Σελίδες

Παρασκευή 28 Σεπτεμβρίου 2012

Σταμάτησε στα δοκάρια η Παναχαϊκή, 0-0 με Πιερικό



Χωρίς τέρματα τελείωσε η αναμέτρηση του Πιερικού με την Παναχαϊκή στην πρεμιέρα της Football League με τους φιλοξενούμενους να έχουν δύο δοκάρια.

Σε όλες τις πρεμιέρες υπάρχει άγχος στις ομάδες. Κάτι που συνέβη και σε αυτή της Football League όπου ο Πιερικός υποδέχτηκε την Παναχαϊκή στο Δημοτικό Στάδιο Κατερίνης με τις δύο ομάδες να ήθελαν να ξεκινήσουν νικηφόρα τις αγωνιστικές τους υποχρεώσεις με τους φιλοξενούμενους να θέλουν να δείξουν από νωρίς ότι είναι έτοιμοι για την άνοδό τους στη Superleague.

Οι δύο ομάδες ωστόσο, δεν κατάφεραν να εκμεταλλευτούν τις λίγες ευκαιρίες που δημιούργησαν μένοντας στο ισόπαλο 0-0, με την Παναχαϊκή να έχει δύο δοκάρια φτάνοντας πιο κοντά στο γκολ.

Ο Πιερικός, μπήκε καλύτερα στον αγωνιστικό χώρο και στα πρώτα λεπτά της αναμέτρησης είχε τον έλεγχο χάνοντας κάποιες μικροευκαιρίες χωρίς να ανησυχήσουν ιδιαίτερα τον Πίτκα.

Από εκεί και πέρα όμως και μετά το 25’ η ομάδα του Γιάννη Παπακώστα ισορρόπησε και βγήκε στην επίθεση, έχοντας σημαντική ευκαιρία στο 39’ όταν ο Ολίσε με έναν κεραυνό από τα 30 μέτρια να στέλνει την μπάλα στο κάθετο δοκάρι του Βασιλειάδη.

Στην επανάληψη οι δύο ομάδες παρατάχθηκαν χωρίς αλλαγές και στα πρώτα 20 λεπτά του δευτέρου ημιχρόνου δεν υπήρξε τίποτα σημαντικό, σε ένα παιχνίδι κέντρου με πολλά λάθη στην άμυνα.

Μετά το πρώτο 20λεπτο όμως, η Παναχαϊκή πήρε τον έλεγχο της αναμέτρησης και άξιζε ένα τέρμα. Στο 71’ ο Ουρτάδο βρέθηκε απέναντι από τον Βασιλειάδη με το πλασέ του να αποκρούεται από τον Έλληνα γκολκίπερ. Τρία λεπτά αργότερα, οι Αχαιοί έχασαν ακόμα μία σημαντική ευκαιρία, όταν ο Σαλαμαστράκης προωθήθηκε στο κόρνερ με την κεφαλιά του να καταλήγει στο κάθετο δοκάρι του Βασιλειάδη ξανά.

Η τελευταία σπουδαία ευκαιρία για την Παναχαϊκή ήρθε στις καθυστερήσεις, όταν ο Γκούρτσας από τα δύο μέτρα, κατάφερε να στείλει την μπάλα άουτ στην πιο μεγάλη ευκαιρία του παιχνιδιού. Η ισοπαλία, θεωρείται εν μέρει δίκαιη, ωστόσο αν μία από τις δύο ομάδες έφτασε κοντά στο γκολ, τότε αυτή ήταν η Παναχαϊκή.

onsports.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου