Σελίδες

Τρίτη 10 Μαΐου 2011

Eurovision Song Contest 2011 First Semi-Final - DUSSELDORF...5/9



Πρώτος Ημιτελικός  10-5-10

Σήμερα το βράδυ στις 22:00 απο την ΝΕΤ θα έχουμε την δυνατότητα να παρακολουθήσουμε τον πρώτο ημιτελικό ο οποίος γίνεται στο Ντίσελντορφ της Γερμανίας . Ο σημερινός πρώτος ημιτελικός έχει ένα ιδιαίτερο ενδιαφέρον μιας και συμμετέχει και η Ελλάδα στην προσπάθεια του Λούκα Γιώρκα και του Stereo Mike με το τραγούδι ΄΄Whats my Dance΄΄.

Απο τις 19 χώρες που διαγωνίζονται σήμερα θα περάσουν στον τελικό του Σαββάτου μόνο οι 10 καλύτερες. Τα αποτελέσματα μέσω των οποίων θα μάθουμε τις 10 χώρες που περνάνε στον τελικό εξαρτώνται απο την κριτική επιτροπή αλλά και απο το τηλεοπτικό κοινό.

Yπάρχουν και κάποιες χώρες που έχουν κλειδώσει απευθείας την συμμετοχή τους στον τελικό του Σαββάτου. Αυτές είναι η Νικήτρια χώρα στην συγκεκριμένη περίπτωση η Γερμανία καθώς και οι υπόλοιπες ΄΄Big ΄΄ δλδ Ηνωμένο Βασίλειο , Γαλλία , Ισπανία και η Ιταλία που επιστρέφει μετά απο 13 χρόνια στον θεσμό. Στον Σημερινό Ημιτελικό μπορούν να ψηφίσουν επιπλέον η Ισπανία και το Ηνωμένο Βασίλειο,όχι στον δεύτερο ημιτελικό.

Παρακάτω εμφανίζονται τα όνοματα των χωρών αλλά και η σειρά με την οποία πρόκειται να εμφανιστούν σήμερα στην σκηνή του σταδίου Esprit Arena.

01.) Πολωνία
02.) Νορβηγία
03.) Αλβανία
04.) Αρμενία
05.) Τουρκία
06.) Σερβία
07.) Ρωσία
08.) Ελβετία
09.) Γεωργία
10.) Φιλανδία
11.) Μάλτα
12.) Σαν Μαρίνο
13.) Κροατία
14.) Ισλανδία
15.) Ουγγαρία
16.) Πορτογαλία
17.) Λιθουανία

18.) Αζερμπαϊτζαν
19.) Ελλάδα

Ποιες θα είναι οι 10 Χώρες που θα περάσουν στον Τελικό του Σαββάτου;

Αν και είναι δύσκολο το να κάνουμε προγνωστικά διότι γίνονται και πάρα πολλές εκπλήξεις θα προσπαθήσω να ξεχωρίσω κάποιες χώρες που πιστεύω ότι θα είναι στον Τελικό. Για την Ακρίβεια θα δώσω την δική μου εκτίμηση για την 1Οαδα* του τελικού με τυχαία σειρά.



Νορβηγία Χάθηκε
Αζερμπαϊτζαν Πέρασε
Ρωσία Πέρασε
Αρμενία Χάθηκε
Ελλάδα Πέρασε 
Φιλανδία Πέρασε
Ουγγαρία Πέρασε 
Αρμενία *Δώθηκε δυο φορές,λόγο ορθαγραφικού λάθους. Έτσι μετράμε με άριστα το 9!
Αλβανία Χάθηκε
Τουρκία Χάθηκε 


Όσον αφορά τον νικητή του 1ου Ημιτελικού,πιστεύω ότι η Ρωσία είναι ικανή να περάσει με βάση του ψήφους ως πρώτη στον Μεγάλο Τελικό του Σαββάτου. Στον ΟΠΑΠ δίνεται με απόδοση 7! Ο ΝΙΚΗΤΗΣ ΤΟΥ 1ου ΗΜΙΤΕΛΙΚΟΥ ΘΑ ΑΝΑΚΟΙΝΩΘΕΙ ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ ΤΟ ΒΡΑΔΥ!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου