Σελίδες

Κυριακή 28 Οκτωβρίου 2012

Αβέβαιο το μέλλον του Καραγεωργίου


Το… κεφάλι του παίζει στις επόμενες αγωνιστικές ο Καραγεωργίου, καθώς αν δεν αλλάξει άρδην η εικόνα του Παναιτωλικού αναμένεται να αποχωρήσει από τον συλλόγου. 

Σε πολύ άσχημη θέση βρίσκεται ο τεχνικός του Παναιτωλικού, Νίκος Καραγεωργίου, καθώς όλο και φουντώνουν οι φήμες που τον θέλουν να αποχωρεί από την ομάδα μετά από το απογοητευτικό ξεκίνημα στην σεζόν, που είναι εκ διαμέτρου αντίθετο με τις προσδοκίες των φιλάθλων.

Ο έμπειρος προπονητής μάλιστα, φρόντισε να τινάξει στα ύψη τις απαιτήσεις των οπαδών, όταν δήλωνε πως η ομάδα έχει με διαφορά το καλύτερο ρόστερ και πως ο Παναιτωλικός του χρόνου θα βρίσκεται και πάλι εκεί που ανήκει, δηλαδή στην πρώτη κατηγορία.

Έτσι, είναι φυσικό επακόλουθο να έχουν ακουστεί ήδη τα πρώτα ονόματα, με επικρατέστερο αυτό του Μπάμπη Τεννέ. Ο έμπειρος τεχνικός άλλωστε είναι αυτός που οδήγησε την ομάδα πριν δύο χρόνια στην άνοδο και οι φίλοι του Παναιτωλικού… πίνουν νερό στο όνομά του.

Παρά λοιπόν την διάψευση από την διοίκηση, που επιμένει πως δεν υπάρχει κανένα θέμα προπονητή στην ομάδα, όπως λέει και ο λαός, όπου υπάρχει καπνός υπάρχει και φωτιά.

Σε περίπτωση που δεν αλλάξει κάτι στο άμεσο μέλλον στο Αγρίνιο για να ανατρέψει τα δεδομένα, τότε δύσκολα θα παραμείνει στην θέση του ο Καραγεωργίου. 

gazzetta.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου