Σελίδες

Σάββατο 27 Οκτωβρίου 2012

Το νέο τούρκικο σήριαλ του Mega


ΠΟΙΑΣ ΣΕΙΡΑΣ ΤΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΕΞΑΣΦΑΛΙΣΕ ΤΟ ΜΕGA?ΘΑ ΠΡΟΒΑΛΛΕΤΑΙ ΣΤΗΝ ΑΠΟΓΕΥΜΑΤΙΝΗ ΖΩΝΗ. Μπορεί ο «Μοιραίος έρωτας» στις 27 Νοεμβρίου να ρίξει τους τίτλους του τέλους, όμως το MEGA δεν θα σας αφήσει χωρίς τουρκική απογευματινή σειρά. Το μεγάλο κανάλι αγόρασε τα δικαιώματα της σειράς.

«Bir Çocuk Sevdim» που στα ελληνικά σημαίνει «Αγάπησα ένα παιδί». Δεν είναι γνωστό ακόμα αν το MEGA θα κρατήσει αυτόν τον τίτλο, όμως το σίγουρο είναι ότι θα κάνει πρεμιέρα στις 28 Νοεμβρίου στις 18.00. Η σειρά βγήκε για πρώτη φορά στον αέρα στις 9 Σεπτεμβρίου του 2011 και ολοκληρώθηκε στις 18 Ιούνιου του 201. Είναι παραγωγής TMC, όμως μέσα σ’ ένα χρόνο άλλαξε τρία κανάλια. Ξεκίνησε να προβάλλεται από το ATV, λίγους μήνες μετά η προβολή της σειράς έγινε από το Kanal D, ενώ στις 13 Ιανουαρίου και μέχρι το τέλος της προβαλλόταν από το STAR TV. 

Το «Bir Çocuk Sevdim» έπαιζε καθημερινά από Δευτέρα έως Παρασκευή, η διάρκειά του ήταν 90 λεπτά και συνολικά έχει 39 επεισόδια. Το σενάριο υπογράφουν οι Εμινέ Αλγκάν, Φιγκέν Σακατζί, Γκαβέ Μποραλίογλου, Σεμά Αλί Ερόλ και Ουμίτ Κιβάντς. Ο σκηνοθέτης είναι ο Τζεβντέτ Μερτζάν και ο παραγωγός ο Ερόλ Αβτζί. Οι μόνοι γνωστοί στο ελληνικό κοινό ηθοποιοί είναι ο Τσετίν Τεκιντόρ που τον ξέρουμε ως «Ιχσάν» στο «ASI» και τον Χακάν Κουρτάς που τον είδαμε ως τον μεγάλο γιο του «Εζέλ» και της «Εϊσάν» στο «EZEL». 

Η ιστορία μιλάει για δύο νέα παιδιά από διαφορετική κοινωνική τάξη και τα οποία θα αντιμετωπίσουν μεγάλα προβλήματα από τις οικογένειές τους. Η Μινέ και ο Σινάν θα ζήσουν έναν έρωτα σαν παραμύθι. Όταν όμως θα φτάσουν στο σημείο να μην μπορούν άλλο να ελέγξουν τις οικογένειές τους, τότε το παραμύθι του έρωτά τους θα μετατραπεί σε εφιάλτη…

tvnea.blogspot.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου