Σελίδες

Δευτέρα 16 Απριλίου 2012

EUROVISION 2012: Οι παρουσιαστές!


Ανακοινώθηκαν σήμερα Δευτέρα τα ονόματα των παρουσιαστών που θα υποδεχθούν ολόκληρη την Ευρώπη στη ‘χώρα της φωτιάς’ τον επόμενο Μάιο, σ’ ένα μεγάλο μουσικό πάρτι: τον 57ο διαγωνισμό τραγουδιού της Eurovision.

Όπως έχουμε δει ξανά σε διοργανώσεις του παρελθόντος οι παρουσιαστές θα είναι τρεις, δύο γυναίκες και ένας άντρας: Ο Eldar, η Nargiz και η Leyla.

O Eldar Gasimov μας είναι γνωστός από τον περσινό διαγωνισμό καθώς σ’ εκείνον οφείλεται κατά το ήμισυ η φετινή μας παρουσία στο Baku. Μαζί με την Nikki εκπροσώπησε πέρσι τη χώρα του με το πολυτραγουδημένο ‘Running Scared’. Με σπουδές στη μουσική και το τραγούδι, ο Eldar δοκιμάζει επίσης τον εαυτό του στη δραματική τέχνη, ως ηθοποιός του κινηματογράφου.

Τις δύο κυρίες της παρέας τις γνωρίσαμε κατά τη διεξαγωγή της κλήρωσης της σειράς εμφάνισης των διαγωνιζόμενων τραγουδιών, τον περασμένο μήνα. Η Nargiz Berk-Petersen εμφανίζεται στην τηλεόραση από την ηλικία των 16 ετών. Σπούδασε Νομική στις Η.Π.Α. όπου και εργάστηκε και ως μοντέλο παράλληλα με τις σπουδές της.

Η Leyla Alieva είναι τηλεπαρουσιάστρια της κρατικής τηλεόρασης του Αζερμπαϊτζάν από το 2005, αλλά και αυτοδίδακτη μουσικός. Είναι επίσης συντάκτρια μόδας σε περιοδικό και ασχολείται με τη διοργάνωση κοινωνικών και φιλανθρωπικών εκδηλώσεων.

Οι τρεις νεαρής ηλικίας Αζέροι θα μας κρατήσουν συντροφιά κατά τη διεξαγωγή των δύο ημιτελικών φάσεων και του μεγάλου τελικού της 57ης Eurovision, που θα πραγματοποιηθεί στις 22, 24 και 26 Μαΐου, στο Baku του Αζερμπαϊτζάν.

Eldar, Nargiz, Leyla to host Eurovision 2012


Eldar & Nigar - Eurovision 2011, Azerbaijan - Running Scared Official Music Video


Πηγήhttp://ogaegreece.com/eurovision2012-15/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου