Σελίδες

Δευτέρα 25 Φεβρουαρίου 2013

Βγήκε για να ξαναμπεί...



Δεν πρόλαβε να χαρεί την απόφαση να αφεθεί ελεύθερος χωρίς περιοριστικούς όρους για το αδίκημα του παράνομου στοιχηματισμού και ο Μάκης Ψωμιάδης οδηγήθηκε εκ νέου στο Κορυδαλλό, όπου παραμένει κρατούμενος για την υπόθεση των στημένων αγώνων.

Μπορεί να παραμένει στη φυλακή, ωστόσο η σημερινή ημέρα επιφύλαξε μια χαρούμενη είδηση για τον Μάκη Ψωμιάδη. Ο πρώην πρόεδρος της Καβάλας, αφέθηκε ελεύθερος χωρίς μάλιστα περιοριστικούς όρους για το αδίκημα του παράνομου στοιχηματισμού την περίοδο 2009-2011.

Ωστόσο οδηγήθηκε και πάλι στις φυλακές Κορυδαλλού, όπου παραμένει κρατούμενος για την γνωστή υπόθεση των στημένων αγώνων. Ο ίδιος σήμερα κλήθηκε να εξηγήσει το πως φέρεται να εμπλέκεται το όνομά του σε πέντε παιχνίδια της Καβάλας όταν ήταν μεγαλομέτοχος, αλλά και σε άλλες αναμετρήσεις εντός και εκτός συνόρων.

Από την πλευρά του στην απολογία του στον εφέτη ανακριτή Γιώργο Καλόφωνο, επισήμανε πως δεν είχε καμία μετοχική σχέση με τη Καβάλα, τονίζοντας πως μέτοχος ήταν ο γιος του, ενώ για ακόμα μία φορά επισήμανε πως όλο έχει να κάνει με δημοσιογραφικά παιχνίδια.  

gazzetta.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου