Σελίδες

Πέμπτη 31 Μαΐου 2012

Φινάλε με δίλημμα


Aύριο, πρώτη Ιουνίου και με τις πιθανότητες να συνεχίσει την πορεία της να απομακρύνονται ολοκληρώνει τελικά τον κύκλο της η σειρά του ΑΝΤ1 "Είναι στιγμές''. Τι μας επιφυλάσσει το φινάλε ; Η τιμωρία είναι η ηθική κατάληξη του Χάρη-Κώστας Σόμμερ ενώ ο Δούκας έρχεται από το παρελθόν της Μαργαρίτας-Μπέσυ Μάλφα για να θέσει ένα τελευταίο δίλημμα στην Μαργαρίτα και στην σειρά. Δικαιοσύνη ή καλοπέραση; Τιμωρία του ενόχου ή προσωπική διαφυγή χωρίς επιπτώσεις; Τι θα αποφασίσει ;


Οσο για τους υπόλοιπους ήρωες ; Η Λήδα αγαπάει τον Στέφανο αλλά της είναι αδύνατο να ζήσει ξανά με ένα άντρα που την πρόδωσε και που είδε στα μάτια του το πάθος για μια άλλη γυναίκα με τρόπο που δεν το έδειξε ποτέ για αυτήν!… Όμως… Ποτέ μην λες ποτέ στο φινάλε.

Η  Βέρα-Αντιγόνη Δρακουλάκη και ο Αντρέας-Πέτρος Λαγούτης είναι ξανά μαζί παρά τις δυσκολίες.

Η Ζωή-Πηνελόπη Πλάκα και ο Νικόλας-Πέτρος Μπουσουλόπουλος βρίσκονται ξανά μαζί. Θα δούμε τα νέα παιδιά ερωτευμένα κι αισιόδοξα… με ελπίδες και χωρίς τις παγίδες του Χάρη. Είναι μπροστά σ’ ένα ανοιχτό μέλλον γεμάτο προσδοκίες.

Η Ζωή, έχοντας ξεφύγει από την κακή επιρροή του Χάρη ξεκινάει σπουδές σαν κοινωνική λειτουργός με την βοήθεια του Κωνσταντίνου-Αλέξανδρος Αμερικάνος.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου