Σελίδες

Σάββατο 21 Ιανουαρίου 2012

Super League: 18η Αγωνιστική - Μέρος 1ο...3/3


Μεσοβδόμαδα είχαμε δυο ακόμα εξ αναβολής παιχνίδια για λογαριασμό της 4ης αγωνιστικής στα οποία οι εκτιμήσεις μας ήταν ότι καλύτερο και φυσικά ένα νέο απόλυτο,το οποίο μας ανεβάζει ψυχολογικά για δύσκολη συνέχεια. Το πρόγραμμα αυτής της αγωνιστικής δεν είναι και τόσο εύκολο όσο μπορεί να δείχνει. Χρειάζεται να προσέξουμε ιδιαίτερα τις αναμετρήσεις,αν όχι τόσο απο το σημερινό μέρος,κυρίως στο αυριανό εκεί όπου υπάρχουν και ορισμένοι...τελικοί που θα κρίνουν πολλά.

205 Αστέρας Τρίπολης - Πας Γιάννενα > 1,85 - 3,10 - 3,40 > U1,45 - Ο2,10
Πριν απο δυο εβδομάδες περίπου οι δυο ομάδες τα είπαν για τα καλά στον θεσμό του Κυπέλλου. Για την ακρίβεια ο Αστέρας έλεγε και ο Πας άκουγε με το τελικό 1-4 να αφήνει εκτός συνέχειας την ομάδα του Πας Γιάννενα. Σήμερα στην τρίπολη έχουν ραντεβού για το Πρωτάθλημα με το πλεονέκτημα να είναι στην μεριά των γηπεδούχων. Εντός έδρας έχουν δείξει χαρακτήρα ομάδας που μπορεί να μείνει και για αυτό ακόμα είναι μέσα στην...φασολάδα της παραμονής. Απο την άλλη πλευρά ο Πας δεν θα έλεγα ότι έχει κάνει κάτι αξιόλογο εκτός έδρας και αυτό ίσως του κοστίσει.
Σε δυο προηγούμενες αναμετρήσεις των δυο ομάδων ο Αστέρας έχει κερδίσει με 1-0 και 3-0.

206 Εργοτέλης - ΑΕΚ > 3,10 - 2,90 - 2,05 > U1,45 - Ο2,10
Εδώ έχουμε να κάνουμε με μια αναμέτρηση όπου φαβορί,τουλάχιστον απο πλευρά αποδόσεων δείχνει η Ένωση,αλλά η ψυχολογία όλων εκεί δεν είναι και στα καλύτερα μετά και τις αποχωρήσεις παιχτών και το κακό είναι ότι δεν ξέρουμε που θα σταματήσει. Την Τέταρτη ήρθε και ο αποκλεισμός απο το Κύπελλο και όλα αυτά μόνο βοήθεια δεν είναι για την ομάδα του Νίκου Κωστένογλου. Ο Εργοτέλης απο την δική του πλευρά,έχει την ευκαιρία να πάρει ένα θετικό αποτέλσμα κόντρα σε έναν τέτοιο αντίπαλο με πολλά προβλήματα. Η Παράδοση μοιρασμένη σε ισοπαλίες και διπλά.

224 ΠΑΟΚ - Πανιώνιος > 1,45 - 3,40 - 6,00 > U1,50 - Ο2,00
Ίσως είναι το θεωρητικά εύκολο παιχνίδι της ημέρας για τους παίχτες του Λάζλο Μπόλονι.  Ο ΠΑΟΚ έπειτα και απο την πρόκριση που πήρε υπέρ της ΑΕΚ,μεσοβδόμαδα στον αγώνα Κυπέλλου.Ο Πανιώνιος απο την δική του πλευρά μπορεί εκτός έδρας να έχει έναν άλλον αέρα αλλά νομίζω πως σημέρα δεν μπορεί να περιμένει και πολλά πράγματα απο την αναμέτρηση. Η Παράδοση λέει πως σε εννέα αναμετρήσεις που έχουν διεξαχθεί τα τελευταία χρόνια ο ΠΑΟΚ έχει οχτώ νίκες και μόλις μία ισοπαλία.


Εν Συντομία
205 Αστέρας Τρίπολης - Πας Γιάννενα > Άσος > 1,85 Πέρασε 2-1
206 Εργοτέλης - ΑΕΚ > > 1,50 Πέρασε 1-1
224 ΠΑΟΚ - Πανιώνιος > Άσος > 1,45 Πέρασε 1-0

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου