Σελίδες

Δευτέρα 30 Ιουλίου 2012

Η προετοιμασία στο Emileon-Τα πρώτα φιλικά



Τελικά ο Νίκος  Καραγεωργίου και η διοίκηση αποφάσισαν πως ο Παναιτωλικός δεν θα πάει στα 3-5 Πηγάδια για το βασικό στάδιο της προετοιμασίας και θα το κάνει το Emileon εκμεταλλευόμενος τόσο τις άρτιες γηπεδικές εγκαταστάσεις όσο και τους υπόλοιπους χώρους (γυμναστήρια, πισίνες κλπ…).

Έτσι ο Παναιτωλικός θα βγει εκτός Αγρινίου μόνο για να δώσει κάποια φιλικά προετοιμασίας. Τα πρώτα φιλικά που κλείστηκαν πάντως είναι το πρώτο στις 8 Αυγούστου με την Κόρινθο στο Αγρίνιο και πιθανότατα στο Emileon και στις 18 Αυγούστου στα Γιάννινα με τον ΠΑΣ. Συζήτηση για φιλικά παιχνίδια γίνονται και με την ΑΕΜ , τον Φωκικό  και την Παναχαϊκή.

*Ο Ζέρης κατά πάσα πιθανότητα θα δοθεί δανεικός σε ομάδα του τόπου καταγωγής του (Βόλος) καθώς λέγεται ότι υπάρχουν οικογενειακοί αλλά και για να πάρει παιχνίδια στα πόδια του. Άρα η απόκτηση εναλλακτικής λύσης πίσω από τον Κουτρουμάνο γίνεται επιτακτική.

** Quiz: Ποιος παίκτης (ξένος) που έφυγε από τον Παναιτωλικό έταξε σε Αγρινιώτισσα πως θα την πάρει με παπά και με κουμπάρο και τώρα μη τον είδατε τον Παναή… η εν λόγω κοπελιά πλέον είναι σε πολύ κακή ψυχολογική κατάσταση και περιμένει μήνυμα για πάει να τον βρει… αλλά έλα που αυτός είναι αρραβωνιασμένος???

Δεκτές απαντήσεις – Η λύση θα γίνει με περιγραφή για μη θίξουμε τους εμπλεκόμενους….


Πηγήhttp://allsportsagrinio.gr/2012/07/28/%ce%b7-%cf%80%cf%81%ce%bf%ce%b5%cf%84%ce%bf%ce%b9%ce%bc%ce%b1%cf%83%ce%af%ce%b1-%cf%83%cf%84%ce%bf-emileon-%cf%84%ce%b1-%cf%80%cf%81%cf%8e%cf%84%ce%b1-%cf%86%ce%b9%ce%bb%ce%b9%ce%ba%ce%ac/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου