Σελίδες

Τρίτη 15 Μαρτίου 2011

Champions League...Φάση των 16-Επαναληπτικοί,Μέρος 3ο...2/2


Εδώ και μια βδομάδα γνωρίζουμε τις τέσσερες ομάδες που θα συνεχίσουν στην φάση των ''8'' του Champions League. Σήμερα θα μάθουμε ακόμη δυο ομάδες,ενώ αύριο θα ολοκληρωθεί το πάζλ.
Η Μπάγερν έχει το πάνω χέρι στον επαναληπτικό του 0-1 που πήρε στο Μιλάνο κόντρα στην Ίντερ,σε ένα παιχνίδι όπου η ισοπαλία άξιζε περισσότερο απο όποιο άλλο αποτέλεσμα. Στο άλλο παιχνίδι η Μάντσεστερ μετά το ''ύπουλο'' 0-0 καλείται να κερδίσει την Μαρσέϊγ για να περάσει στην επόμενη φάση.

102 Μάντσεστερ Γιουν. - Μαρσέϊγ > 1,35 - 4,00 - 6,70

Μετά το ύπουλο 0-0 στην Μασσαλία η Μάντσεστερ Γιουναϊτεντ,καλείται σήμερα στο <<Όλντ Τράφορντ>>,να πάρει την νίκη που θα στείλει την ομάδα του Σέρ Άλεξ Φέργκιουσον στην επόμενη φάση,αυτή των ''8''. Το Σάββατο πήρε την πρόκριση για τα ημιτελικά του Κυπέλλου Αγγλίας,καθώς άφησε εκτός συνέχειας την Άρσεναλ με σκορ 2-0. Στο πρωτάθλημα συνεχίζει να οδηγεί την κούρσα. Στον αντίποδα τώρα, η Μαρσέϊγ την Παρασκευή το βράδυ,κόντρα σε όλους και όλα πήρε ένα σπουδαίο διπλό απέναντι σε μια εκ των διεκδικητών του τίτλου στο Championnat.

103 Μπάγερν Μονάχου - Ίντερ > 1,80 - 3,25 - 3,60

Μετά το 0-1 στο Μιλάνο η Μπάγερν θέλει να ολοκληρώσει την εκδίκηση της κόντρα στην ομάδα που την περσινή σεζόν κατέκτησε εις βάρος της την κούπα του Champions League. Δίκαια η Ίντερ το σήκωσε με τον Μίλιτο να κάνει ότι θέλει. Σήμερα η συμμετόχη του θα κριθεί κυριολεκτικά την τελευταία στιγμή. Μια Μπάγερν η οποία προέρχεται απο μια πραγματική προπόνηση απέναντι στο Αμβούργο. Κέρδισε με ένα φανταστικό σκορ,αυτό του 6-0 στέλνοντας μήνυμα στους ''νερατζούρι''.
Απο την άλλη η ομάδα του Λεονάρντο σκόνταψε την Παρασκευή,κόντρα στην Μπρέσια. Βέβαια είναι και τυχερή στην ατυχία της,μιας και θα μπορούσε να είχε χάσει με 2-1 στο 88΄. Όμως το πέναλντι που πήρε η Μπρέσια το έχασε και έμεινε το 1-1 τελικό αποτέλεσμα.


Εκτίμηση
102 Μάντσεστερ Γιουν. - Μαρσέϊγ > Over > 1,80 Πέρασε 2-1
103 Μπάγερν Μονάχου - Ίντερ > Over > 1,60 Πέρασε 2-3

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου