Σελίδες

Τρίτη 8 Μαρτίου 2011

Champions League...Φάση των 16-Επαναληπτικοί,Μέρος 1ο...2/2


Δυο μεγάλα παιχνίδια υπάρχουν στο σημερινό πρόγραμμα του Champions League,για την φάση των ''16''. Σήμερα θα δωθούν τα δυο πρώτα εισιτήρια για αυτή των ''8''.
Μπαρτσελόνα-Άρσεναλ και Σαχτάρ Ντονέτσκ - Ρόμα,με στόχο την πρόκριση στην επόμενη φάση. Μετά τα αποτέλεσματα των πρώτων παιχνιδιών,Μπαρτσελόνα και Σαχτάρ είναι τα μεγάλα φαβορί,όμως όλα θα κριθούν στον αγωνιστικό χώρο.

103 Μπαρτσελόνα - Άρσεναλ > 1,20 - 5,00 - 8,50

Και τώρα,έφτασε η στιγμή να δούμε μπάλα. Απόψε στις 21:45 απο το Mega ο Μεγάλος επαναληπτικός ανάμεσα σε δυο ομάδες που έχουν την ικανότητα του θεάματος,σε σχέση με τις υπόλοιπες ομάδες. Το  κακό είναι ότι στους ''8'',χωράει μόνο μια ομάδα.
Στο πρώτο παιχνίδι η Μπαρτσελόνα,μπήκε πολύ δυνατά και προηγήθηκε. Όσο πέρναγε ο χρόνος έκανε το λάθος να κάτσει στο 0-1 και το πλήρωσε με την Άρσεναλ,να μεταμορφώνεται και να γυρίζει τούμπα το έργο,κάνοντας το τελικό 2-1.
Η Μπαρτσελόνα, είναι σε μια περίεργη περίοδο,καθώς δείχνει ότι έχει χάσει την φόρμα της. Στο πρωτάθλημα προέρχεται απο νίκη επί της Σαραγόσα με το φτωχό 1-0.Ανάλογη νίκη έκανε και στο προηγούμενο παιχνίδι. Σημαντικές απουσίες αυτές του Πουγιόλ και του Πικέ. Το καλό είναι η επιστροφή του Βαλντέζ.
Η Άρσεναλ,δεν θα έλεγα ότι και αυτή είναι στα καλύτερα της. Ομάδα με πολλά σκαμπανεβάσματα. Είχε την ευκαιρία να πάρει μια κούπα,ύστερα απο πολλά χρόνια στο Carling Cup με αντίπαλο την Μπέρμιγχαμ. Στο πρωτάθλημα,το Σάββατο έμεινε στο 0-0 με την Σάντερλαντ. Θα απουσιάζουν οι Σόνγκ,Βερμάελεν και Φαμπιάνσκι. Επιστρέφει ο Φάμπρεγκας,αλλά πολλές πιθανότητες συγκεντρώνει η επιστροφή του Φαν Πέρσι.

104 Σαχτάρ Ντόνετσκ - Ρόμα > 1,80 - 3,30 - 3,50 

Έχοντας χάσει στην έδρα σου με σκορ 2-3 δεν μπορείς να περιμένεις στο εκτός έδρας παιχνίδι και πολλά πράγματα. Δεν είναι μόνο η ήττα του πρώτου παιχνιδιού,αλλά ο τρόπος που ήρθε.Με την Ρόμα να ανοίγει το σκορ και στα επόμενα λεπτά του πρώτου ημιχρόνου να βρίσκεται πίσω με 1-3. Στο δεύτερο ημίχρονο που έπεσε ο ρυθμός απο πλευρά της Σαχτάρ,είχε την κατοχή και το μόνο που έκανε ήταν να μειώσει σε 2-3.
Η Σαχτάρ Ντόνετσκ,ομάδα που δεν έχει ιδιαίτερα προβλήμα,ούτε στο πρωτάθλημα της Ουκρανίας,εκεί όπου και το 2011 μπήκε με το δεξί,ύστερα απο νίκη με σκορ 1-0,αλλά ούτε και οικονομικά προβλήματα. Στο σημερινό παιχνίδι θα λείπουν οι Φερναντίνιο και Κούτσερ.
Η Ρόμα,έκανε το θαύμα της στο πρωτάθλημα το βράδυ της παρασκευής και κέρδισε την Λέτσε με σκορ 1-2 και παλεύει να εξασφαλίσει ένα ευρωπαϊκό εισιτήριο για την νέα περίοδο. Οικονομικά έχει χρέη ούκο λίγα. Όσον αφορά το σημερινό παιχνίδι θα στερηθεί τις υπηρεσίες των Μενέζ και Κασέτι. Να σας θυμίσουμε ότι στο πάγκο δεν θα είναι ο Ρανιέρι,τον οποίο έδιωξαν μετά το 2-3,αλλά ο Βιντσέντζο Μοντέλα.


Εκτίμηση
103 Μπαρτσελόνα - Άρσεναλ > Goal > 1,60 Πέρασε 3-1
104 Σαχτάρ Ντόνετσκ - Ρόμα > Άσος > 1,80 Πέρασε 3-0

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου