Σελίδες

Σάββατο 28 Αυγούστου 2010

Χαράλαμπος...Ο ΄΄Al Capone΄΄


Χαιρετώ όλα τα "αλάνια" του blog! Σάββατο σήμερα και το κουπονάκι μας είναι αρκετά μεγάλο! Υπάρχουν πολλές αναμετρήσεις, οι οποίες μας βοηθάνε στην επιλογή των πονταρισμάτων μας. Παρ' όλα αυτά, πρέπει να είμαστε προσεκτικοί! Υπάρχουν δύσκολα σημεία.

Ξεκινάμε λοιπόν τις "βόλτες" μας από τα γήπεδα της Αγγλίας. Από εδώ θα κρατήσουμε ένα ματς από την Α' Αγγλίας και τρία από τη Β' Αγγλίας τα οποία θα βάλουμε σ' ένα συστηματάκι. Πρώτο ματς αυτό της Ντάγκεναμ & Ρεντ με την Τρανμίρ για την Α' Αγγλίας. Οι γηπεδούχοι βρίσκονται στην τελευταία θέση της βαθμολογίας, έχοντας όμως ένα παιχνίδι λιγότερο (δύο εκτός έδρας ήττες). Η Τρανμίρ είναι μια θέση πάνω απο την Ντάγκεναμ, "προ-τελευταία" δηλαδή, έχοντας μόλις 1 βαθμό σε 3 αγώνες (1 ισοπαλία, 2 ήττες). Πρώτο εντός έδρας παιχνίδι για την Ντάγκεναμ. Η Τρανμίρ δεν πείθει με τίποτα! Άρα θα πάω με τον "άσσο" του 1,95. Από την Β' Αγγλίας θα επιλέξουμε 3 ματσάκια. Ένα είναι ο "άσσος" της Μόρκαμ με την Τζίλιγχαμ. Οι γηπεδούχοι βρίσκονται στην 21η θέση του βαθμολογικού πίνακα με 1 βαθμό, ενώ οι αντίπαλοι τους, είναι τρία "σκαλιά" πάνω από αυτούς, με δύο βαθμούς. Η Τζίλιγχαμ έχει πολλά αγωνιστικά προβλήματα. Η Μόρκαμ αρχίζει σιγα-σιγά και βρίσκει το ρυθμό της, οπότε ποιος ο λόγος να μην ποντάρουμε στον "άσσο" του 2,10. Δεύτερο ματς, αυτό της Πορτ Βέιλ με την Τορκί. Οι γηπεδούχοι βρίσκονται στην 4η θέση, ενώ οι φιλοξενούμενοι έχουν πιάσει κορυφή, έχοντας 9 βαθμούς σε 3 αγώνες. Επιπλέον, η ομάδα της Τορκί, έχει να δεχτεί γκολ 16 ώρες (τελευταία φορά που έγινε αυτό ήταν πέρυσι, στις 3 Απριλίου). Θα πάω με το "διπλό" του 2,70 ελπίζοντας η Τορκί να συνεχίσει αυτό το σερί της! Τελεταίο ματς αυτό της Σριούσμπερι μέσα στην Στόκπορτ. Η Στόκπορτ βρίσκεται στην 19η θέση της βαθμολογίας, ενώ η Σριούσμπερι είναι 5η έχοντας 2 νίκες και μία ισοπαλία. Η Στόκπορτ δείχνει "ανήμπορη" να σταματήσει μια ομάδα τέτοιου επιπέδου, όπως είναι η Σριούσμπερι. Γι' αυτό λοιπόν "διπλό" και 2,15.

Μετά την "αγγλική" τετράδα, την οποία θα παίξω σε σύστημα 3,4 επιλέγοντας τον πολλαπλασιαστή 4 στο δελτίο μου, σκέφτομαι να κάνω και μία τριάδα, η οποία θα περιέχει ένα ματς από την Πρέμιερ Σκοτίας, ένα από την ελληνική Super Ligue και ένα από το ισπανικό πρωτάθλημα. Ξεκινάω λοιπόν με τον "άσσο" της Ινβερνές, κόντρα στην Χάμιλτον. Οι γηπεδούχοι βρίσκονται στην 5η θέση, έχοντας 3 βαθμούς σε 2 αγώνες (μία νίκη, μία ήττα), ενώ η Χάμιλτον, μετά από τις δύο "τεσσάρες" στο πρωτάθλημα, έχασε και εκτός έδρας από την Ρειθ Ρόβερς για το Λιγκ Καπ με 1-0. Η Ινβερνές είναι πολύ ανεβασμένη ψυχολογικά. Και μιας και δεν μιλήσαμε για απόδοση ακόμη, μια χαρά μας φαίνεται το 1,80 του ΟΠΑΠ. Δεύτερο παιχνίδι είναι αυτό του Ηρακλή με τον Ολυμπιακό. Υπάχουν πολλά προβλήματα στον Ηρακλή, με τον Ουζουνίδη να τρέχει και να μην φτάνει! Ο Ολυμπιακός ενισχύθηκε αρκετά και ελπίζω να περάσει εύκολα από την έδρα του "Γηραιού". Θα πάω με το "διπλό" του 1,45. Τελευταίο ματς για να κλείσω την τριαδούλα μου, είναι το "διπλό" της Σεβίλλης μέσα στην Λεβάντε. Σαφώς ανώτεροι οι φιλοξενούμενοι από τους "νεοφώτιστους". Με ενδεχόμενη γκέλα της Σεβίλλης απόψε, ο Αλβάρεθ θα αποχαιρετήσει σίγουρα την ομάδα. Πάμε με το "διπλό" του 2,00 και βλέπουμε...

Θα κάνω επίσης και μία τριαδούλα που θα αφορά αποκλειστικά και μόνο αγγλικές ομάδες. Θα επιλέξω το "διπλό" της Φούλαμ μέσα στην Μπλάκπουλ, καθώς οι φιλοξενούμενοι δείχνουν εμφανώς καλύτεροι και η διαφορά τους με τους γηπεδούχους είναι αρκετά μεγάλη. "Διπλό" και 2,05. Θα κρατήσω ακόμη το "διπλό" της Κάρντιφ μέσα στην Πόρτσμουθ! Τα προβλήματα αυξάνονται αντί να μειώνονται για την Πόρτσμουθ. Η Κάρντιφ έχει τρομερή ψυχολογία και το 2,10 του "διπλού" είναι μια χαρά. Τέλος επιλέγουμε και το "διπλό" της Μπέρι μέσα στην Μπάρνετ. Ταπεινωτική εκτός έδρας ήττα δέχτηκε η Μπαρνέτ από την Κρου (7-0). Ο προπονητής των γηπεδούχων, Μαρκ Στίμσον, δήλωσε μετά το τέλος της αναμέτρησης: «Είμαι σοκαρισμένος και πολύ απογοητευμένος». Από την άλλη, η Μπέρι είναι μια ομάδα που ξέρει να "σκοτώνει" τους αντιπάλους της, στα εκτός έδρας παιχνίδια. Θα πάω με το "διπλό" του 2,20.



Εν Συντομία...


  •  (Τετράδα με σύστημα 3-4 και επιλέγοντας τον πολλαπλασιαστή 4 στο δελτίο μου)
ΝΤΑΓΚΕΝΑΜ & ΡΕΝΤ - ΜΟΡΚΑΜ - ΤΟΡΚΙ - ΣΡΙΟΥΣΜΠΕΡΙ


  • (Τριαδούλα 1η)
ΙΝΒΕΡΝΕΣ - ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΣΕΒΙΛΛΗ


  •  (Τριαδούλα 2η)
ΦΟΥΛΑΜ - ΚΑΡΝΤΙΦ - ΜΠΕΡΙ
  • ΕΙΔΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΑ

Για όσους έχετε "κρατήσει" κάποια χρήματα στην άκρη και θέλετε απλά να "ξυθείτε" σήμερα, σας προσφέρω μερικά «2-3 γκολ» (σύνολο τερμάτων), σε μία τετραδούλα, τα οποία μπορείτε να παίξετε με λίγα χρήματα! Τα ματσάκια στα οποία θα ποντάρω στα 2-3 γκολ (Σαββάτο και Κυριακή) είναι τα εξής: Άιντραχτ Φρανκφ. - Αμβούργο, Σάλκε - Αννόβερο, Σάντερλαντ - Μάντσεστερ Σίτι και Άστον Βίλα - Έβερτον (τα δύο τελευταία διεξάγονται την Κυριακή). 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου