Σελίδες

Σάββατο 3 Δεκεμβρίου 2011

Ο καλός Παναιτωλικός και τα...μεγαθήρια!


Η ώρα περνούσε και το πρώτο μεγάλο παιχνίδι του Παναιτωλικού κόντρα στον έναν απο τους δυο ''αιωνίους'' του Ελληνικού Ποδοσφαίρου,ήταν έτοιμο να ξεκινήσει. Ο Κόσμος σιγά-σιγά γέμιζε το γήπεδο με πολύ λίγα καθίσματα να μένουν άδεια. Ο Διαιτητής Παπάς σφυρίζει και η αναμέτρηση ξεκινά. Στα πρώτα λεπτά είδαμε και τις δυο ομάδες να προσπαθούν να μάθουν και να γνωρίσουν το παιχνίδι του αντιπάλου τους,ενώ παράλληλα ετοίμαζαν την δική τους απάντηση. Ο Κουτρουμάνος και γενικά η άμυνα του Παναιτωλικού έδωσε εύκολα την ευκαιρία στους γηπεδούχους να έρθουν στην μικρή περιοχή μετά απο συνεχόμενα κόρνερ στα οποία δεν βγήκε κάποια σπουδαία φάση.

Όσο ο χρόνος πέρναγε ο Παναιτωλικός έδειχνε να στέκεται καλά στο γήπεδο και αυτό προβλημάτιζε έντονα τον Ερνέστο Βαλβέρδε αλλά και την ομάδα του Ολυμπιακού που έψαχνε λύσεις να ανοίξει την αντίπαλη άμυνα και να σκοράρει όσο νωρίτερα γινόταν. Ένα οφ σαϊντ που έδωσε λανθασμένα ο βοηθός στην ευκαιρία που δημιούργησε ο Παναιτωλικός στο 17' ο Καμάρα αλλά και την μη καταλόγηση φάουλ λίγο πριν το κλείσιμο του πρώτου ημιχρόνου έκοψαν την ομάδα του Αγρινίου απο το να διεκδικήσει κάτι παραπάνω και το πρώτο ημίχρονο έκλεισε στο 0-0.

Στην επανάληψη,ο Ολυμπιακός έδειξε ανώτερος στην αρχή αυτού. Μην ξεχνάμε και τις δυο αλλαγές που έκανε σχετικά νωρίς στην αναμέτρηση. Ενώ ο χρόνος περνούσε και όλοι στο στρατόπεδο του Ολυμπιακού άρχιζαν να έχουν το μυαλό τους για τα καλά στο μάτς με την Άρσεναλ, οι ισορροπίες άλλαξαν με την σωστή καταλόγηση πέναλτι απο τον κ.Παππά και την κόκκινη κάρτα προς τον Ρότσα.Ο Ρότσα,ο οποίος βρήκε για τα καλά τον Αμπτούν στο αριστερό πόδι. Στην συνέχεια ο Πάντελιτς εκτέλεσε εύστοχα και το 1-0 ήταν το σκορ που χώριζε τις δυο ομάδες.

Έπειτα τα πράγματα άλλαξαν και ο Παναιτωλικός έπειτα απο δικό του λάθος έπαιξε για το υπόλοιπο της ώρας με 10 παίχτες,κάτι που έχει κάνει και στα παιχνίδια με ΠΑΟΚ και ΑΕΚ. Στο 74΄ τα ψέματα τελείωσαν ή για την ακρίβεια μόλις άρχισαν με τον Τζεμπούρ να είναι εκτεθειμένος,αλλά τον βοηθό να αφήνει το παιχνίδι και το 2-0 να ''σώζει'' την ομάδα του Ερνέστο Βαλβέρδε απο μια πιθανή ισοφάριση στον χρόνο που έμενε ως το τέλος του παιχνιδιού.

Μετά το τέλος του παιχνιδιού....
  • Απαράδεχτος ο Βαγγέλης Μαρινάκης όταν μετά το τέλος του παιχνιδιού χαρακτήρισε άξια την νίκη επί του Παναιτωλικού. Βέβαια έδειξε να είναι σχετικά μαζεμένος απο τις δηλώσεις που είχε κάνει πέρσι μετά το σφάξιμο του Παναθηναϊκου στο ντέρμπι του Γ. Καραϊσκάκης,λέγοντας ότι και το 1-0 έφτανε στην ομάδα του Ολυμπιακού για να πάρει την νίκη.
  • Ένα μεγάλο μπράβο είναι λίγο για τον Ερνέστο Βαλβέρδε, ο οποίος στάθηκε στο ύψος των περιστάσεων και είπε ότι το δεύτερο τέρμα της ομάδας του είναι οφ σαϊντ,αλλά και το γεγονώς ότι στην φάση του πέναλτι θα μπορούσε να είχε δώσει ο διαιτητής απλά κίτρινη κάρτα.
  • Ο Παναιτωλικός πλέον οφείλει να κοιτάξει μπροστά και να κερδίσει πάση θυσία την αναμέτρηση της επόμενης Κυριακής με αντίπαλο τον ΟΦΗ,μέσα στο κλουβί. Δεν θεωρώ ότι ο Μπάμπης Τεννές είναι κακώς προπονητής,αλλά αν νιώθουν κάποιοι πως δεν μπορεί να βρει το κάτι παραπάνω για να κρατήσει την ομάδα του Αγρινίου στην κατηγορία,τότε ένα έχω να πω...ο Τάκης Λεμονής είναι ακόμα ελεύθερος....

1 σχόλιο:

  1. kai as mn ksexname kai kapoious pou parakolou8ousan tn agwna edw st agrinio k panigirizan me goal t olumpiakou...oti xeirotero...pas se kafeteria na deis agwna pou paizei h omada ts polis s...kane toulaxiston pws tn upostirizeis gt alliws dn glitwneis t ksilo..

    ΑπάντησηΔιαγραφή