Σελίδες

Πέμπτη 28 Φεβρουαρίου 2013

Τους έχει πάρει τα σώβρακα με όλες τις ομάδες!



Τρομερές ατάκες Αλέφαντου στον sportdog για το Μπάρτσα-Ρεάλ! Οι αχάριστοι, οι ρουφιάνοι, ο μαύρος γαμπρός, τα χόρτα στη Θήβα, το μεγαλοφυές που έκανε ο Μουρίνιο!


Για να μην κουραζόμαστε, λίγα θα πω για τους αχάριστους και για τους ρουφιάνους! Ο μεγαλύτερος προπονητής ρε μαζί με τον Φέργκιουσον και τον Χάπελ, ο μεγαλύτερος προπονητής, ο Μουρίνιο, βούλωσε τα στόματα πάλι. Να μελετάνε πρέπει οι προπονητές τι κάνει αυτός ο άνθρωπος, για να μαθαίνουνε. Από εκείνον τον τελικό της Πόρτο με τη Μονακό 3-0 είχα πάθει πλάκα μαζί του, ήμουν στο γήπεδο και είχα εντυπωσιαστεί με αυτά που είχε κάνει. Από τότε πίστευα ότι θα τους πάρει τα σώβρακα και όντως τους έχει πάρει τα σώβρακα σε όποια ομάδα έχει πάει. Πόρτο, Τσέλσι, Ίντερ, Ρεάλ.

Αυτά που έκανε η Μίλαν πριν λίγες μέρες στην Μπαρτσελόνα, τα είχε αντιγράψει από το Μουρίνιο, το είχα αναλύσει στη στήλη. Μια ζωή η Μίλαν 4-4-2 έπαιζε. Ο Μουρίνιο έχει δείξει τι σημαίνει να σέβεσαι το χώρο, αλλά ειδικά σε αυτό το ματς τώρα που την ξεβράκωσε την Μπαρτσελόνα στην έδρα της και της πέταξε 3 μπαλάκια, έκανε κάτι μεγαλοφυές που δεν το λένε, πού να το δούνε, θα σας πω εγώ τι έκανε. Θα τα αναλύσω και σε πίνακα την Παρασκευή το βράδυ στις 10.30 στην εκπομπή του Γιάννη Καρατζαφέρη στο πρώην Τηλεάστυ που λέγεται τώρα ΑΡΤ.

Ο τερματοφύλακας της Ρεάλ πήγε πολύ καλά, ο Λόπεθ, προς απογοήτευση του Κασίγιας του ρουφιάνου που με την αρραβωνιάρα του τη δημοσιογράφο έχει κάνει άνω κάτω τα αποδυτήρια εις βάρος του Μουρίνιο με τις διαρροές.

Βάζει δεξί μπακ τον Αρμπελόα, σέντερ μπακ αυτό τον πιτσιρικά το Γάλλο τον Βαράν, ένα παιδί που τον αναδεικνύει ο Μουρίνιο και πήγε και τον αγκάλιασε ο μικρός, με συγκίνησε. Χαλάει κόσμο το παιδί αυτό, πάλι γκολ έβαλε, φοβερός παίκτης, ταχύτητα, τεχνική, ένα άλμα στον ουρανό, και κυριλέ μαύρος, να τον πάρεις και να τον δώσεις γαμπρό στην κόρη σου! Όχι σαν άλλους περίεργους, με μαλλιά, σκουλαρίκια, τατουάζ και τέτοια. Μαζί με τον Ράμος έφτιαξαν εξαιρετικό δίδυμο, ξέρει μπάλα ο μικρός. Αριστερό μπακ έβαλε τον Κοεντράο που είναι σκύλος, είναι πιο αμυντικογενής από τον Μαρσέλο.

Χαφ έβαλε Οζίλ με κόφτες Αλόνσο και Κεντίρα, και μπροστά έβαλε Χιγκουαίν, Ντι Μαρία και Ρονάλντο. Το γύρναγε όμως με ένα κόλπο σε 5-3-2! Επειδή είχε μελετήσει την Μπαρτσελόνα. Αυτό ήταν όλα τα λεφτά.

Θα σας εξηγήσω. Η Μπαρτσελόνα είχε αριστερό μπακ τον Άλμπα ο οποίος ανέβαινε συνεχώς, έφευγε ο Ινιέστα από έξω αριστερά για να τον ακολουθεί ο Αρμπελόα της Ρεάλ και έτσι να φεύγει πολυβόλο ο Άλμπα. Ο Μουρίνιο το διάβασε αυτό και είπε στον Ντι Μαρία να γυρνάει μπακ δεξί ώστε να γίνεται ο Αρμπελόα τρίτος σέντερ μπακ!

Όλα τα λεφτά ήταν αυτή η τακτική. Ερχόντουσαν τα 3 χαφ και έδεναν με τους 5 πίσω, φρούριο γινόταν η Ρεάλ, έκλειναν όλοι οι διάδρομοι και τους τσακίσανε στην κόντρα!

Μάσησε ο βοηθός του βοηθού της Μπαρτσελόνα, αυτός ο κεφάλας, τι κεφάλα είναι αυτή, πίτουρα πρέπει να έχει η κεφάλα του μέσα, χτύπησε στην πλάτη του Άλμπα η Ρεάλ, φεύγει ο Ρονάλντο, βρίσκει τον Πικέ στο ξέφωτο, τον βάζει στην περιοχή και τον έστειλε στη Θήβα για χόρτα! Αναγκάζεται να του κάνει πέναλτι, καθαρό πέναλτι από εδώ ως την Πορτογαλία, το χτυπάει ο ίδιος ο Ρονάλντο, παρ΄ το 0-1.

Μετά πάλι στο ίδιο στιλ, δεν υπήρχε Μπαρτσελόνα, δεν υπήρχε Μέσι, δεν υπήρχε προπονητής, πάλι στην κόντρα φεύγει η Ρεάλ, χορεύει πεντοζάλη ο Ντι Μαρία τον Πουγιόλ, πάει η μπάλα στον Ρονάλντο, παρ΄ το 0-2!

Μετά πηδάει με ένα άλμα στα ουράνια ο μικρός ο Βαράν, πάρ΄ το 0-3 ρε μέσα στην έδρα σου και μόκο οι αχάριστοι οπαδοί της Ρεάλ! 8 χρόνια είχαν να πάρουν Κύπελλο και 5 χρόνια να πάρουν το πρωτάθλημα! Τους είχε κάνει τ΄ αλατιού η Μπαρτσελόνα, πήγε ο Μουρίνιο, της πήρε τη μια χρονιά το Κύπελλο, της πήρε την άλλη χρονιά το πρωτάθλημα, της παίρνει και φέτος το Κύπελλο, και πάει και για το Τσάμπιονς Λιγκ, άμα το κάνει αυτό, θα τρελαθούνε όλοι, άλλο ένα Τσάμπιονς Λιγκ με άλλη μια ομάδα.

Ναι, πιστεύω ότι άμα παίξει έτσι έξυπνα και με τη Μάντσεστερ, παρά το 1-1 του πρώτου αγώνα, μπορεί να την πετάξει έξω, παρ΄ ότι εκεί θα βρει τον άλλο τεράστιο προπονητή, τον Φέργκιουσον. Θα βγω στην εκπομπή την Παρασκευή στην τηλεόραση με φανέλα Μουρίνιο που μου έχει κάνει δώρο ο Γιάννης, μία λευκή μπλούζα με φωτογραφία του Μουρίνιο! Για ορισμένους αχάριστους οπαδούς και ορισμένους Ισπανούς ρουφιάνους παίκτες που έχει, οι οποίοι είχαν πάει να μιλήσουν στον πρόεδρο της Ρεάλ…

Πρέπει να τον κρατήσει η Ρεάλ και να πάρει και τον Μπέιλι, αυτήν την παικτάρα της Τότεναμ για τον οποίο είχα μιλήσει από την πρώτη στιγμή που έσκασε μύτη, τι άλογο έλεγα ότι είναι αυτό, τι παικταράς, τι πόδια!

Το 5-3-2 το είχα βγάλει εγώ στον Αστέρα Εξαρχείων τη δεκαετία του '70, δεν το έπαιζε κανείς άλλος! Αργότερα ο Χάπελ με το 5-3-2 σήκωσε το Κύπελλο Πρωταθλητριών απέναντι στη μεγάλη τότε Γιουβέντους, ο Σκολάρι πήρε με τη Βραζιλία και το 5-3-2 το Μουντιάλ, και ο Ρεχάγκελ με το 5-3-2 έκανε το μεγαλύτερο θαύμα όλων των εποχών, να πάρει η Ελλάδα το EURO. 

sportdog.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου