Σελίδες

Δευτέρα 24 Σεπτεμβρίου 2012

Μοράτι: «Τι να κάνουμε...»


Στα νέα οικονομικά δεδομένα που επικρατούν πλέον στην Ιντερ, όπως και στη Μίλαν, αναφέρθηκε ο Μάσιμο Μοράτι, που σχολίασε και τις αλλαγές που ετοιμάζει ο Αντρέα Στραματσιόνι.


«Η Μίλαν πούλησε κάποιους σημαντικούς ποδοσφαιριστές ενώ εμείς προσπαθούμε να κάνουμε ανανέωση. Ούτε η Μίλαν ούτε εμείς έχουμε πλέον τα σούπερ ρόστερ αλλά ελπίζουμε ότι θα έρθουν τα αποτελέσματα. Δυστυχώς, δεν μπορούμε πλέον ως Ιντερ ή Μίλαν να ξοδέψουμε 20 εκατ. ευρώ για να αποκτήσουμε έναν ποδοσφαιριστή», είπε ο πρόεδρος των Νερατζούρι και συνέχισε: «Επρεπε να νικήσουμε τη Σιένα αλλά είναι δύσκολο όταν αντιμετωπίζεις ομάδες που απλά αμύνονται. Τώρα πρέπει οπωσδήποτε να νικήσουμε την Τετάρτη στη Βερόνα την Κιέβο. Δεν είναι ευχάριστο να ζεις μέσα σε ήττες, γι' αυτό ελπίζω να πάρουμε κάποιες νίκες που θα ανεβάσουν την ομάδα».

Οι δημοσιογράφοι, πάντως, ζήτησαν ένα σχόλιο από τον Μοράτι και για την επιλογή του Αντρέα Στραματσιόνι να παίζει πλέον με τρεις στην άμυνα, με δεδομένο ότι πέρυσι αυτό ήταν που... έφαγε τον Τζιαν Πιέρο Γκασπερίνι από την Ιντερ.

«Εχουμε καλό υλικό, ικανό προπονητή και αρκετές επιλογές για το σύστημα. Αμυνα με τρεις; Αυτό το αφήνω σε αυτούς που ξέρουν περισσότερα από μένα και ο προπονητής είναι πάντα υπεύθυνος για τέτοια θέματα».

gazzetta.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου