Σελίδες

Τετάρτη 25 Ιουλίου 2012

Ξεκίνημα με ελπίδες...



Στο ξεκίνημα της πρώτης συνέντευξης για την νεα ποδοσφαιρική χρονιά ο πρόεδρος της ομάδας Φώτης Κωστούλας παρουσίασε το διοικητικό συμβούλιο και τους νέους ανθρώπους που το πλαισιώνουν.


Για την συνέχεια αναφέρθηκε για τα εισιτήρια διαρκείας , και ελπίζει οι φίλαθλοι της ομάδας να δώσουν το βροντερό παρόν ενώ για τον στόχο του Παναιτωλικού ήταν σαφέστατος, ότι θα γίνει η καλύτερη δυνατή προσπάθεια για την άνοδο, από την στιγμή που η έφεση που εκδικάστηκε σήμερα δεν έχει ελπίδες ..


Ο πρόεδρος της ΠΑΕ ζητάει την βοήθεια από τους βουλευτές του νομού για το δίκαιο αίτημα του Παναιτωλικού.


Δεν παρέλειψε να αναφερθεί στις μεταγραφές της ομάδας , τονίζοντας ότι βρισκόμαστε σε καλό δρόμο, και θα έρθουν στην ομάδα πολλοί και καλοί παίχτες.


Υποσχέθηκε ότι δεν πρόκειται να ξαναπληρώσει από την τσέπη του πρόστιμο για την συμπεριφορά των φιλάθλων της ομάδας( 110000 ευρώ ήταν τα φετινά συνολικές οφειλές της ΠΑΕ), ενώ αναφέρθηκε ότι θα <ξηλώσει τα κάγκελα> που βρίσκονται μπροστά από τους οργανωμένους..., ζητώντας από τους φιλάθλους να προστατέψουν τον Παναιτωλικό.


Καραγεωργίου: στόχος η άνοδος
Μετά της τοποθετήσεις του κ. Κωστούλα τον λόγο πήρε ο νέος προπονητής Νίκος Καραγεωργίου, ο οποίος παρουσίασε τους συνεργάτες του(βοηθό προπονητή και γυμναστή), και δήλωσε χαρούμενος που βρίσκεται στο Αγρίνιο. Ευχαρίστησε τον πρόεδρο που αποφάσισε να τον εντάξει στο δυναμικό της ομάδας , και θεώρησε τιμή του που βρίσκεται στον Παναιτωλικό. Επίσης έκανε λόγο για την δυναμική του Παναιτωλικού( γήπεδο, κόσμος ), είναι καταστάσεις που της γνωρίζει όλη η Ελλάδα ανέφερε, και ότι ο κόσμος αγαπάει την ομάδα , και υπάρχουν φιλόδοξοι άνθρωποι , τονίζοντας ότι στόχος του Παναιτωλικού είναι η άνοδος.


Σίγουρα είναι μεταβατική η περίοδος που θα ζήσουμε τώρα αναφέρθηκε ο κ. Καραγεωργίου και υποσχέθηκε ότι όλοι στην ομάδα θα δώσουμε και την ψυχή μας για το όνειρο της ανόδου και ελπίζουμε να τα καταφέρουμε.


Όσο αφορά της μεταγραφές είπε ότι θα αποχτηθούν ακόμα 2 κεντρικοί αμυντικοί, 2 κεντρικοί χαφ, 2 πλάγιοι χάφ, και ένας επιθετικός.


Για την προετοιμασία αναφέρθηκε ότι ίσως να γίνει και στο Αγρίνιο(έμεινε εντυπωσιασμένος από της εγκαταστάσεις στο Εμιλλέον), αλλά εξετάζεται και το προπονητικό κέντρο (3 -5 πηγάδια στην Νάουσα), και είναι κάτι το οποίο θα αποφασιστεί της επόμενες ημέρες.


Πρώτη με χειροκροτήματα
Μετά την ολοκλήρωση της συνέντευξης τύπου ξεκίνησε και η <πρώτη προπόνηση > των παιχτών του Παναιτωλικού μπροστά στους φιλάθλους τους.


Μετά τον καθιερωμένο αγιασμό ο Νίκος Καραγεωργίου χώρισε τους ποδοσφαιριστές του σε γκρουπ, και στην συνέχεια έγινε και το καθιερωμένο δίτερμα. Στην προπόνηση έλαβαν μέρος οι 4 μεταγραφές της ομάδας (Δάρλας, Κουτσοσπύρος, Σφακιανάκης, ενώ ο Τακίδης ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα).


Επίσης το παρών έδωσαν και οι δυο υπό δοκιμή ποδοσφαιριστές : ο Σέρβος μεσοεπιθετικός Βλαντιμίρ Μπογκτάνοβιτς 25 ετών, και ο επιθετικός κάτοχος Τουρκικού διαβατηρίου αλλά καταγόμενος από την Γουινέα Ισμαήλ Γιουλά 31 ετών.


Παρών και οι οργανωμένοι
Το παρών στην <δική τους εξέδρα > έδωσαν και οι οργανωμένοι της ομάδας και μάλιστα ανάρτησαν και δυο πανό:


< Πρόεδροι περαστικοί και ξενερωμένοι, δες πως τα μασάνε όταν το τίμημα βαραίνει> έγραφε το πρώτο, ενώ το επόμενο


<όσο για μένα να μην φοβάσαι.... Γιατί γουστάρω όπως γούσταρα παλιά>,


Ενώ φυσικά τραγουδούσαν κατά την διάρκεια της προπόνησης συνθήματα για την αγαπημένη τους ομάδα.


Πηγήhttp://www.aerasfm.gr/athlitika/panaitolikos/21924-jekimhma-me-elpides-panaitolikos

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου