Σελίδες

Δευτέρα 14 Μαΐου 2012

Τίτλοι τέλους για το 'Είναι Στιγμές', εκτοπίζεται από την απογευματινή ζώνη


Θα πάει, δεν θα πάει, θα πάει, δεν θα πάει, τελικά όχι η καθημερινή σειρά του ΑΝΤ1 , "Είναι Στιγμές" ,δεν θα πάει και του χρόνου. Σύμφωνα με τις νεότερες συσκέψεις που έγιναν στο κανάλι του Αμαρουσίου, η καθημερινή ελληνική παραγωγή του Στράτου Μαρκίδη δεν θα συνεχίζει τελικά την πορεία της στους δέκτες μας και για δεύτερη σεζόν. 


Και σαν να μην έφτανε μόνο αυτό; Το "Είναι Στιγμές" εκτοπίζεται από την απογευματινή ζώνη των 7.00 ! Ναι, η καθημερινή σειρά των Αντεννικών, εξοστρακίζεται από το τηλεοπτικό της πόστο, μιας και δεν τα κατάφερε να πιάσει εκείνα τα ποσοστά τηλεθέασης που όλοι αρχικά προσδοκούσαν.


Ετσι, σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες το "Είναι Στιγμές" τις προσεχείς ημέρες θα μετακομίσει στις 5.00 μ.μ., ενώ στις 7.00 μ.μ. θα παίζει πλέον η... χιλιοεπανάληψη του "Wipe Out", το οποίο και θα αναλάβει το δύσκολο έργο να ορθώσει ανάστημα στα "Κλεμμένα όνειρα" του Mega, στην προσπάθειά του να δώσει ένα αξιοπρεπές lead-in στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του σταθμού. 


Οσο για το "Είναι Στιγμές" και το πως αποφασίστηκε να ρίξει φέτος αυλαία; Βλέπετε, οι υπεύθυνοι του καναλιού κατέληξαν πως θα ήταν καλύτερο για εκείνους από Οκτώβρη να πέσουν στην καθημερινή, απογευματινή μάχη με ένα νέο τηλεοπτικό προιόν, παρά με την συγκεκριμένη δουλειά, η οποία δεν θα κατάφερε να νικήσει τελικά στην μάχη της τηλεθέασης τα "Κλεμμένα Ονειρα". 


Με άλλα λόγια πιστεύουν πως του χρόνου αν εμφανίσουν στην καθημερινή ζώνη των 7.00 μ.μ. κάτι... fresh ελληνικό ή ξένο (δεν έχει σημασία...) μπορούν να έχουν μεγαλύτερες πιθανότητες επιτυχίας ! Και όταν μιλάμε για κάτι... fresh μιλάμε - σύμφωνα πάντα με τις ίδιες ασφαλείς πληροφορίες - για ελληνική ή ξένη σειρά και συγκεκριμένα τούρκικη και όχι για κάποιο άλλο πρότζεκτ, όπως ας πούμε είναι τα τηλεπαιχνίδια !


Πηγή: http://www.freegossip.gr/NewsPage-ID-125256-Title-sumbainei-tora-titloi-telous-gia-to-einai-stigmes-ektopizetai-apo-tin-apogeumatini-zoni.htm

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου