Σελίδες

Τρίτη 18 Ιουνίου 2013

Η γκάφα του αιώνα (vid)


Την έκανε ο αγαπημένος σπορτκάστερ του ΣΚΑΪ στο ματς της Ιταλίας με το Μεξικό και έγραψε ιστορία. Τι είπε; Ο Μίλων Φιρίκης και οι «Μικροί Ήρωες» έχουν τις λεπτομέρειες.

Τον γνωρίσαμε στο ντέρμπι των «αιωνίων» στο μπάσκετ, στο οποίο μάγεψε μικρούς και μεγάλους με τη γεμάτη μπρίο και ζωντάνια περιγραφή του! Τον αγαπήσαμε στο ματς της Βραζιλίας με την Ιαπωνία για το Κύπελλο Συνομοσπονδιών.

 Τον λατρέψαμε την Κυριακή το βράδυ γιατί η μαγική περιγραφή του στο Μεξικό-Ιταλία μας θύμισε ιερά τέρατα του μικροφώνου όπως ο Μανόλο ("κόρνερ σε πολύ πλεονεκτική θέση") και ο Μεγαλέξανδρος Θεοφιλόπουλος (τις παλιές καλές μέρες που έβλεπε το Ρομάριο στο πρόσωπο του Ρομπίνιο). Ο γνωστός-άγνωστος σπίκερ του ΣΚΑΪ κατάφερε να γράψει ιστορία με το σπαθί και το ταλέντο του.

 Λίγα λόγια για το έργο: Μια φορά κι έναν καιρό η Ιταλία είχε δυο παίκτες. Τον Μπονούτσι και τον Ντε Σίλιο. Μέχρι το βράδυ της Κυριακής οι δυο τους δεν είχαν την παραμικρή σχέση μεταξύ τους. Λίγο μετά τις 22:00 όμως έλαβαν Πακέτο με τα ευχάριστα, όχι από τη Βίκυ Χατζηβασιλείου, αλλά από τον αγαπημένο σπίκερ του ΣΚΑΪ, ο οποίος τους τραγούδησε «εσείς οι δυο σαν ένα, δυο σώματα ενωμένα».

Ο μικρός Θεούλης τα πρώτα 20 λεπτά του αγώνα έλεγε συνέχεια τον Ντε Σίλιο, Μπονούτσι. Μια, δυο, τρεις, κάποια στιγμή το πίστεψε και ο ίδιος ότι ο νέος που κάλπαζε απ' την αριστερή πλευρά της Ιταλίας ήταν ο Μπονούτσι (το ότι δεν έπαιζε καν είναι μια μικρή λεπτομέρεια που δεν μπορεί να χαλάσει μια τόσο ωραία ιστορία).

Στη συνέχεια συνέβη το καλό. Ο σκηνοθέτης έκανε ένα κοντινό πλάνο και φάνηκε το όνομα (Ντε Σίλιο) στη φανέλα του φερόμενου ως Μπονούτσι.  Ο τιτανοτεράστιος εκφωνητής όχι μόνο δεν τα 'χασε, αλλά συνέχισε να μαγεύει τα πλήθη δίνοντας την πληροφορία της χρονιάς. Ντε Σίλιο και Μπονούτσι είναι το ίδιο πρόσωπο. Αν η γιαγιά σας δηλαδή πετύχει τον Ντε Σίλιο και τον ρωτήσει «Ποιος είσαι εσύ ωρέ; Τίνος είσαι;» θα της απαντήσει: «Είμαι ο Ντε Σίλιο, γνωστός και ως Μπονούτσι (για τους στενούς φίλους)».

Δεν σας παρεξηγώ καθόλου φίλοι μου. Ξέρω! Στο σημείο αυτό κουνάτε με δυσπιστία το κεφάλι σας και μονολογείτε: «Τι αρκούδες μας λέει πάλι ο περίεργος; Δεν γίνονται αυτά τα πράγματα». Κι όμως γίνονται. Δείτε το βίντεο και θα καταλάβετε ότι ο σπίκερ του ΣΚΑΪ είναι πολύ καλός και είναι και αληθινός!  


gazzetta.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου