Σελίδες

Σάββατο 27 Οκτωβρίου 2012

Ποια κυρία έκλεισε στην ομάδα του Πρωινού mou?


ΔΕΙΤΕ ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΕΜΠΕΙΡΗ ΚΥΡΙΑ ΤΗΣ TV ΠΟΥ ΠΡΟΣΤΙΘΕΤΑΙ ΣΤΗΝ ΠΡΩΙΝΗ ΕΚΠΟΜΠΗ,ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΟ Δ.Τ ΤΟΥ MEGA ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΕΜΙΕΡΑ:Μπορεί να ακούστηκε ότι το MEGA αποφάσισε πως δε θα αντικαταστήσει ούτε τη Μαίρη Συνατσάκη, ούτε τον Τάσο Θεοδώρου, όμως αυτό δε σημαίνει ότι δε θα μπουν νέα πρόσωπα στην παρέα!Η παραγωγή της εκπομπής αποφάσισε να επενδύσει στους ανθρώπους πίσω από τις κάμερες, μιας και αρκετοί ρεπόρτερ της εκπομπής αποχώρησαν.

Έτσι κατέληξαν στην επιλογή της
Ελεάννας Τρυφίδου, η οποία συνεργάζεται με τον Γιώργο Λιάγκα στο ραδιόφωνο και έχουν πολύ καλές σχέσεις. Μάλιστα η γνωστή δημοσιογράφος έχει δοκιμαστεί σε πολλά είδη ρεπορτάζ, οπότε φάνηκε η καλύτερη επιλογή για την εκπομπή.

Το δελτίο τύπου του MEGA αναφέρει:

"Ένα καλό πρωινό είναι απαραίτητο για να σου πάει καλά η ημέρα. Έτσι, από τη Δευτέρα 5 Νοεμβρίου, στις 10:00 το «Πρωινό mou» επιστρέφει για τρίτη συνεχή χρονιά. Η συνταγή είναι απλή και δοκιμασμένη. 

Ο Γιώργος Λιάγκας και η Φαίη Σκορδά μαζί με τον Δημήτρη Ουγγαρέζο, τον Άκη Πετρετζίκη, τη Σάσα Σταμάτη, τη Βίκυ Παγιατάκη και μια δραστήρια ομάδα δημοσιογράφων, αναμειγνύουν τα καλύτερα υλικά, προσθέτουν πολύ fun για να προσφέρουν ένα πλήρες «Πρωινό mou». Καλεσμένοι, μαγειρική, ζώδια, θέματα για μικρούς και μεγάλους, ροκάδες και μαμάδες, λαϊκούς και έντεχνους. Θέματα για όλα τα γούστα και στη σωστή δοσολογία για να μας κρατήσει σε καλή διάθεση όλη την ημέρα. Στην πρώτη εκπομπή καλεσμένοι είναι ο Σάκης Μπουλάς, ο Γιάννης Ζουγανέλης και ο Μιχάλης Χατζηγιάννης.

«Πρωινό mou», από τη Δευτέρα 5 Νοεμβρίου, κάθε πρωί στις 10:00, στο Mega".

tvnea.blogspot.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου