Σελίδες

Δευτέρα 24 Ιουνίου 2013

Η πρώτη άρνηση του Χάινς (pic)


Ο Κάιλ Χάινς μέσω του μάνατζέρ του γνωστοποίησε ότι δεν πρόκειται να κάνει χρήση της οψιόν ανανέωσης για τρίτο χρόνο του συμβολαίου του με τον Ολυμπιακό. 

Ήταν γνωστό ότι ο Κάιλ Χάινς μετά και τη νέα εξαιρετική χρονιά που έκανε με τον Ολυμπιακό δεν θα έκανε χρήση του τρίτου χρόνου του συμβολαίου του με τους «ερυθρόλευκους». 

Ο Αμερικανός έψαχνε για προσφορά ανώτερη των 400.000 δολαρίων που προβλεπόταν για την τον τρίτο χρόνο του συμβόλαίου του. Έτσι, ο εκπρόσωπος του Χάινς, Μίσκο Ρασνάτοβιτς, ανακοίνωσε την Δευτέρα ότι γνωστοποίησε στον Ολυμπιακό την απόφαση αυτή. Η πλευρά του παίκτη είχε δικαίωμα να απαντήσει για την οψιόν ανανέωσης μέχρι τις 30 του μήνα και το γεγονός ότι γνωστοποίησε την απόφασή του έξι μέρες νωρίτερα δείχνει-όπως έχουμε τονίσει-ότι ο Αμερικανός δεν θέλει η υπόθεση να γίνει σήριαλ και αναμένεται να απαντήσει άμεσα στην πρόταση ανανέωσης των πρωταθλητών Ευρώπης.

Πάντως, οι πληροφορίες αναφέρουν οτι τόσο ο Χάινς όσο και ο εκπρόσωπός του, Μίσκο Ραζνάτοβιτς, δεν έχουν ενημερώσει για τις προθέσεις τους-όσον αφορά το αν δέχονται ή όχι τη νέα βελτιωμένη πρόταση- τους ανθρώπους του Ολυμπιακού, και το γεγονός ότι γνωστοποίησαν την απόφασή τους να μην κάνουν χρήση της οψιόν ανανέωσης για τον τρίτο χρόνο του συμβολαίου του, ίσως να δείχνει ότι ο Αμερικανός έχει πάρει τις αποφάσεις του και δεν αποκλείεται οι εξελίξεις να τρέξουν άμεσα, ακόμα κι εντός της ημέρας. 

Οι ενδείξεις πάντως, λενε οτι όταν ένας μάνατζερ απο τόσο νωρίς εκδηλώνεις τις προθέσεις του (η απόφαση για την μη χρήση του τρίτου χρόνου του συμβολαίου του) δείχνει ότι ο 27χρονος φόργουορντ έχει πάρει τις αποφάσεις του και μάλλον δεν φαίνεται να είναι τόσο θετικές για τους Πειραιώτες.  

Ο Ολυμπιακός έχει κάνει νέα βελτιωμένη πρόταση στον Χάινς για την παραμονή του στην ομάδα και πλέον αυτό που απομένει είναι η απάντησή του, την ώρα που τον πολιορκεί στενά και η ΤΣΣΚΑ Μόσχας η οποία του προσφέρει 2,4 εκατ δολάρια για διετές συμβόλαιο συνεργασίας.  


gazzetta.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου