Σελίδες

Τρίτη 3 Μαΐου 2011

Champions League: Ημιτελική Φάση-Eπαναληπτικός...0/1


Ο Δικός τους μαραθώνιος για την φετινή σεζόν φτάνει στο τέλος της. Μπαρτσελόνα και Ρεάλ Μαδρίτης έχουν ένα ακόμη και συγκεκριμένα τελευταίο ραντεβού για την φετινή σεζόν. Μια απο τις δυο θα πάει στον τέλικο του ''Wembley'',στις 28 Μαϊου. Προβάδισμα υπάρχει μετά τον πρώτο αγώνα,για την ομάδα της Μπαρτσελόνα,καθώς επικράτησε με σκορ 0-2. Τα γκολ σημείωσε ο Λιονέλ Μέσι.

Μεγάλο Παιχνίδι απο πολλές πλευρές. Μην ξεχνάμε τι έγινε λίγο πριν τον πρώτο ημιτελικό με τους δυο προπονητές των ομάδων να έχουν την δική τους ''κοκορομαχία''. Πάντως στον σημερινό επαναληπτικό θα λείπει απο τον πάγκο της Ρεάλ,ο Μουρίνιο και στην διάρκεια του παιχνιδιού αλλά και στο ημίχρονο δεν θα έχει την δυνατότητα να μιλήσει στους παίχτες του,καθώς είναι τιμωρημένος μετά την αποβολή που πήρε στο πρώτο ματς.

101 Μπαρτσελόνα - Ρεάλ Μαδρίτης > 1,55 - 3,75 - 4,50

Τελευταία φορά που ηττήθηκαν μαζί την ίδια αγωνιστική ήταν στις 8 Αυγούστου 2008.Το περασμένο Σάββατο είδαμε να χάνουν Μπαρτσελόνα και Ρεάλ Μαδρίτης. Οι Καταναλοί ηττήθηκαν απο την Σοσιεδάδ με 2-1 παρά το ότι βρέθηκαν μπροστά στο σκορ. Στο δεύτερο ημίχρονο είχαμε αυτήν την μεγάλη ανατροπή. Λίγες ώρες πριν η Ρεάλ Μαδρίτης γνώριζε την ήττα απο την Σαραγόσα με σκορ 2-3. Έτσι οι δυο ομάδες παραμένουν ως έχουν και μαζί τους μένει και η διαφορά των οχτώ πόντων. Σήμερα υπάρχει το δεύτερο παιχνίδι μια εβδομάδα μετά τον άκρως επεισοδιακό πρώτο ημιτελικό στον οποίο η κόκκινη του Πέπε έγινε αφορμή για να ανάψουν τα αίματα,αλλά και να αλλάξουν οι ισορροπίες των ομάδων με την Μπαρτσελόνα να το εκμεταλλεύται με τον καλύτερο τρόπο. Σήμερα η Ρεάλ είναι αυτή που καλείται να πιέσει απο πολύ νωρίς και να διεκδικήσει ένα γρήγορο γκολ,έτσι ώστε να ελπίζει σε κάτι παραπάνω.

Διαιτητής,είναι ο Γερμανός Φρανκ Ντε Μπλέκερε. Γνώριμος για τον Ζοσέ Μουρίνιο,καθώς στον περσινό ημιτελικό είχε αφήσει απο νωρίς την Ίντερ με δέκα παίχτες μιας και αποβλήθηκε ο Τιάγκο Μότα.


Στοιχηματική Εκτίμηση
101 Μπαρτσελόνα - Ρεάλ Μαδρίτης > Over > 1,45 Χάθηκε 1-1

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου