Σελίδες

Σάββατο 29 Σεπτεμβρίου 2012

FOOTBALL LEAGUE...1Η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ....Μέρος 2ο...1/3


Το ταξίδι άρχισε χθες με το πρώτο ντέρμπι,ανάμεσα στον Πιερικό και την Παναχαϊκή να κολλά στην ''λευκή'' ισοπαλία με τους Πατρινούς να διαμαρτύρονται για ορισμένες φάσεις. 

Σήμερα,ρίχονται στην μάχη έξι ομάδες και συγκεκριμένα τρεις αναμετρήσεις. Στις 16:45 έχουμε: Ηρακλής - Εθνικός Γαζώρου και Πανσερραϊκός - Λάρισα. Ενώ,στις 17:00 σειρά έχει στο Αγρίνιο η μονομαχία του Παναιτωλικού με την Καλλονή. 

Σάββατο,29/09
ΗΡΑΚΛΗΣ - ΕΘΝΙΚΟΣ ΓΑΖΩΡΟΥ
Ομάδες που αναζητούν ένα θετικό αποτελέσμα στο ξεκίνημα,όπως οι περισσότεροι. Ο Ηρακλής κατάφερε να βρεθεί εξ-αγωνιστικά στην Β΄Εθνική ή αλλιώς Football League και τώρα ψάχνει με το καλημέρα σας,την πρώτη νίκη απέναντι στον όχι και τόσο ανανεωμένο,Εθνικό Γαζώρου. Δίνω προβάδισμα στους γηπεδούχους. 

ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ - ΛΑΡΙΣΑ
Τα έχουν ξαναπεί στο παρελθόν με τους Σερραίους να έχουν το πάνω χέρι στις μεταξύ τους αναμετρήσεις. Η ΑΕΛ πέρασε απο σαράντα κύματα,αλλά και πάλι δεν έχουν κλείσει όλα τα κεφάλαια,θετικά. Θα δώσω και εδώ ένα μικρό προβάδισμα,στον Άσο. 

ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ - ΚΑΛΛΟΝΗ
Στο Αγρίνιο,φοράμε τα γιορτινά μας και το ταξίδι του Παναιτωλικού,για επιστροφή στην μεγάλη κατηγορία,αρχίζει. Σήμερα,αντιμετωπίζουμε μια ομάδα πολύ δυνατή απο θέμα ρόστερ,αλλά και μπάτζετ και φυσικά ένα απο τα φαβορί που θέλουν να ανέβουν. Αγωνιστικά,ο Παναιτωλικός δείχνει ή μαλλον αυτό έδειξε στα φιλικά ότι οι παίχτες δεν έχουν βρει την χημεία που τους ταιριάζει,αλλά και η Καλλονή έρχεται με σοβαρές απουσίες,ρίχοντας έτσι το βάρος στην άμυνα και στις αντεπιθέσεις. 


Εν Συντομία...
ΗΡΑΚΛΗΣ - ΕΘΝΙΚΟΣ ΓΑΖΩΡΟΥ > Άσος > 2,05 (Bwin) ΧΑΘΗΚΕ 3-3
ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ - ΛΑΡΙΣΑ > Άσος > 2,00 (Bwin) ΠΕΡΑΣΕ 1-0
ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ - ΚΑΛΛΟΝΗ > Άσος > 1,75 (Bwin) ΧΑΘΗΚΕ 0-1

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου