Σελίδες

Κυριακή 8 Μαΐου 2011

Πάμε Στοίχημα...Κυριακής!...9/15


Αρκετά καλά τα πήγαμε στο χθεσινό κουπόνι του Πάμε Στοίχημα. Πολλά ήταν τα σημεία που πέρασαν,αλλά  δεν έλειψαν και κάποιες παραφωνίες όπως ο τρόπος που έπεσε η Σαν Πάουλι,αλλά και οι ήττες για την Ατλέτικο Μαδρίτης,την Θέλτα και την Μπορντό. Μεγάλη νίκη έκανε η Βέστερλο η οποία πήρε την πρώτη θέση στον δεύτερο όμιλο για ένα εισιτήριο στο ερχόμενο Europa League. 

Ας ξεκινήσουμε απο την τελευταία αγωνιστική της Τσάμπιονσιπ εκεί όπου η ΚΠΡ ηττήθηκε με 1-2 απο την Λίντς,την στιγμή που η Νότιγχαμ σφράγιζε το εισιτήριο για την φάση των πλεϊ όφ. Πολλά ήταν τα over καθώς στα περισσότερα παιχνίδια δεν υπήρχε κίνητρο για τις ομάδες. 

Στην Γερμανία είχαμε τον υποβιβασμό για την Σάν Πάουλι μετά την βαριά ήττα απο την Μπάγερν Μονάχου με 1-8. Παράλληλα η Μπάγερν σφράγιζε την είσοδο στα προκριματικά του Champions League,ενώ η Μαϊντζ με την νίκη που έκανε απο την Σάλκε με 1-3 πήρε το εισιτήριο για το επόμενο Europa League. Τα ερωτηματικά της τελευταίας αγωνιστικής έχουν να κάνουν για τρεις ομάδες. Την Αϊντραχτ Φρανκφούρτης,την Γκλάντμπαχ και την Βόλφσμπουργκ. Ανάμεσα τους μια θα υποβιβαστεί απευθείας,η άλλη θα παίξει μπαράζ ενώ αυτή που τερματίσει πάνω απο τις άλλες δυο παραμένει στην κατηγορία. 

Στην Αγγλία 1΄ δεν άλλαξαν και πολλά την τελευταία αγωνιστική. Ανέβηκαν στην Τσάμπιονσιπ η Μπραϊτον και η Σαουθάμπτον. Στα πλεϊ όφ θα διεκδικήσουν το τρίτο εισιτήριο, η Χάντερσφιλντ, η Πιτέρμπορο,η Μίλτον Κεϊνς Ντόνς και η Μπόρνμουθ. Όσον αφορά τις τελευταίες θέσεις,μας αποχαιρέτησαν: Ντάγκεναμ,Μπρίστολ Ρόβερς,Πλίμουθ και Σουίντον.

Στην Αγγλία 2΄ η ανατροπή έγινε στις τελευταίες θέσεις με την Στόκπορτ να έχει υποβιβαστεί πολύ νωρίς και να παίρνει μαζί της την κυριολεκτικά τελευταία στιγμή την Λίνκολν η οποία γνώρισε την ήττα απο την Όλντερσοτ με 0-3,ενώ η Μπαρνέτ παρέμεινε στην κατηγορία αφού κέρδισε με 1-0 την αδιάφορη Πόρτ Βεϊλ. Ανέβηκαν και επίσημα: Τσέστερφιλντ,Μπέρι και Γουίκομ. Ενώ στα πλεϊ όφ πήγαν: Σριούσμπερι,Άκρινγκτον,Στιβενεϊτζ και Τορκί.


Σήμερα ένα ακόμη μεγάλο κουπόνι μας περιμένει.Νωρίς το μεσημέρι διεξάγεται στις 14:30 η προτελευταία αγωνιστική στην Γερμανία 2 με τις περισσότερες ομάδες να μην έχουν κάποιο κίνητρο. Μπόχουμ και Γκροϊτερ Φίρτ θα παλέψουν για να πάρουν την τρίτη θέση και παράλληλα την ευκαιρία να βρεθούν στην Bundesliga εφόσον κερδίσουν στον αγώνα μπαράζ την ομάδα που θα τερματίσει τρίτη απο το τέλος στην πρώτη κατηγορία. Στην ουρά το μόνο που γνωρίζουμε είναι ότι έχει πέσει η Μπίλεφεντ. Απο εκεί και ύστερα Καρλσρούη,Οσνάμπρικ και Ομπερχάουζεν διεκδικούν την παραμονή.

Στις 17:15 η ομάδα του Παναιτωλικού θέλει την νίκη κόντρα στην Διαγόρα,για να πανυγυρίσει και μαθηματικά την άνοδο στην Super League,ύστερα απο 34 χρόνια. Ο ΟΠΑΠ δεν το προσφέρει στοιχηματικά και λογικό είναι,καθώς θα πρέπει να θεωρείται ως ένα απο τα σημερινά στάνταρ. Απο Β΄Εθνική έχουμε τα παιχνίδια Βέροια-Δόξα Δράμας και Πιερικός-ΟΦΗ.

Χαμός και Super League μιας και ξεκινούν τα πλεϊ όφ. Στις 19:30 στην Τούμπα ανοίγει η αυλαία με την αναμέτρηση του ΠΑΟΚ με τον Παναθηναϊκό.Ενώ στις 21:45 η ΑΕΚ μετά την κατάκτηση του κυπέλλου υποδέχεται την ομάδα του Ολυμπιακού Βόλου,με το 0-4 στην κανονική διάρκεια να κάνει τη ομάδα του Μανόλο Χιμένεθ να ζητά εκδίκηση.

Στην Ολλανδία μια εβδομάδα πριν το τέλος της κανονικής διάρκειας του πρωταθλήματος,Τβέντε και Άγιαξ διεκδικούν σήμερα το κύπελλο. Ο αγώνας είναι μονός και αν δεν έχουμε νικητή στην κανονική διάρκεια θα πάμε στην παράταση και αν χρειαστεί στα πέναλτι.

Τέλος,στις 22:15 έχουμε την προτελευταία αγωνιστική στο πρωτάθλημα της Πορτογαλίας. Ξέρουμε εδώ και καιρό ότι η Πόρτο έχει κατακτήσει το πρωτάθλημα. Την δεύτερη θέση έχει κλειδώσει η Μπενφίκα,ενώ Μπράγκα και Σπόρτινγκ Λ. ζητούν ένα πόντο για να βγουν στο επόμενο Εuropa League. Ερωτηματικό βάζουν στην ομάδα που θα πάρει την πέμπτη θέση και το τρίτο εισιτήριο για έξοδο στην Ευρώπη. Στην ουρά Πορτιμονένσε και Ναβάλ θα καταβάλλουν μια τελευταία προσπάθεια για να παραμείνουν στην κατηγορία.

Λίγο παρακάτω είναι έτοιμη η σημερινή 15άδα....

1...374 Μαγιόρκα - Βιγιαρεάλ > Άσος > 2,30 Χάθηκε 0-0

2...381 Ντούισμπουργκ - Πάντερμπορν > Άσος > 1,60 Πέρασε 3-1

3...389 Ίντερ - Φιορεντίνα > Άσος > 1,55 Πέρασε 3-1

4...393 Ουντινέζε - Λάτσιο > Άσος > 2,10 Πέρασε 2-1

5...401 Σεν Γκάλεν - Ζυρίχη > Διπλό > 1,65 Χάθηκε 2-2

6...411 Μάντσεστερ Γιουναϊτεντ - Τσέλσι > Άσος > 2,15 Πέρασε 2-1

7...424 Τβέντε - Άγιαξ > Διπλό > 2,35 Χάθηκε 2-2

8...425 ΠΑΟΚ - Παναθηναϊκός > Άσος > 2,30 Πέρασε 2-1

9...426 Λανούς - Εστουδιάντες > Άσος > 2,15 Χάθηκε 0-0

10...433 ΑΕΚ - Ολυμπιακός Βόλου > Άσος > 1,60 Πέρασε 1-0

11...434 Τζένοα - Σαμπντόρια > Άσος > 2,50 Πέρασε 2-1

12...436 Λιόν - Μαρσεϊγ > Goal > 1,65 Πέρασε 3-2

13...437 Σαραγόσα - Οσασούνα > Άσος > 1,90 Χάθηκε 1-3

14...441 Νασιονάλ Μαδεϊρα - Ολαλένσε > Άσος > 1,50 Χάθηκε 0-1

15...442 Πορτιμονένσε - Μαρίτιμο > Άσος > 2,25 Πέρασε 1-0

                                                                                                           ...Καλή Επιτυχία!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου