Σελίδες

Σάββατο 22 Οκτωβρίου 2011

Επιλογές που αξίζουν την προσοχή μας...2/4


Όπως λέει και το γνωστό άσμα <<Μετά απο σένα το χάος,μετά απο σένα το τίποτα>>,δεν υπάρχουν λόγια ώστε να περιγράψει κανείς τα όσα έγιναν την χθεσινή ημέρα στο κουπόνι του Πάμε Στοίχημα. Η κακή μέρα απο την Γερμανία φάνηκε εκεί όπου στις αναμετρήσεις δεν υπήρξε κανένα over ούτε για δείγμα,αλλά η συνέχεια ήταν τραγική με το 1-1 της Μόλντε και την μεγάλη ήττα που δέχτηκε η Λάνς.Το Μεγαλύτερο εγκεφαλικό ήταν το 1-1 στο οποίο έμεινε η Βέρντερ Βρέμης στην έδρα της Άουγκσμπουργκ ακριβώς μια εβδομάδα μετά την ήττα με 0-2 απο την Ντόρτμουντ.

Δεν μπορούμε να κάνουμε κάτι άλλο ως προς την χθεσινή κάκιστη ημέρα. Προχωράμε στο νέο κουπόνι που έχουμε σήμερα μπροστά μας και τα παιχνίδια που υπάρχουν εκεί δεν είναι καθόλου λίγα. Όπως τον παλιό καλό καιρό στο κουπόνι υπάρχουν τόσες αναμετρήσεις στις οποίες καλό θα κινηθούμε με αρκετές προφυλάξεις για να χτυπήσουμε εκεί που αξίζει πραγματικά. Το καυτό ντέρμπι δεν υπάρχει αλλά οι δυνατές συγκρούσεις ανα την Ευρώπη δεν απουσιάζουν.

Βλέπουμε σιγά σιγά να φτάνουν στο τέλος τα πρωταθλήματα απο την Σκανδιναβία εκτός απο αυτό της Δανίας που είναι στον δεύτερο γύρο. Στην Φινλανδία το ερώτημα είναι ποια ομάδα θα καταλάβει την τρίτη θέση που οδηγεί στα προκριματικά του Europa League. Στην Νορβηγία 1, υπάρχουν αρκετά ερωτήματα είτε για την Ευρώπη,είτε για την δεύτερη ομάδα που θα πέσει μαζί με την Σπάρτα Σάρπσμπουργκ. Όσον αφορά για τον τίτλο η Μόλντε δείχνει να κρατά μια καλή διαφορά.Στην Νορβηγία 2, ελαφρύ προβάδισμα στην κορυφή,σε αντίθεση με τον πάτο εκεί όπου ξέρουμε ήδη τις τρεις απο τις τέσσερις ομάδες που θα υποβιβαστούν.Τέλος,στην Σουηδία έχουμε την τελευταία αγωνιστική σε πρώτη και δεύτερη κατηγορία. Στην πρώτη το μόνο που μένει είναι τα τυπικά για την τρίτη θέση που οδηγεί στο Europa League και κάτι ανάλογο για την ομάδα που θα πάει στα πλέι άουτ. Στην δεύτερη κατηγορία,Άνγκελχομς και Σούντσβαλ προσπαθούν να πάρουν την δεύτερη απευθείας θέση για την επιστροφή στην μεγάλη κατηγορία. Το πλεονέκτημα έχει η δεύτερη που με έναν βαθμό στέλνει την Άνγκελχομς σε αγώνες μπαράζ με την τρίτη απο το τέλος της πρώτης κατηγορίας.

Όπως καταλαβαίνετε τα ερωτήματα που ψάχνουν λύση λίγο πριν το τέλος σε πρωταθλήματα που μας κρατούν παρέα κυρίως τους καλοκαιρινούς μήνες είναι πολλά και οι απαντήσεις θα δοθούν στην Σουηδία οριστικά αυτό το Σαββατοκύριακο και στα άλλα πρωταθλήματα σε 15 περίπου μέρες. Εκτός αυτών πολλά παιχνίδια υπάρχουν και στις υπόλοιπες κατηγορίες των άλλων χωρών και έχοντας ψάξει για τα καλά και έχοντας μελετήσει τι ακριβώς συμβαίνει ως τώρα προχωράμε σε ορισμένες εκτιμήσεις...ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ στον ΑΓΡΙΝΙΟ 9,37FM και την εκπομπή ''Goal...στα Κέρδη'' 13:00-16:00 διαδικτυκά στο www.agriniofm.gr 

Πρέμιερ Αγγλίας
238 Γούλβς - Σουόνσι > 1,85 - 3,25 - 3,25 > U1,70 --- O1,75
Δεν μπορεί να πει κανείς ότι οι δυο ομάδες έχουν μπει για τα καλά στην φετινή σεζόν και εντάξει η Σουόνσι ως νεοφώτιστη κάπου να έχει μια άλφα δικαιολογία,αλλά η Γούλβς συγκριτικά δείχνει ομάδα που ξέρει τα πάντα γύρω απο τέτοιες κατηγορίες. Μετά τις πρώτες αγωνιστικές οι δυο ομάδες βρίσκονται χαμηλά στον βαθμολογικό πίνακα και η σημερινή αναμετρήση θα αποδειχτεί κομβική για την συνέχεια. Θεωρώ ότι η έδρα αλλά και η εμπειρία είναι το παν για ένα τέτοιο τρίποντο υπέρ της γηπεδούχο ομάδας. Ακόμη και αυτή η μικρή παράδοση του 2-1 την σεζόν 2008-2009 είναι υπέρ μας.

Ιταλία 2
249 Πεσκάρα - Άσκολι > 1,50 - 3,75 - 4,50 > U- --- O-
Εδώ έχουμε να κάνουμε με ένα γειτονικό ντέρμπι ανάμεσα σε δυο ομάδες οι οποίες δεν θα έλεγα ότι έχουν ξεκινήσει την σεζόν έχοντας την ίδια πορεία. Η Πεσκάρα έχοντας την έδρα της ως το απόλυτο φρούριο αλλά και μια καλή πορεία εκτός έχει φτάσει στις πρώτες θέσεις. Απο την άλλη πλευρά η Άσκολι ξεκίνησε με -7 βαθμούς και κατάφερε να επιστρέψει και τώρα είναι στους 2,αλλά έχει χάσει σημαντικό έδαφος. Εκτός της παραδόσεως που αφήνει μια μικρή ελπίδα στην Άσκολι όλα τα υπόλοιπα στοιχεία μας κάνουν να κινηθούμε σε αυτόν τον άσο.

Γερμανία 1
252 Καϊζερσλάουτερν - Φραϊμπουργκ > 1,80 - 3,35 - 3,35 > U1,85 - Ο1,60
Πετάει ο γαϊδαρος; Πετάει. Πετάνε οι συγκεκριμένες ομάδες; Προς το παρόν τις πετάνε οι αντίπαλοι.
Τίποτα το ιδιαίτερο δεν έχουμε δει ως τώρα απο την Καίζερ και την Φραϊμπουργκ με τις διαφορές που έχουν να μην είναι και ιδιαίτερα μεγάλες. Δεν μπορώ να μην δεχτώ ότι η παράδοση αλλά και η έδρα δίνουν ένα επιπλέον κίνητρο στους γηπεδούχους οι οποίοι μπορεί ως τώρα να μην μας τα λένε καθόλου καλά αλλά την βόμβα επί της Σάλκε με 1-2 καλά την έκαναν. Στην ίδια αγωνιστική η Φραϊμπουργκ έχασε απο το Αμβούργο με 1-2. Καθόλου άσχημη η επιλογή της έδρας.

Πρέμιερ Αγγλίας
258 Μπόλτον - Σάντερλαντ > 2,05 - 3,25 - 2,80 > U1,65 - Ο1,80
Μετά απο την καταιγίδα που έπληξε την Μπόλτον κόντρα στις μεγάλες ομάδες και τις μαζεμένες ήττες ήρθε η ώρα να συνεχίσει στον ρυθμό της προηγούμενης αναμέτρησης. Όπως έκανε το διπλό κόντρα στην Γουίγκαν με τον ίδιο τρόπο καλείται να πάρει την πρώτη νίκη εντός έδρας για φέτος κόντρα στις ''μαύρες γάτες'' που δεν θα έλεγα ότι είναι σε καλύτερη θέση ως τώρα. Βέβαια δεν ξεχνάμε τον βαθμό δυσκολίας που έβαλαν στην κάκιστη φέτος Άρσεναλ. Η Παράδοση είναι απόλυτα μοιρασμένη αλλά είναι ώρα για να πάρουν τα πάνω τους στο <<Ρίμποκ>>.


Εν Συντομία
238 Γούλβς - Σουόνσι > Άσος > 1,85 Χάθηκε 2-2
249 Πεσκάρα - Άσκολι > Άσος > 1,50 Πέρασε 4-1
252 Καϊζερσλάουτερν - Φραϊμπουργκ > Άσος > 1,85 Πέρασε 1-0
258 Μπόλτον - Σάντερλαντ > Άσος > 2,05 Χάθηκε 0-2

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου