Σελίδες

Σάββατο 7 Ιανουαρίου 2012

Super League: 16η Αγωνιστική - Μέρος 1ο...1/3


Ώρα να αφήσουν τις γιορτές στην άκρη και να επιστρέψουν και οι 16 ομάδες για τα καλά στην μάχη του δεύτερου γύρου, ο οποίος σήμερα το απόγευμα ξεκινά. Έχοντας δει το μεγαλύτερο μέρος του πρώτου γύρου,αν και μένουν παιχνίδια για τις περισσότερες ομάδες με την Δόξα Δράμας και τον Λεβαδειακό έχουμε παρατηρήσει ότι οι μεγάλες ομάδες δεν είναι και στα καλύτερα τους με τον Ολυμπιακό να ξεχωρίζει όχι τόσο με την αγωνιστική του εικόνα,αλλά με το ότι οικονομικά και γενικά εξ αγωνιστικά δεν δείχνει να τον απασχολεί κάτι αυτήν την περίοδο. Όσον αφορά τις μικρομεσαίες ομάδες ο Ατρόμητος με την Ξάνθη,φαίνεται πως θα παλέψουν για την 5η θέση που οδηγεί στην Ευρώπη.
Καλή πορεία πραγματοποιούν τόσο ο Παναιτωλικός όσο και ο ΟΦΗ απο την πλευρά των  νεοφώτιστων. Προβληματίζουν ο Άρης περισσότερο καθώς δεν τον είχαμε για τόσο κάτω,αλλά και ο Πας Γιάννενα με την Κέρκυρα. Μειωμένο το ρόστερ για τον Πανιώνιο και όχι μόνο.

Ο Δεύτερος γύρος πάντα ανεβάζει ομάδες και ρίχνει άλλες απο τις πρώτες θέσεις. Τι μας περιμένει στις επόμενες 15 αγωνιστικές; Ποιες ομάδες θα πέσουν απο τις θέσεις που καταλαμβάνουν ως τώρα και ποιες θα είναι αυτές που θα ''αναστηθούν'' στην διάρκεια,αυτού του γύρου; Όλα τα ερωτήματα έχουν την δική τους απάντηση και με σιγουριά θα μπορούμε να δούμε τις όποιες αλλαγές στα τέλη Απριλίου.

Προς το παρόν,μένουμε στα σημερινά τρία παιχνίδια που ανοίγουν την 16η αγωνιστική....

214 Αστέρας Τρίπολης - Παναιτωλικός > 2,20 - 2,85 - 2,85 > U1,45 - Ο2,10
Η Αλλαγή προπονητή στην Τρίπολη μπορώ να πω ότι δεν άλλαξε και πολλά πράγματα. Ο Αστέρας δεν παύει να μην αγωνίζεται και να παίρνει ορισμένα αποτελέσματα ειδικά μέσα στο σπίτι του,εκεί όπου παραμένει αήττητος. Εκτός έδρας βέβαια δεν βλέπετε η ομάδα με τις 7 στις 7 ήττες. Απο την άλλη πλευρά ο Παναιτωλικός έχει δημιουργήσει καλό κλίμα κυρίως στις εντός έδρας αναμετρήσεις ενώ εκτός έδρας έδειξε θετικά σημάδια σε αναμετρήσεις με την Κέρκυρα,όπου μετρά και την μόνη νίκη,αλλά και στην εκτός έδρας ήττα απο τον Ολυμπιακό. Απο εδώ και πέρα το πρόγραμμα έχει δυσκολίες και για τους δυο,ίσως λίγες παραπάνω για τον νεοφώτιστο και σχετικά άπειρο,Παναιτωλικό. Αγωνιστικά,προβλήματα αντιμετωπίζουν τα οποία δεν δείχνουν ικανά να τους επηρρεάσουν για την σημερινή μονομαχία. Η Παράδοση αρκετά μικρή για να βγουν συμπεράσματα.

215 Εργοτέλης - Πανιώνιος > 2,00 - 2,85 - 3,30 > U1,45 - O2,10
Δεν είναι λίγοι αυτοί που θεωρούν την συγκεκριμένη αναμέτρηση ως ένα δώρο απο πλευράς γηπεδούχων. Κακά τα ψέματα η ομάδα της Κρήτης,δύσκολα θα πραγματοποιήσει δεύτερη σερί ήττα σε μια έδρα όπου στηρίζεται και η φετινή του πορεία ως τώρα στην Super League. Υποδέχεται,τον ταλαιπωριμένο Πανιώνιο με τα τόσα προβλήματα,αν και εκτός έδρας δείχνει καλύτερη εικόνα.
Η Παράδοση είναι πραγματικά μοιρασμένη γύρω απο τον νικητή,όπως και η συμπεριφορά των δυο ομάδων στα τέρματα που σκοράρουν. Εγώ όμως θα υποστηρίξω και θα στηρίξω την ομάδα που έχει την δύναμη για να πάρει την νίκη και φυσικά τρεις υπερπολύτιμους βαθμούς.

230 Λεβαδειακός - ΑΕΚ > 3,60 - 3,10 - 1,80 > U1,50 - O2,00
Εδώ κάνουμε stop. Είναι μια αναμέτρηση στην οποία όλα τα αποτελέσματα μοιάζουν λογικά. Ίσως,σε αντίθεση με τα προηγούμενα χρόνια το διπλό αν και εφόσον έρθει να είναι η έκπληξη παρά όποιο θετικό αποτελέσμα υπερ της ομάδας του Λεβαδειακού. Σε σχέση με την Δόξα Δράμας, ο Λεβαδειακός έχει παλέψει το μεγαλύτερο μέρος των παιχνιδιών που έχει δώσει,έχοντας κόψει και σημαντικούς βαθμούς απο τους αντιπάλους του. Η δε ΑΕΚ είναι κακή οικονομικά κατάσταση μετά την νέα παράταση που ζήτησε απο τους παίχτες ο Σταύρος Αδαμίδης και κάτι τέτοιο τους έχει επηρρεάσει και αγωνιστικά. Είδαμε μεσοβδόμαδα την ισοπαλία που απέσπασε η Δόξα Δράμας.


Εν Συντομία
214 Αστέρας Τρίπολης - Παναιτωλικός > Χ2 > 1,42 Χάθηκε 1-0
215 Εργοτέλης - Πανιώνιος > Άσος > 2,00 Πέρασε 1-0
230 Λεβαδειακός - ΑΕΚ > > 1,67 Χάθηκε 0-2

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου