Σελίδες

Σάββατο 10 Σεπτεμβρίου 2011

Με τον Παναιτωλικό στις επιλογές μας...2/3


Δεν έχουμε κοιμηθεί καθόλου και δεν μας πειράζει σε τίποτα καθώς η πρεμιέρα του Παναιτωλικού στην μεγάλη κατηγορία συν το ότι νωρίς πρέπει να πάμε έξω απο τα εκδοτήρια για ένα μαγικό χαρτάρι μας κάνουν να το πάνε σερί,δίχως ύπνο αλλά την προετοιμασία για την μεσημεριανή μας εκπομπή στον Αγρίνιο 9,37fm και διαδικτυακά μέσω του www.agriniofm.gr Μια εκπομπή με πολλές ειδήσεις,αρκετές εκτιμήσεις και...''Goal...στα Κέρδη'', η οποία ξεκινά στις 13:00 και θα ολοκληρωθεί στις 16:00. Μαζί μας ο Κωνσταντίνος Καραναστάσης.

Όσον αφορά το χθεσινό κουπόνι μπορώ να πω ότι η επιλογή της συγκεκριμένης τριάδας δεν ήταν και απο τις πιο επιτυχημένες. Μπορεί να είχαμε στην Φινλανδία πολλά τέρματα,αλλά η Μονακό δεν μετέτρεψε την ανάγκη για νίκη σε πράξη την ίδια ώρα όπου η ΦΚ Αϊντχόφεν κόλλησε στο 0-0.
Πολύ καλύτερα πήγαμε στην βασική τελική τετράδα της εκπομπής με το μοναδικό σημείο που χάθηκε να είναι το over στο Χάκεν - Χέλσινγκμποργκ,ένα παιχνίδι που έμεινε στο 1-1.

Σήμερα μας περιμένει ένα αρκετά μεγάλο κουπόνι με πολλά παιχνίδια απο τις μεγάλες αλλά και μικρότερες κατηγορίες όλων των πρωταθλημάτων. Πρεμιέρα το απόγευμα και με την πρώτη αγωνιστική απο το πρωτάθλημα της Τουρκίας,ενώ πρεμιέρα έχει και στο Αγρίνιο,η ομάδα της πόλης μας ο Παναιτωλικός ο οποίος υποδέχεται στις 17:15 τον Πανιώνιο. Ένας αντίπαλος με απουσίες όπως αυτές των Εστογιανόφ και Σίτο Ριέρα. Απο εκεί και ύστερα δεν λείπουν πολλά μονά παιχνίδια τα οποία χρειάζονται ιδιαίτερη προσοχή.

Γερμανία 1
247 Γκλάντμπαχ - Καϊζερσλάουτερν > 1,80 - 3,40 - 3,30 > U1,80 - Ο1,65

Καμία σχέση η φετινή πορεία της Γκλάντμπαχ,με αυτήν που βλέπαμε την περσινή σεζόν. Σαφώς ανώτερη και ικανή να χτυπήσει ένα ευρωπαϊκό εισιτήριο. Μέχρι στιγμής είναι στην 5η θέση με 7 βαθμούς και φιλοξενεί την Καϊζερ η οποία πηγαίνει απο το κακό στο χειρότερο. Η διακοπή πολλές φόρες σε βοηθά να καλύψεις κενά και να επιστρέψεις δυνατά,αλλά και πάλι δεν είναι κάτι σίγουρο.
Παράδοση: 3-0,2-1,2-0,4-1,1-1,0-1 > 4-1-1 > 3Under και 3Over

Πρέμιερ Αγγλίας
256 Σάντερλαντ - Τσέλσι > 4,35 - 3,60 - 1,55 > U1,65 - O1,80

Καμία ιδιαίτερη εμφάνιση απο την Σάντερλαντ,η οποία μετά απο τρεις αγωνιστικές έχει δυο βαθμούς.  Απο την άλλη πλευρά η ομάδα του Αντρέ Βίλα Μπόας έχει ξεκινήσει δυνατά και βρίσκεται στις πρώτες θέσεις,διεκδικώντας με αξιώσεις το φετινό πρωτάθλημα. Γνωρίζει ότι δεν είναι μόνη της σε αυτήν την κούρσα πρωταθλήτισμου,αλλά θέλει την επιστροφή στην κορυφή.
Παράδοση: 1-2,1-2,0-1,2-3,1-3,2-4 > 0-0-6 > 1Under και 5Over

Super League
324 Παναιτωλικός - Πανιώνιος > 2,15 - 2,90 - 2,90 > U1,45 - Ο2,10

34 χρόνια ήταν αρκετά,ώρα για την Μεγάλη Επιστροφή στα σαλόνια της πρώτης κατηγορίας με λίγες ημέρες καθυστέρηση. Μην ξεχνάμε ότι η πιθανή σωτηρία του Ηρακλή έφερε ανατροπές και αναβολές στην δική μας πρεμιέρα με τον Αστέρα Τρίπολης. Τελικά τζάμπα φαίνεται οτι έγινε η αναβολή,αφού τελικά ο Αστέρας Τρίπολης παραμένει στην Super League.
Έτσι το εξ αναβολής παιχνίδι θα γίνει την Τετάρτη 14/9 στις 19:00.
Σήμερα όμως υπάρχει το παιχνίδι με το οποίο ανοίγει η αυλαία της 2ης αγωνιστικής της Super Leagueα,αλλά με πρεμιέρα για την ομάδα του Αγρινίου. Ο αντίπαλος είναι γνωστός εν μέρη καθώς πριν απο δύο χρόνια τα είπαμε στο κύπελλο εκεί όπου αν και καλύτεροι οι γηπεδούχοι στο μεγαλύτερο μέρος της κανονικής διάρκειας,η ψυχοφθόρα διαδικασία των πέναλτι μας έστειλαν στον αποκλεισμό. Ένας Πανιώνιος ο οποίος έχει σταθερή παρουσία τα τελευταία χρόνια στην Ά Εθνική.
Θυμίζω τις δυο κραχτές απουσίες των φιλοξενουμένων οι οποίες είναι αυτές των Εστογιανόφ και Σίτο Ριέρα. Να δούμε και την αποστολή του Μπάμπη Τεννέ για το σημερινό παιχνίδι: Τσενάμο,Κουτρουμάνος,Γκόλιας,Αναστασιάδης,Κούσας,Μουμίν,Ρότσα,Σέγε,Θεοδωρίδης,
Μπουμάλ,Παλαιολόγος,Δέντσας,Χαριστέας,Ετζενγκέλε,Καραμαλίκης,Μπλάζιτς,Σιόντης,Άντι και Καμαρά.


Εν Συντομία
247 Γκλάντμπαχ - Καϊζερσλάουτερν > Άσος > 1,80 Πέρασε 1-0
256 Σάντερλαντ - Τσέλσι > Διπλό > 1,55 Πέρασε 1-2
324 Παναιτωλικός - Πανιώνιος > Άσος > 2,15 Χάθηκε 0-1

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου