Σελίδες

Κυριακή 15 Ιουλίου 2012

Κλίμα παραμονής του Παναιτωλικού στη Superleague…



Από χθες άρχισε μια παρατεταμένη φιλολογία για τον υποβιβασμό του Πανιωνίου και της Κέρκυρας στη Football League μέσω της κατάληψης των τελευταίων θέσεων ( με την αφαίρεση βαθμών) της βαθμολογίας και την παραμονή στις θέσεις αυτών του Παναιτωλικού και του Εργοτέλη.

Συγκεκριμένα οι δύο ομάδες χρωστούν σε πολλούς (και δεν είναι οι μόνες…) που μιλούν Ελληνικά ή “ξένα” με τους οποίους δεν μπόρεσαν να έρθουν σε διακανονισμό , συν το ότι έκαναν μεταγραφές τον Ιανουάριο (με πλαστή ενημερότητα). Το αποτέλεσμα… αφαίρεση βαθμών , τουλάχιστον 10!!!! Άρα Πανιώνιος και Κέρκυρα στη 15η και 16η θέση της βαθμολογίας και στη Football League και στις θέσεις τους Εργοτέλης και Παναιτωλικός στη Superleague.

Το ότι χρωστούσαν αυτές οι ομάδες και δεν είχαν έρθει σε διακανονισμό για τα οφειλόμενα ήταν γνωστό , όμως τώρα “έσκασαν” και οι περιπτώσεις της ΑΕΚ , του Άρη του ΟΦΗ και του Πανιωνίου  που απειλούνται και αυτές με αφαίρεση βαθμών ή και υποβιβασμό. Τι σημαίνει αυτό και πως βοηθάει τον Παναιτωλικό? Βοηθάει γιατί με τόσες κραυγαλέες περιπτώσεις , κάποιοι πρέπει να την πληρώσουν και πολιτεία είναι αμείλικτη!!!

Ας πέσουν Κέρκυρα και Πανιώνιος , σου λέει τις οποίες θα σπρώξουμε να επανέλθουν γρήγορα , και στις θέσεις τους ας μείνουν ο Παναιτωλικός που έχει και κόσμο και συμφέρει και τη NOVA και ο Εργοτέλης ή ο Παπουτσάκης ή ο Εργοτέλης του Παπουτσάκη καλύτερα. Να μείνουν και η ΑΕΚ με τον Άρη και τον ΌΦΗ και να έχουμε ένα “ενδιαφέρον” πρωτάθλημα.

Όμως επειδή το παρασκήνιο έχει πολλά πλοκάμια περιμένουμε μέχρι αύριο που θα ξέρουμε αν αφαιρεθούν οι βαθμοί του Πανιωνίου και της Κέρκυρας (οπότε το διαιτητικό δικαστήριο της Τετάρτης δεν θα έχει νόημα) και μετά πανηγυρίζουμε… Στον Παναιτωλικό πάντως έχουν ανανεωμένη λίστα με παίκτες για Superleguen και από αύριο αρχίζει η αγαπημένη μας παρέλαση ονομάτων…

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου