Σελίδες

Παρασκευή 21 Ιουνίου 2013

ΠΑΟΚτσής ο Σκόνδρας!(vid)


Ο Γιάννης Σκόνδρας υπέγραψε για 4χρονιά στον ΠΑΟΚ, ανακοινώθηκε και παρουσιάστηκε από την ΠΑΕ τονίζοντας πως οι στόχοι της ομάδας ήταν μεγάλο κίνητρο.

«Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ ανακοινώνει τη συμφωνία της με τον 23χρονο αμυντικό Γιάννη Σκόνδρα, ο οποίος υπέγραψε συμβόλαιο για τα επόμενα τέσσερα χρόνια. Ο πρώην αρχηγός του Ατρομήτου, που αγωνιζόταν στην ομάδα του Περιστερίου από το 2005, ήταν μέλος των «μικρών» εθνικών ομάδων (Κ17, Κ19, Κ21), ενώ έχει κληθεί (χωρίς να αγωνιστεί ακόμη) και στην εθνική Ανδρών από τον ομοσπονδιακό τεχνικό Φερνάντο Σάντος. Προτού μετακομίσει στον Ατρόμητο, ο 23χρονος αμυντικός είχε κλέψει τις εντυπώσεις αγωνιζόμενος στον Ασκληπιό Τρικάλων».

Ανακοίνωση εξέδωσε και η ΠΑΕ Ατρόμητος. «Η ΠΑΕ Ατρόμητος ανακοινώνει την παραχώρηση του ποδοσφαιριστή Γιάννη Σκόνδρα στην ΠΑΕ ΠΑΟΚ. Ο Γιάννης Σκόνδρας που ξεκίνησε από τα τμήματα υποδομών της ΠΑΕ Ατρόμητος είχε συμβόλαιο με την ομάδα μας μέχρι τον ερχόμενο Δεκέμβριο. Η ΠΑΕ Ατρόμητος τον ευχαριστεί θερμά για την προσφορά του στην ομάδα και του εύχεται καλή συνέχεια στην καριέρα του».

«Μεγάλο κίνητρο οι στόχοι του ΠΑΟΚ»

Ο Γιάννης Σκόνδρας παρουσιάστηκε και επίσημα από την διοίκηση της ΠΑΕ ΠΑΟΚ και το gazzetta.gr βρέθηκε στην αίθουσα συνεντεύξεων του γηπέδου της Τούμπας, όπου τόνισε πως οι στόχοι που έχει η ομάδα αποτέλεσε το κίνητρο για να πάρει την απόφασή του.

Αναλυτικά, τα όσα είπε: «Μου αρκεί ότι ο ΠΑΟΚ κάνει κάτι σπουδαίο και θέλει να πάρει πρωτάθλημα. Αυτός ήταν ένας σημαντικός λόγος για να έρθω. Ο ΠΑΟΚ είναι μεγάλη ομάδα στην Ελλάδα. ;Eχει πολύ κόσμο και βαριά φανέλα. Διεκδικεί το πρωτάθλημα το Κύπελλο και την έξοδο στο Τσάμπιονς Λιγκ. Ήταν μεγάλο το κίνητρο οι στόχοι που έχει η ομάδα».

Για το τετραετές συμβόλαιό του: «Θέλω να ευχαριστήσω τον ΠΑΟΚ. Οι στόχοι του είναι μεγάλοι και μακάρι να μείνω και παραπάνω από τέσσερα χρόνια».

Για την καριέρα του ως τώρα: «Στον Ατρόμητο έπαιζα από τα 18. Με βοήθησε πολύ, ήταν η οικογένειά μου τα προηγούμενα χρόνια. Τους ευχαριστώ πάρα πολύ. Νομίζω ότι ο Ατρόμητος είναι μέσα στην καρδιά μου».

Για τη συνεργασία με έναν προπονητή όπως ο Στέφενς: «Είναι μια νέα σελίδα. Είναι ένας προπονητής που ήταν στα καλύτερα πρωταθλήματα και θέλουν όλοι να δουλέψουν μαζί του».

Για τη χειρονομία του παλιότερα στους οπαδούς του ΠΑΟΚ: «Δεν ήθελα να θίξω κανέναν, το ίδιο πάθος θα βγάλω και με τον ΠΑΟΚ. Όταν μπαίνει γκολ, είμαι ένας παίκτης που παθιάζεται. Εγινε λάθος, αλλά δε νομίζω ότι έκανα κάτι που πείραξε. Σέβομαι τους φιλάθλους όλων των ομάδων που πληρώνουν το εισιτήριο τους και έρχονται στο γήπεδο. Δεν ήθελα να κάνω τίποτα στους φιλάθλους της ομάδας».

Γεωργιάδης: «Επενδύουμε στους Έλληνες»

Από την μεριά του ο Γιώργος Γεωργιάδης τόνισε πως ο «Δικέφαλος» επενδύει στους Έλληνες ποδοσφαιριστές, ενώ αναφέρθηκε και στις μεταγραφές που θα ακολουθήσουν. «Τον θέλαμε πολύ. Είναι ένας γνωστός ποδοσφαιριστής από το ελληνικό πρωτάθλημα. Είναι νεαρός, έχει παρουσία στην εθνική Ανδρών και μέσα από τη δική μας ομάδα, μακάρι να γίνει βασικός στην εθνική Ανδρών και να έχει επιτυχίες με την ομάδα μας. Ελπίζουμε να κάνει άλματα προόδου.

Είναι στο ξεκίνημα της καριέρας του, σε νεαρή ποδοσφαιρική ηλικία. Θέλουμε να επενδύσουμε στους νεαρούς Έλληνες και θέλουμε όσο το δυνατόν περισσότερους Έλληνες τα επόμενα χρόνια. Ο Γιάννης το εκπροσωπεί αυτό. Ο Σκόνδρας είναι από τις πρώτες μεταγραφές. Τους ποδοσφαιριστές που θέλουμε στην ομάδα ελπίζουμε να τους έχουμε το συντομότερο δυνατόν. Υπάρχουν διαπραγματεύσεις, το αν θα έρθει άλλος ως την Τρίτη δεν το γνωρίζω ακόμα», ήταν τα λόγια του.

gazzetta.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου