Σελίδες

Δευτέρα 3 Ιουνίου 2013

Ολοταχώς για Νόλε vs Ράφα!


Τόσο ο Νόβακ Τζόκοβιτς (δύσκολα), όσο και Ραφαέλ Ναδάλ (εύκολα) πήραν τα εισιτήρια για τα προημιτελικά του Roland Garros και βρίσκονται ένα παιχνίδι μακριά από τη δική τους «μάχη»!

Όλο και κοντοζυγώνει η «μονομαχία» ανάμεσα σε Τζόκοβιτς και Ναδάλ! 

Αμφότεροι προκρίθηκαν στα προημιτελικά του Roland Garros κι εφόσον κάνουν ακόμη μια νίκη και φτάσουν στη τετράδα θα κοντραριστούν μεταξύ τους για μια θέση στο μεγάλο τελικό και το βαρύτιμο τρόπαιο στο Παρίσι. 

Ο Νόλε δεν είχε και τόσο εύκολο έργο απέναντι στον Φίλιπ Κολσράιμπερ. Ο Γερμανός πήρε το πρώτο σετ κι έβαλε μπελάδες στο νούμερο ένα στον κόσμο, ωστόσο, η αντίδραση του τελευταίου ήταν άκρως επαγγελματική, δεν αγχώθηκε στιγμή και με το υπέρ του 3-1 σετ έφτασε έστω και δύσκολα στους κορυφαίους «8» του γαλλικού Grand Slam. 

Κι αν ο Σέρβος «δεινοπάθησε», ο Ναδάλ έκανε το καλύτερο δώρο στον... εαυτό του ανήμερα των 27ων γενεθλίων του, καθώς πέρασε έναν υγιεινό περίπατο απέναντι στον Κέι Νισικόρι, του οποίου επικράτησε σε straight sets (3-0). Ο Ισπανός άφησε πίσω του το προηγούμενο άσχημο παιχνίδι κι επανήλθε στις καλές εμφανίσεις, στην πιο κρίσιμη καμπή της διοργάνωσης. Επόμενος αντίπαλος ένας εκ των Βαβρίνκα-Γκασκέ. 

Τρομερός ο Τόμι Χάας! Ο 35χρονος Γερμανός έκανε ό,τι ήθελε τον Μιχαήλ Γιούζνι και με 3-0 σετ προκρίθηκε στα προημιτελικά του Roland Garros για πρώτη φορά στην καριέρα του και μετά από συνολικά 12 συμμετοχές. Και τώρα πέφτει… πάνω στον Τζόκοβιτς! 

sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου