Σελίδες

Τρίτη 11 Ιουνίου 2013

Νέα μείωση ζητεί η NOVA από τη λίγκα!


Με αφορμή κυρίως την απουσία της ΑΕΚ από το πρωτάθλημα, η NOVA έκανε ήδη την πρώτη κρούση προς τη Σούπερ Λίγκα προκειμένου να γίνει νέα μείωση στο τηλεοπτικό συμβόλαιο!

Συνεδριάζει την προσεχή Τετάρτη 12/6 το διοικητικό συμβούλιο της Σούπερ Λίγκας και το πρώτο θέμα της ημερήσιας διάταξης, είναι τα «τηλεοπτικά». 

Σύμφωνα με πληροφορίες που διέρρευσαν τη Δευτέρα 10/6, έχει γίνει ήδη μια πρώτη κρούση από τη NOVA, προκειμένου να υπάρξει νέα μείωση (μετά την περσινή) στο αντίτιμο του τηλεοπτικού συμβολαίου που βρίσκεται σε ισχύ και για του χρόνου. 

Αφορμή, πέραν της γενικότερης οικονομικής συγκυρίας, είναι κυρίως η απουσία της ΑΕΚ από το επόμενο πρωτάθλημα της Σούπερ Λίγκας, γεγονός που μειώνει την εμπορικότητα της διοργάνωσης και πιθανόν να προκαλέσει και απώλεια συνδρομητών για το κανάλι. 

Η προοπτική αυτή, βέβαια, δεν αρέσει στις ΠΑΕ της μεγάλης κατηγορίας και έτσι το θέμα θα συζητηθεί στο προσεχές Δ.Σ. 

Την ίδια ημέρα, θα αποφασιστεί και το πότε θα ξεκινήσει το νέο πρωτάθλημα (κατά 99% στις 17-18 Αυγούστου), καθώς και την ημερομηνία που θα διενεργηθεί η κλήρωση (σίγουρα στο πρώτο δεκαπενθήμερο του Ιουλίου). 

Αναλυτικά τα θέματα ημερήσιας διάταξης του Δ.Σ. της Σούπερ Λίγκας την Τετάρτη 12/6: 

1. Θέματα Τηλεοπτικών. 

2. Επικύρωση βαθμολογίας Κατάταξης Αγώνων Play Off ΟΠΑΠ 2012 – 2013 και βαθμολογίας Πρωταθλημάτων Υποδομής Super League ΟΠΑΠ (Κ20 & Κ17) 2012 – 2013. 

3. Ημερομηνίες κλήρωσης και έναρξης Πρωταθλήματος Super League ΟΠΑΠ 2013 – 2014. 

4. Ορισμός Εκπροσώπων του Συνεταιρισμού για την επικείμενη Τακτική Γενική Συνέλευση της Ε.Π.Ο. της 28/06/2013. 

5. Συμβάσεις με Προμηθευτές. 

6. Πρωταθλήματα Υποδομών (Κ20, Κ17, Κ15). 

7. Παροχή εξουσιοδότησης στη Νομική Υπηρεσία για την υπογραφή και κατάθεση εγκλήσεων για λογαριασμό του Συνεταιρισμού. 

8. Διοργάνωση Σεμιναρίου αναφορικά με τις νέες υποχρεώσεις των Π.Α.Ε. εκ της θεσπίσεως του νέου Κώδικα Φορολογικής Απεικόνισης Συναλλαγών (Κ.Φ.Α.Σ.). 

9. Θέματα Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης. 

10. Διάφορα. 

Άρης Ασβεστάς

sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου