Σελίδες

Πέμπτη 24 Μαΐου 2012

Eurovision Song Contest 2012 Second Semi-Final - BAKU...6/10


ΔΕΥΤΕΡΟΣ ΗΜΙΤΕΛΙΚΟΣ  24-5-12

Σήμερα το βράδυ στις 22:00 απο την ΝΕΤ ή και απο το κανάλι ΕΡΤ HD θα έχουμε την δυνατότητα να παρακολουθήσουμε τον δεύτερο ημιτελικό ο οποίος γίνεται στο Μπακού του Αζερμπαϊτζαν. Ο σημερινός δεύτερος ημιτελικός έχει ένα ιδιαίτερο ενδιαφέρον καθώς πέρα απο 3-4 χώρες οι υπόλοιπες θέσεις για τον τελικό μένουν ανοιχτές.

Απο τις 18 χώρες που διαγωνίζονται σήμερα θα περάσουν στον τελικό του Σαββάτου μόνο οι 10 καλύτερες. Τα αποτελέσματα των χώρων που περνάνε στον τελικό εξαρτώνται απο την κριτική επιτροπή αλλά και απο το τηλεοπτικό κοινό,και θα τα μάθουμε με τυχαία σειρά και χωρίς αναφορά ψήφων στο τέλος της βραδιάς.

Yπάρχουν και κάποιες χώρες που έχουν κλειδώσει απευθείας την συμμετοχή τους στον τελικό του Σαββάτου. Αυτές είναι η Νικήτρια χώρα στην συγκεκριμένη περίπτωση το Αζερμπαϊτζαν καθώς και οι ΄΄Big Five΄΄ δλδ: Ηνωμένο Βασίλειο, Γαλλία, Ισπανία, Γερμανία και την Ιταλία. Ηνωμένο Βασίλειο, Γαλλία και Γερμανία θα ψηφίσουν σ' αυτόν τον ημιτελικό.

Κάπου εδώ και πριν πάμε στην παρουσίαση των χωρών να δούμε μια τυπική λεπτομέρεια που έχει να κάνει με την επιστροφή του Μαυροβουνίου και την αποχώρηση της Αρμενίας και της Πολωνίας.

Παρακάτω εμφανίζονται τα όνοματα των χωρών αλλά και η σειρά με την οποία πρόκειται να εμφανιστούν σήμερα στην σκηνή του Baku Crystal Hall.

01.) Σερβία
02.) ΠΓΔΜ
03.) Ολλανδία
04.) Μάλτα
05.) Λευκορωσία
06.) Πορτογαλία
07.) Ουκρανία
08.) Βουλγαρία
09.) Σλοβενία
10.) Κροατία
11.) Σουηδία
12.) Γεωργία
13.) Τουρκία
14.) Εσθονία
15.) Σλοβακία
16.) Νορβηγία
17.) Βοσνία-Ερζεγοβίνη
18.) Λιθουανία

Ποιες θα είναι οι 10 Χώρες που θα περάσουν στον Τελικό του Σαββάτου;
Πιθανή Εκτίμηση
Σερβία ΠΕΡΑΣΕ
Ολλανδία ΧΑΘΗΚΕ
Μάλτα ΠΕΡΑΣΕ
Λευκορωσία ΧΑΘΗΚΕ
Ουκρανία ΠΕΡΑΣΕ
Βουλγαρία ΧΑΘΗΚΕ
Σoυηδία ΠΕΡΑΣΕ
Γεωργία ΧΑΘΗΚΕ
Τουρκία ΠΕΡΑΣΕ
Νορβηγία ΠΕΡΑΣΕ 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου