Σελίδες

Τρίτη 15 Φεβρουαρίου 2011

Champions League...1η Αγωνιστική - Φάση των 16...3/4


Λείπει ο Μάρτης απο την Σαρακοστή; Έ τότε,πως είναι δυνατόν να μην έχουμε την επιστροφή της Μεγάλης Ευρωπαϊκής Διοργάνωσης του Champions League. Σήμερα δυο Μεγάλα παιχνίδια είναι εδώ,στις 21:45 ζωντανά απο το Mega στο Μιλάνο η Μίλαν υποδέχεται την φετινή έκπληξη που ακούει στο όνομα...Τότεναμ. Στο άλλο παιχνίδι της ημέρας η Βαλένθια φιλοξενεί στο <<Μεστάγια>> την Σάλκε με τον Ραούλ,να σηκώνει τα μανίκια του και να πιάνει δουλειά,έχοντας εμπειρία σε τέτοιες διοργανώσεις.

143 Βαλένθια - Σάλκε > 1,55 - 3,50 - 4,50

Η Βαλένθια είναι στην τρίτη θέση του βαθμολογικού πίνακα της Primera Division και έχει πάρει μια μικρή διαφορά δυο πόντων απο την τέταρτη Βιγιαρεάλ. Την αγωνιστική που πέρασε κέρδισε την Ατλέτικο Μαδρίτης με 1-2,βέβαια δεν είναι η γνωστή καλή Ατλέτικο,αλλά μια πολύ κακή και άσχημη εικόνα που βγάζει στα φετινά παιχνίδια,εξ ού και η ενδέκατη θέση που βρίσκεται.
Η Σάλκε αναστήθηκε στο πρωτάθλημα και έχει πάρει τα πάνω της,βγαίνοντας απο την εντατική που λέγεται επικίνδυνη ζώνη. Κακά τα ψέματα σε αυτό βοήθησε ο Μεγάλος Ράουλ, ο οποίος θα είναι και ένα απο τα πρόσωπα αυτού του παιχνιδιού. Μην ξεχνάμε επιστρέφει στην Ισπανία, όχι ως παίχτης της Ρεάλ,αλλά ως παίχτης της Σάλκε και αντίπαλος της Βαλένθιας.

144 Μίλαν - Τότεναμ > 1,65 - 3,40 - 4,50

Το Μιλάνο φοράει τα γιορτινά του και στις 21:45 ζωντανά απο το Mega-λο κανάλι θα έχουμε την δυνατότητα να παρακολουθήσουμε ένα άκρως ενδιαφέρον παιχνίδι. Η Μίλαν κόντρα στην Τότεναμ. Ή να το πω αλλιώς,στον δρόμο της Τότεναμ μια ακόμη Ιταλική ομάδα.
Πρωτοπόρος η Μίλαν αλλά δεν αποκλείω στο τέλος να μείνει με τα χέρια άδεια και να λέει: <<Που πήγε το πρωτάθλημα;>>. Κέρδισε άνετα την Πάρμα με 4-0,αλλά μεταξύ μας,αλίμονο αν έχανε απο την Πάρμα. Απουσίες στο σημερινό παιχνίδι και η σημαντικότερη θα έλεγα ότι είναι αυτή του Πίρλο.
Στην αντίπερα όχθη η Τότεναμ έρχεται στο Μιλάνο για να τα βάλει με την Μίλαν,μιας και στους ομίλους τα είχε βάλει με την Ίντερ. Στο πρωτάθλημα είναι τέταρτη ενώ δεν έχει και μεγάλη απόσταση απο την τρίτη θέση. Προέρχεται και απο νίκη στην έδρα της Σάντερλαντ με 1-2.


Εκτίμηση
143 Βαλένθια - Σάλκε > Χ2 - Goal > 1,97 - 1,70 Πέρασε - Πέρασε 1-1
144 Μίλαν - Τότεναμ > Χ2 - Over > 1,94 - 1,70 Πέρασε - Χάθηκε 0-1

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου