Σελίδες

Πέμπτη 19 Ιουλίου 2012

Αντιφάσεις και αμείλικτα ερωτήματα!



Το σκεπτικό με το οποίο η ΕΙΜ απέρριψε τις καταγγελίες του Εργοτέλη και του Παναιτωλικού κατά της Κέρκυρας και του Πανιωνίου προκαλεί τεράστιες απορίες 


Όσο άσχετος κι αν είναι κάποιος και όσο ευκολόπιστος θέλουν κάποιοι να πιστεύουν ότι είναι, μόλις πληροφορηθεί τα βασικά στοιχεία του περιεχομένου του σκεπτικού της απόφασης της Επιτροπής Ιδιότητας Μετεγγραφών της ΕΠΟ "απειλείται" με πλήρη... σύγχυση! 

Αφ' ενός πρέπει να ξεκαθαριστεί ότι η ΕΙΜ αποφάνθηκε - παραδέχθηκε ότι όντως οι ΠΑΕ Κέρκυρα και Πανιώνιος είχαν χρέη τη στιγμή που πραγματοποιούσαν μεταγραφές τον περασμένο Ιανουάριο. Σε εκείνο το σημείο, όμως, το "παραθυράκι" που βρέθηκε αναφέρει ότι οι δύο ομάδες είχαν - βάσει των κανονισμών αδειοδότησης - περιθώριο μέχρι την τελευταία ημέρα του Μαρτίου 2012 να διευθετήσουν τις οικονομικές εκκρεμότητες (εξόφληση ή διακανονισμός). Ωστόσο και οι δύο ΠΑΕ δεν πήραν τελικά αδειοδότηση! Και αυτό διότι οι οφειλές περέμειναν και έπειτα από την τελευταία μέρα του Μαρτίου! Επομένως, γιατί απορρίφθηκε η καταγγελία του Εργοτέλη και του Παναιτωλικού; Η Επιτροπή Αδειοδότησης και η ΕΙΜ δεν ανήκουν στην ΕΠΟ; Δε λειτουργούν κάτω από την ίδια "στέγη"; Πως γίνεται οι αποφάσεις τους να είναι αντικρουόμενες; 

Μεγάλα ερωτήματα, λοιπόν, στα οποία η Επιτροπή Εφέσεων (εκεί προσφεύγουν Εργοτέλης και Παναιτωλικός) θα κληθεί να απαντήσει.

Στον Εργοτέλη, πάντως, έχουν αποφασίσει να φτάσουν την υπόθεση μέχρι τέλους. Ακόμα και στα άκρα - αν χρειαστεί - προκειμένου να αποδοθεί δικαιοσύνη. 


Πηγήhttp://www.cretesports.gr/ergotelis/item/5317-antifaseis-kai-ameilikta-erotimata.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου