Σελίδες

Τρίτη 22 Φεβρουαρίου 2011

Champions League...2η Αγωνιστική - Φάση των 16...1/4


Η Πρώτη βδομάδα της φάσης των ''16'' πέρασε. Κανένα φαβορί δεν κέρδισε,αλλά στοιχηματικά όσοι πήγαν κόντρα στα φαβορί,ειδικά εναντίον της Μίλαν και της Βαλένθια πήγαν ΤΑΜΕΙΟ,ανάμεσα τους και εμείς. Την Τετάρτη ήταν μέρα που τo Over της Άρσεναλ και το Goal της Ρόμα,μας έστειλαν ΤΑΜΕΙΟ,αλλά απο πλευρά νίκης ομάδων δεν μας ήθελε και πολύ.
Σήμερα έχουμε μπροστά μας,δυο παιχνίδια,ενώ την τετάρτη κλείνει ο πρώτος γύρος της φάσης των ''16''. Η Λιόν υποδέχεται την Ρεάλ με την ομάδα του Μουρίνιο να θέλει να πάρει μια άτυπη ρεβάνς,για τον περσινό αποκλεισμό στην ίδια φάση. Στο άλλο παιχνίδι η κατώτερη Κοπεγχάγη,υποδέχεται την ανώτερη Τσέλσι,αν και τώρα τελευταία η ομάδα του Αντσελότι δεν μας τα λέει καθόλου καλά.

105 Κοπεγχάγη - Τσέλσι > 4,50 - 3,20 - 1,65

Ποδοσφαιρική...απραξία,έχει φάει τους παίχτες της Κοπεγχάγη,καθώς έχουν να δώσουν επίσημο παιχνίδι απο τις 7/12/10,όταν και έπαιξαν με την ομάδα του Παναθηναϊκού. Το πρωτάθλημα Δανίας,είναι στην καθιερωμένη χειμερινή διακοπή. Φιλικά παιχνίδια έχουν δώσει,αλλά δεν μπορούν να συγκριθούν,με αγώνες τέτοιο στυλ. Στον αντίποδα η Τσέλσι,βλέπει ότι έχει χάσει για τα καλά το πρωτάθλημα,το Σάββατο όμως έχασε οριστικά το Κύπελλο! Το μοναδικό που της έμεινε είναι να κυνηγήσει το Champions League,μήπως και σώσει κάτι απο την φετινή σεζόν.


106 Λιόν - Ρέαλ Μαδρίτης > 4,00 - 3,25 - 1,70

Έρχεται απο μέγαλη νίκη η Λιόν,καθώς την Παρασκευή το βράδυ επικράτησε με 4-0 της Νανσί και περιμένει με φόρμα την Ρέαλ Μαδρίτης του Ζοσέ Μουρίνιο,απόψε στις 21:45 απο την τηλεόραση του Mega. Μια Λιόν που έχει πάρει τον άερα της Ρεάλ και την περσινή σεζόν αλλά και σε παλιές αναμετρήσεις των δυο ομάδων. Μια Ρεάλ που θέλει να σπάσει την κατάρα που υπάρχει τα τελευταία οχτώ χρόνια στα οποία δεν έχει περάσει απο την φάση των ''16'' σε αυτήν των ''8''. Κεντρικό πρόσωπο του παιχνιδιού θα είναι ο Καρίμ Μπενζεμά, ο οποίος θα βρεθεί αντιμέτωπος με την παλιά του ομάδα.


Εκτίμηση
105 Κοπεγχάγη - Τσέλσι > Διπλό - Over > 1,65 - 1,90 Χάθηκε - Πέρασε 0-2
106 Λιόν - Ρεάλ Μαδρίτης > Διπλό - Over > 1,70 - 1,75 Χάθηκε - Χάθηκε 1-1

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου