Σελίδες

Πέμπτη 20 Ιουνίου 2013

Γιορτάζει το Αγρίνιο! (pics)


Το Αγρίνιο έβαλε τα... γιορτινά του, καθώς ο Παναιτωλικός επέστρεψε στην Α' Εθνική και πάνω από 4.500 φίλοι των «καναρινιών» βρέθηκαν στο γήπεδο, όπου έγινε η φιέστα της ανόδου! 

Την αποθέωση γνώρισαν οι παίκτες του Παναιτωλικού, οι οποίοι βρέθηκαν στο γήπεδο του συλλόγου για να γιορτάσουν την επιστροφή της ομάδας στην Α' Εθνική. 

Ο κόσμος, όπως ήταν αναμενόμενο, γέμισε το γήπεδο και δημιούργησε μία μαγευτική ατμόσφαιρα, «μεθυσμένος» από την χαρά της επιστροφής στην Super League.

Στο γήπεδο βρέθηκαν όλα τα τμήματα του συλλόγου, από του πιο μικρούς, μέχρι και τους παλαίμαχους, που έδωσαν φιλικό με την ανδρική ομάδα. 

Οι παίκτες μπήκαν ένας ένας στο γήπεδο, προκειμένου να εισπράξουν το χειροκρότημα των οπαδών, ενώ και ο Χάβος κατά την είσοδό του στον αγωνιστικό χώρο γνώρισε από την αποθέωση, καθώς όλα το γήπεδο σηκώθηκε όρθιο και τον χειροκρότησε, αναγνωρίζοντας με αυτόν τον τρόπο την τεράστια προσφορά του στην ομάδα. 

Πριν από την έναρξη του φιλικού, ανακοινώθηκε πως MVP της χρονιάς αναδείχτηκε ο Ανρί Καμαρά με 7 ψήφους, αφήνοντας δεύτερο τον Στέλιο Σφακιανάκη, ο οποίος συγκέντρωσε 5. Η βραδιά έκλεισε με το φιλικό των Παλαιμάχων με τους νυν παίκτες του Παναιτωλικού, το οποίο έληξε ισόπαλο με σκορ 4-4. 









gazzetta.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου