Σελίδες

Δευτέρα 28 Μαΐου 2012

Eurovsion 2012: Η απάντηση της EBU για τον αποκλεισμό της Σουηδίας!



Μετά την διαμαρτυρία του Γιάννη Πουλόπουλου περί χρήσης του εφέ slow motion στη συμμετοχή της Σουηδίας με επιστολή που θα είχε ως παραλήπτη την EBU, ο Executive Supervisor of the Eurovision Song Contest Jon Ola Sand απαντά σε όλα!

Η διαμαρτυρία του Έλληνα δημοσιογράφου έφτασε ως τον Τύπο της Σουηδίας και συγκεκριμένα στην εφημερίδα Aftonbladet, μία από τις μεγαλύτερες σε πωλήσεις στη χώρα. Εκτός λοιπόν από τις δηλώσεις του κ. Πουλόπουλου και την άποψη των Σουηδών, το άρθρο φιλοξενεί και την απάντηση του Jon Ola Sand (που άμα είναι κάποιος να ακυρώσει τη Loreen και το "Euphoria", αυτός θα είναι).

Λέει λοιπόν ξεκάθαρα...

"Έλαβα ένα email σχετικά με το θέμα, αλλά σίγουρα δεν απαγορεύεται. Δε λέει πουθενά στους κανονισμούς ότι απαγορεύεται το slow motion. Μπορείτε να αναπνεύσετε! Η Eurovision θα είναι στη Σουηδία του χρόνου!"

Αυτή η απάντηση γκρεμίζει όποια κινδυνολογία-καταστροφολογία έχει διατυπωθεί μέχρι τώρα. Η Σουηδία κατέκτησε τη Eurovison 2012 με 372 βαθμούς (μόλις ένα 12άρι μακρυά από το ρεκόρ του Alexander Rybak) και θα πρέπει να το χωνέψουν καλά κάποιοι.

Πηγήhttp://www.freegossip.gr/NewsPage-ID-127199-Title-eurovsion-2012-i-apantisi-tis-ebu-gia-ton-apokleismo-tis-souidias.htm

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου