Σελίδες

Πέμπτη 26 Απριλίου 2012

ΕΛΛΑΔΑ: Γνωρίστε ολόκληρο το επιτελείο του «Aphrodisiac»!



Μας χωρίζουν μόλις 16 ημέρες από την πρώτη πρόβα της Ελλάδας στη σκηνή του Baku Crystal Hall και η αποστολή της χώρας μας στην Eurovision 2012 είναι καθ’ όλα προετοιμασμένη για να ανταποκριθεί στη μεγάλη πρόκληση της φετινής εκπροσώπησης. Σύσσωμη, λοιπόν, η δημιουργική και καλλιτεχνική ομάδα που πλαισιώνει την Ελευθερία Ελευθερίου εργάζεται πυρετωδώς, προκειμένου να επιτύχει την καλύτερη δυνατή παρουσία στον επερχόμενο διαγωνισμό.

Ποιοι είναι όμως οι άνθρωποι εκείνοι που βρίσκονται στο πλευρό της φετινής μας εκπροσώπου, φροντίζοντας για την διεκπεραίωση όλων των ζητημάτων που αφορούν την αρτιότητα της παρουσίασης του «Aphrodisiac»; Κάποια από τα ονόματα αυτά έχουν ήδη γίνει γνωστά κατά το προηγούμενο διάστημα, ενώ η λίστα με τους επαγγελματίες που απαρτίζουν το team της ελληνικής συμμετοχής έχει πλέον ολοκληρωθεί. Ας τους γνωρίσουμε, λοιπόν, λίγο καλύτερα.

Την επιμέλεια της χορογραφίας αλλά και της σκηνοθεσίας του τραγουδιού που θα μας εκπροσωπήσει στο μακρυνό Μπακού έχει ο έμπειρος και ταλαντούχος Κωνσταντίνος Ρήγος, ο οποίος κατείχε και την αντίστοιχη θέση στην περσινή συμμετοχή της χώρας μας («Watch My Dance»). Στα φωνητικά συναντάμε μια βετεράνο του είδους, τη Βικτώρια Χαλκίτη, με πολλές και σημαντικές παρουσίες στον ίδιο το θεσμό της Eurovision, για λογαριασμό ελληνικών, αλλά και συμμετοχών άλλων χωρών. Οι χορευτές που θα συνοδεύσουν επί σκηνής τη νεαρή Ελευθερία, δίνοντας χρώμα, εικόνα και σχήμα στο τραγούδι, είναι οι: Σίσσυ Βαξεβανάκη, Σοφία Μιχούλη, Ευγένιος Buli και Γιώργος Παπαδόπουλος. Το ενδυματολογικό κομμάτι της φετινής μας αποστολής ανήκει στους ανερχόμενους Δήμο Νατάρ και Ανδρέα Γεωργίου, ή «NatarGeorgiou» όπως είναι γνωστοί με την εμπορική τους ονομασία, οι οποίοι έχουν σχεδιάσει τα ρούχα τόσο της ίδιας της Ελευθερίας, όσο και της υπόλοιπης ομάδας. Τα παπούτσια που θα φορέσει η ερμηνεύτρια φέρουν την υπογραφή του Γιώργου Κορακιανίτη. Το styling της ομάδας στο σύνολό της έχει αναλάβει ο Γιώργος Σεγρεδάκης. Τέλος, ο άνθρωπος που θα είναι υπεύθυνος για την εικόνα των ανθρώπων που θα βρεθούν πάνω στη σκηνή είναι ο Παντελής Τουτουντζής, ο οποίος και θα επμεληθεί του make up και του hair styling των καλλιτεχνών.

Η ελληνική αποστολή θα αναχωρήσει για το Μπακού τις πρώτες μέρες του Μαϊου, προκειμένου όλα να είναι έτοιμα για την πρώτη πρόβα του «Aphrodisiac», που θα πραγματοποιηθεί στις 12 του επόμενου μήνα. Ενδιάμεσα, η Ελευθερία Ελευθερίου πρόκειται το ερχόμενο Σαββατοκύριακο να επισκεφθεί το Βέλγιο, στα πλαίσια της προώθησης της συμμετοχής της. Όλες οι πληροφορίες που αφορούν στις προετοιμασίες και τα νέα της ομάδας εν όψει της διεξαγωγής του φετινού διαγωνισμού δημοσιεύονται καθημερινά στο επίσημο Page της Ελευθερίας στο Facebook.

Πηγήhttp://ogaegreece.com/greece-2012-22/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου