Σελίδες

Τετάρτη 23 Φεβρουαρίου 2011

Champions League...2η Αγωνιστική - Φάση των 16...0/3


Λογικό ήταν και έτσι έπρεπε να κάνει η Τσέλσι,απέναντι στην Κοπεγχάγη. Κέρδισε 0-2 και με το 1,5 πόδι είναι στην επόμενη φάση των ''8'' του Champions League. Στο άλλο μεγάλο παιχνίδι της βραδιάς, η Λιόν υποδέχτηκε την Ρέαλ Μαδρίτης του Ζοσέ Μουρίνιο. Προηγήθηκε η Ρεάλ με την χρυσή αλλαγή του Καρίμ Μπενζεμά,ενώ κοντά στο 80΄ η Λιόν έφτασε στην ισοφάριση και το 1-1 ήταν το τελικό αποτέλεσμα.
Σήμερα,κοντά μας ακόμη δυο αναμετρήσεις για την φάση των ''16'' με την Ίντερ να περιμένει την Μπάγερν,και την Μπάγερν να ψάχνει την δική της άτυπη ρεβάνς,μετά τον περσινό τελικό. Στο άλλο παιχνίδι η Μαρσέϊγ φιλοξενεί την Μάντσεστερ Γιουν.

160 Ίντερ - Μπάγερν Μονάχου > 2,05 - 3,10 - 3,00

Περσινή Κάτοχος του Champions League, η Ίντερ απέναντι στην περσινή φιναλίστ, Μπάγερν Μονάχου. Απόψε στις 21:45 η πρώτη μάχη για την φετινή σεζόν,αυτήν την φορά στην φάση των ''16''. Μια Ίντερ που ξεκίνησε με πολλές τρικυμίες,χωρίς να έχει στον πάγκο της,προπονητή που να της ταιριάζει. Η δε Μπάγερν είχε την δική της κατάρα με τους πολλούς τραυματισμούς που την άφησε εκτός πρωταθλήματος. Πρώτο παιχνίδι στο οποίο και οι δυο ομάδες θα μπούν με στόχο να μην φάνε εύκολα γκολ. Στο τέλος θα γνωρίζουμε ποια θα είναι η ομάδα που θα έχει κάνει το πρώτο βήμα.

161 Μαρσέϊγ - Μάντσεστερ Γιουν. > 3,30 - 3,10 - 1,95

Εδώ λοιπόν είμαστε. Τελευταίο παιχνίδι για την φάση των ''16''. Υπάρχει φαβορί και το ξέρουμε,όμως στο γήπεδο θα δούμε,αν όντως ο Σέρ Άλεξ και η παρέα του μπορεί να περάσει στους ''8''. Μια Μαρσέϊγ η οποία δεν βρίσκεται και στις πρώτες θέσεις του πρωταθλήματος της Γαλλίας θα παλέψει για το...θαύμα. Απέναντι σε μια Μάντσεστερ που αν και στην αρχή δεν ξεκίνησε τόσο ζεστά πλέον στην Αγγλία,δείχνει ποιος κάνει κουμάντο. Έχει βάλει σε δεύτερη μοίρα την κατάκταση του Champions Leaugue,αλλά αυτό δεν σημαίνει και τίποτα.


Εκτίμηση
160 Ίντερ - Μπάγερν Μονάχου > Άσος - Over > 2,05 - 1,70 Χάθηκε - Χάθηκε 0-1
161 Μαρσέϊγ - Μάντσεστερ Γιουν. > Διπλό > 1,95 Χάθηκε 0-0

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου