Σελίδες

Τετάρτη 4 Μαΐου 2011

Champions League: Ημιτελική Φάση-Eπαναληπτικός...1/1


Μετά την πρόκριση επί της Ίντερ η ομάδα του Ραλφ Ράνγκνικ πίστευε ότι μπορεί να <<χτυπήσει>> την Μάντσεστερ Γιουναϊτεντ. Στο πρώτο παιχνίδι την προηγούμενη Τετάρτη στο πρώτο ημίχρονο οι παίχτες του Σερ Άλεξ Φέργκιουσον έπαιζαν κόντα στον Νόιερ,καθώς έπιανε τα πάντα. Στην Επανάληψη και μετά απο τόσες φάσεις που κράταγε την Σάλκε δεν άντεξε και το πλήρωσε με τα δυο γρήγορα χρονικά γκολ του Γκίγκς στο 67' και αυτό του Ρούνεϊ στο 70'.

107 Μάντσεστερ Γιουναϊτεντ - Σάλκε > 1,30 - 4,20 - 7,50

Μα αυτοί το κατάντησαν μια...τυπική διαδικασία.Απόψε στις 21:45 απο την ΝΕΤ έχουμε την δυνατότητα να δούμε τον δεύτερο ημιτελικό για την φετινή σεζόν στο Champions League.
Πλέον δεν είναι εύκολα τα πράγματα για την Σάλκε και απο την στιγμή που δεν έχεις ούτε την φανέλα,αλλά ούτε την εμπειρία τι μπορεί να περιμένεις στο '''Ολντ Τράφορντ''. Η Μάνστεστερ θα παίξει με αρκετές αλλαγές καθώς μετά την ήττα απο την Άρσεναλ την περασμένη Κυριακή,ο Σερ Άλεξ Φέργκιουσον θέλει όσο τίποτα άλλλο την νίκη κόντρα στην Τσέλσι,φτάνοντας πολύ κοντά στην κατάκτηση του Πρωταθλήματος της Αγγλίας. Απο την απέναντι πλευρά η Σάλκε αυτό που έχει σκέφτεται είναι ο τελικός Κυπέλλου Γερμανίας,στον οποίο αντιμετωπίζει την Ντούισμπουργκ ομάδα δεύτερης κατηγορίας. Συν τοις άλλοις ο νικητής παίρνει ένα εισιτήριο για το επόμενο Europa League.

Διαιτητής,είναι ο Πορτογάλος Πέδρο Προένσα.

Στοιχηματική Εκτίμηση
107 Μάντσεστερ Γιουναϊτεντ - Σάλκε > Over > 1,65 Πέρασε 2-1* ΗΜ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου