Σελίδες

Τετάρτη 26 Ιουνίου 2013

Ποιο είναι το τραγούδι που χορεύει η Μαρία Μπεκατώρου στο “Your face sounds familiar”;


Μπορεί όλοι οι συμμετάσχοντες ηθοποιοί και τραγουδιστές στο “Your face sounds familiar” να έχουν ξεπεράσει πολλάκις τον εαυτό τους και να μας έχουν αποδείξει πόσο πολυτάλαντοι είναι, αλλά δεν είναι οι μόνοι που καταφέρνουν να ξεχωρίσουν κάθε εβδομάδα!

Η παρουσιάστρια του show, Μαρία Μπεκατώρου όπως πάντα αυθόρμητη και με περίσσια τσαχπινιά καταφέρνει να κλέψει τις εντυπώσεις κάθε φορά που ανακοινώνει τα αποτελέσματα στους συμμετέχοντες! Σε αυτό βέβαια συμβάλλει και η μουσική υπόκρουση, στους ρυθμούς της οποίας λικνίζεται η Μαρία καθώς κάνει τις ανακοινώσεις της! Και επειδή λογικά πολλοί θα αναρωτιέστε ποιο είναι αυτό το αισθησιακό τραγούδι εμείς το βρήκαμε και σας το αποκαλύπτουμε!

Πρόκειται για την μεγάλη επιτυχία “Show Stopper” του γυναικείου συγκροτήματος των Danity Kane που κυκλοφόρησε το 2006 ως το ντεμπούτο τους single! Στο επίσημο maxi single του τραγουδιού μπορείτε να βρείτε και την instrumental version του που χρησιμοποιείται και στο show! Εμείς όμως σας παρουσιάζουμε και τις δύο!

Danity Kane – Show Stopper (Your face sounds familiar)


Danity Kane – Show Stopper (instrumental)


Tralala

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου