Σελίδες

Δευτέρα 24 Σεπτεμβρίου 2012

Καθοριστική Δευτέρα για τα τηλεοπτικά Α1 μπάσκετ!


Σε συνάντηση που θα γίνει την Δευτέρα το μεσημέρι (24/9) στο Ραδιομέγαρο της ΕΡΤ ανάμεσα στους ανθρώπους της δημόσιας τηλεόρασης και του ΕΣΑΚΕ θα κριθούν πολλά γύρω απ' την τύχη των τηλεοπτικών δικαιωμάτων της Α1 μπάσκετ και της απόκτησης τους απ' την ΕΡΤ. 

Η ΕΡΤ είναι πολύ κοντά στην απόκτηση των δικαιωμάτων και τούτη την σεζόν, αλλά μένουν κάποιες βασικές, οικονομικές, λεπτομέρειες που μένει να ξεκαθαρίσουν, κάτι που ίσως γίνει στο αυριανό (24/9) ραντεβού. 

Την ίδια ώρα που στην ΕΡΤ και τον ΕΣΑΚΕ θα ξεκαθαρίζουν την τακτική τους, η δημίσια τηλεόραση και (κυρίως) η Nova θα ετοιμάζονται για την έναρξη των ομίλων της Ευρωλίγκας μπάσκετ, στις 11/10. 

Με περιγραφή ΜΟΝΟ το Παναθηναϊκός-Ατρόμητος 
Ημέρα απεργιακής κινητοποίησης των εργαζομένων στα ΜΜΕ είναι η αυριανή (24/9), με τις αθλητικές μεταδόσεις των (συνδρομητικών) καναλιών να έχουν μόνο διεθνή ήχο πλην της αναμέτρησης Παναθηναϊκού-Ατρόμητου για την Σούπερ Λίγκα. Αυτή θα έχει κανονικά περιγραφή (τηλεοπτική και ραδιοφωνική) ύστερα από σχετική άδεια που έδωσε η ΕΣΗΕΑ. 

Οι συζητήσεις για Football League 
Στις 3 Σεπτεμβρίου η «Στάση media» είχε αποκαλύψει το σοβαρό ενδεχόμενο της απόκτησης, απ' την ΕΤ3, μέρους των τηλεοπτικών δικαιωμάτων της Football League και της μετάδοσης του (κλασικού) δευτεριάτικου παιχνιδιού. Μέσα στην εβδομάδα που ξεκινάει από αύριο (24/9) ίσως υπάρξουν πολύ σημαντικές εξελίξεις στο συγκεκριμένο θέμα.

sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου