδεσμεύσει όσο πιο αργά γίνεται το γνωστό ζευγάρι από τις τηλεοπτικές του υποχρεώσεις. Καπως έτσι ,λοιπόν, μας προέκυψε το 28. 
Οσο για το τι θα γίνει και με το θέμα Κυλλήνη; Οχι, το ταξιδάκι της εκπομπής δεν μεταφέρεται στο τέλος του μήνα. Σύμφωνα πάντα με τις ίδιες πολύ καλά πληροφορημένες πηγές, η εκδρομή του "Πρωινού Mou" στην Κυλλήνη θα γίνει κανονικά από Δευτέρα και οι τίτλοι του τέλους θα πέσουν φέτος με... φόντο το πλατό.

Και η απορία... 

Τέλος, ποια είναι η καίρια απορία για την οποία σας έκανα λόγο στον τίτλο του ρεπορτάζ; Είναι αλήθεια πως σε ότι έχει να κάνει με το δυναμικό της εκπομπής πίσω από τις κάμερες, πληρώνονται κανονικά μόνο όσοι είχαν την τύχη να υπογράψουν σύμβαση εργασίας με το Mega και όχι εκείνοι που έχουν συνεργασία με την εταιρία παραγωγής; Γιατί κάτι τέτοιο έπιασαν οι κεραίες μου. Και είναι σου λέει στο... περίμενε δυο και τρεις μήνες πολύς κόσμος.

zappit.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου