Σελίδες

Τρίτη 20 Σεπτεμβρίου 2011

Προτάσεις για όλα τα γούστα...1/3


Μετά απο δυο τετραήμερα φωτιά και ένα μεσοβδόμαδο κουπόνι με παιχνίδια για το Champions League και το Europa League,περίμενε κανείς να δει το νέο μεσοβδόμαδο κουπόνι ως κάτι αδιάφορο και άκρως αντιεμπορικό. Όποιος πίστευε κάτι τέτοιο έκανε μεγάλο λάθος,διότι το νέο μεσοβδόμαδο κουπόνι συμπεριλαμβάνει κανονικές αγωνιστικές σε πρωταθλήματα απο την Ιταλία,την Γαλλία και την Ισπανία.

Όπως λοιπόν θα έχετε διαπιστώστει σπάνια απο εδώ και στο εξής θα μένουμε μια λίγα και παράλληλα αδιάφορα ματς,για το κουπόνι του Πάμε Στοίχημα. Ας πάρουμε όμως σιγά-σιγά τα σημερινά εκεί όπου έχουμε κανονική αγωνιστική στην Γαλλία 2 και την Κόνφερανς. Απο εκεί και ύστερα το κουπόνι συμπληρώνουν αγώνες για το Λίγκ Καπ Αγγλίας και Σκωτίας,αλλά και για πρωταθλήματα απο την Ισπανία την Ιταλία την Βραζιλία 2 και την Αργεντινή. Δεν λείπουν και άλλου είδους αναμετρήσεις με τις οποίες δεν θα ασχοληθούμε.

Γαλλία 2
105 Ίστρ - Σατορού > 2,05 - 2,85 - 3,20 > U1,50 - Ο2,00

Φαβορί υπάρχει στην συγκεκριμένη αναμέτρηση και αυτό είναι η ομάδα της Ίστρ. Το ότι αγωνίζεται εντός έδρας και με βάση την παράδοση ο άσος αυτός μπορεί σχετικά εύκολα να περάσει. Αν τώρα δούμε την αγωνιστική κατάσταση των δυο ομάδων,έπειτα απο τις πρώτες έξι αγωνιστικές παρατηρούμε μια γενικά ισορροπημένη εικόνα σε εντός και εντός παιχνίδια,αντίστοιχα.
Παράδοση: 2-1,3-1,2-0,5-3 > 4-0-0 > 1under - 3over.

Ισπανία 1
113 Σοσιεδάδ - Γρανάδα > 1,75 - 3,30 - 3,60 > U1,72 - Ο1,72

Μετά τις τρεις πρώτες αγωνιστικές της Primera Division οι δυο ομάδες δεν μπορεί να πει κανείς ότι έχουν ξεκινήσει ιδιαίτερα ζεστά στην μεγάλη κατηγορία. Μια μοιρασμένη κατάσταση χωρίς να ξεχωρίζει κάτι και για τις δυο ομάδες. Στην σημερινή αναμέτρηση η εμπειρία και η έδρα δίνουν τον πρώτο λόγο στην Σοσιεδάδ. Η Παράδοση θα έλεγα ότι είναι πολύ μικρή,όσον αφορά τα τελευταία χρόνια.
Παράδοση: 3-1 > 1-0-0 > 0under - 1over.

Ιταλία 1
138 Νοβάρα - Ίντερ > 4,75 - 3,60 - 1,50 > U1,72 - Ο1,72

Δεν νομίζω να έχει καταλάβει κανείς την άνοδο της Νοβάρα στην μεγάλη κατηγορία,αφού στα πρώτα της παιχνίδια εκτός απο μια εκτός έδρας ισοπαλία,έχει μόνο νίκες. Απόψε αντιμετωπίζει την Ίντερ η οποία με τον Γκασπερίνι στον πάγκο έχει σαφώς κάποια ίδιαιτερα προβλήματα όπως το σύστημα του προπονητή το οποίο δεν αποδίδει και πλέον προσπαθεί να βρει μια νέα φόρμουλα για τον τρόπο ανάπτυξης των <<νερατζούρι>>. Παρά την ήττα απο την Παλέρμο και την ισοπαλία κόντρα στην Ρόμα οι φιλοξενούμενοι είναι το φαβορί και οφείλουν να το δείξουν με την νίκη της κόντρα στην κάκιστη Νοβάρα.
Παράδοση:  -


Εν Συντομία
105 Ίστρ - Σατορού > Άσος > 2,05 Πέρασε 3-1
113 Σοσιεδάδ - Γρανάδα > Over > 1,72 Χάθηκε 1-0
138 Νοβάρα - Ίντερ > Διπλό > 1,50 Χάθηκε 3-1

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου