Σελίδες

Πέμπτη 28 Φεβρουαρίου 2013

Βαλς με δώδεκα θεούς - Επεισόδιο 24



Ο Κωστής (Μάνος Παπαγιάννης), η Μαρίνα (Αντωνία Χαραλάμπους), η Ελπίδα (Μαρίνα Βρόντη) και η Ναταλία (Χρυσή Ανδρέου) γνωρίζονται μετά από μια καραμπόλα. Ο καθένας κουβαλά ένα παρελθόν, έντονο και οδυνηρό.


Σκηνοθεσία: Ανδρέας Γεωργίου, Δημήτρης Δεμοιράκος

Σενάριο: Μαρία Γεωργιάδου

Παίζουν: Κάτια Δανδουλάκη, Μάνος Παπαγιάννης, Στράτος Τζώρτζογλου, Αντωνία Χαραλάμπους, Μαρίνα Βρόντη, Χρυσή Αντρέου, Κωνστάντια Παύλου, Γιώργος Τζωρτζής, Έλενα Ευσταθίου, Αγγελική Φιλιππίδου, Κώστας Καζάκας

Κλεμμένα Όν3ιρα - Επεισόδιο 209


Επεισόδιο 209
Η Χρύσα εξομολογείται στη Φαίη ότι αυτή κατέδωσε τον Σταύρο και τον έστειλε στη φυλακή. 'Οταν έρχεται ο 'Αρης να πάρει τη Χρύσα, η Φαίη έχει μια συζήτηση μαζί του και τον ρωτά αν ήταν και αυτός στο κόλπο για τη σύλληψη του Σταύρου. Του μιλά με πολύ σκληρά λόγια και ο 'Αρης φεύγει από το σπίτι της ένα ράκος. Στο μεταξύ, ο Σταύρος παίρνει την πολυπόθητη άδεια και χαίρεται για τις λίγες μέρες που θα βρεθεί εκτός της φυλακής, προκειμένου να δώσει τις εξετάσεις του.  Ο Γιάννης συνέρχεται και η Μαντώ τον διαβεβαιώνει πως τα δύσκολα πέρασαν...  Η 'Αννα πηγαίνει στην κλινική του Μπίλυ, χωρίς να αντιληφθεί ότι την παρακολουθούν. Ο 'Αρης τα βάζει με τη Χρύσα και τη ρωτά γιατί είπε στα κορίτσια για το ρόλο της στη σύλληψη του Σταύρου. Στο μεταξύ, η Λίνα λέει στη Μαντώ πως είδε το αυτοκίνητο που χτύπησε τον Γιάννη.

Δείτε το επεισόδιο

Οι Βασιλιάδες - Επεισόδιο 69 (Ε)


Νούμερα Τηλεθέασης, 27/02/13!



ΠΡΩΙΝΟ ΑΝΤ1 33,0 25,5
FTHISTV 21,6 16,6
ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΩΡΑ MEGA 21,8 16,4
ΠΡΩΙΝΟ MOU 36,6 39,8
ΠΡΩΙΝΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ 13,0 8,9
ΝΕΤ ΣΤΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ 10,2 7,6
ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΤΩΡΑ 4,2 2,2
ΠΡΩΤΗ ΓΡΑΜΜΗ 13,0 12,5
ΤΩΡΑ 13,3 10,6
JOY 4,0 4,0

ΑΚΡΩΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΟΝ 17,1 17,6
ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ ΚΑΙ ΕΛΕΝΗΣ 19,0 26,3
ΤΟ ΚΑΦΕ ΤΗΣ ΧΑΡΑΣ 21,1 27,5
ΒΑΛΣ ΜΕ ΔΩΔΕΚΑ ΘΕΟΥΣ 21,7 30,0
ΕΛΛ.ΤΑΙΝΙΑ ΣΤΟΝ ΑΝΤ1 8,9 13,1
ΑΠΩΝ 12,9 9,4
ΠΑΡΕΑ ΣΤΗΝ ΚΟΥΖΙΝΑ 13,9 5,7
ΤΟ ΚΟΡΙΤΣΙ ΠΟΥ ΑΓΑΠΗΣΑ 28,8 14,2
SINGLES 2 17,6 14,3
ΚΛΕΜΜΕΝΑ ΟΝΕΙΡΑ 42,7 39,6
ΜΕΣΗΜΕΡΙΑΝΗ ΜΕΛΕΤΗ 10,1 11,0
ΜΙΛΑ 14,2 9,0
ΦΜ LIVE 8,3 11,4
ΕΛΕΝΗ 17,4 22,3
ΔΕΣΤΕ ΤΟΥΣ 14,6 23,4
ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΕΣ ΙΣΤΟΡΙΕΣ 18,5 20,4
ΚΑΤΙ ΨΗΝΕΤΑΙ 18,7 18,1
136 2,0 1,4
LIFE 9,5 7,4
ΜΑΓΕΙΡΕΥΩ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ 9,0 6,2
ΣΕΦ ΣΤΟΝ ΑΕΡΑ 17,1 11,9
ΣΚΑΙ ΜΕ ΤΟΝ ΝΙΚΟ ΕΥΑΓΓΕΛΑΤΟ 14,1 13,4

MEGA ΓΕΓΟΝΟΤΑ 28,4 25,8
ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ ΑΝΤ-1 15,6 13,2
ALPHA ΕΙΔΗΣΕΙΣ 17,4 12,3
STAR ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ 5,3 5,4
STAR ΕΙΔΗΣΕΙΣ 11,0 11,2
ΝΕΤ ΕΙΔΗΣΕΙΣ 5,8 3,4
ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ ΣΚΑΙ 7,2 7,1

ΣΟΥΛΕΙΜΑΝ Ο ΜΕΓΑΛΟΠΡΕΠΗΣ 35,6 27,8
SON 13,6 8,9
SPRING WIPEOUT (ΑΝΤ1) 15,2 16,3
ΒΡΑΔΥ ΜΕ ΤΟΝ ΠΕΤΡΟ ΚΩΣΤΟΠΟΥΛΟ 21,5 22,8
FATMAGUL 15,5 14,1
MASTER CHEF 2 29,9 37,1
THE KILLING 17,9 23,0
ΕΛΛ.ΤΑΙΝΙΑ ΣΤΟΝ ALPHA 14,6 17,0
ΕΦΙΑΛΤΗΣ ΣΤΗΝ ΚΟΥΖΙΝΑ 15,2 13,7
THE CLOSER 8,7 11,9
ΞΕΝΗ ΤΑΙΝΙΑ ΣΤΟ STAR 9,9 15,3
ΝΟΜΟΣ ΚΑΙ ΤΑΞΗ:ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΕΣ ΙΣΤΟΡΙΕΣ 12,4 13,8

tvnea.blogspot.gr

Κάτι Ψήνεται


ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΕΒΔΟΜΑΔΑ
Την Πέμπτη, ο Θανάσης μας υποδέχεται στη δουλειά του. Ο 23χρονος χασάπης έχει πλεονέκτημα! Αν δεν διαλέξει αυτός το καλύτερο κρέας για το δείπνο του, ποιος θα το κάνει; Πουλερικά, βοοειδή και αμνοερίφια τον τρέμουν, αλλά ο σκύλος του ο Δίας τον λατρεύει. Ο Θανάσης είναι πανεπιστήμονας στο θέμα κρέας, στη ζαχαροπλαστική όμως έχει θέματα. Θα κάνει το θαύμα της η μαμά;

EUROLEAGUE BASKETBALL...4/5


750 11,5 ΜΠΕΣΙΚΤΑΣ - ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ > Διπλό > 1,75 ΠΕΡΑΣΕ 60-79

751 ΚΑΧΑ ΛΑΜΠΟΡΑΛ - ΜΑΚΑΜΠΙ ΤΕΛ ΑΒΙΒ 3,5 > Διπλό > 1,75 ΠΕΡΑΣΕ 62-66

752 ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ - ΚΙΜΚΙ 10,5 > Διπλό > 1,75 ΠΕΡΑΣΕ 71-69

753 ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ - ΜΠΑΜΠΕΡΓΚ 14,5 > Άσος > 1,75 ΧΑΘΗΚΕ 76-73

754 ΣΙΕΝΑ - ΟΥΛΚΕΡ ΦΕΝΕΡΜΠΑΧΤΣΕ 7,5 > Άσος > 1,75 ΠΕΡΑΣΕ 87-69

Και πίνω μπίρες, πίνω μπίρες...



Όλα τα είχε η ΑΕΚ, ένας... ξενύχτης της έλειπε. «Λαβράκι» έβγαλε ο σκύλος που έκανε βόλτα αργά μετά τα μεσάνυχτα της Τρίτης σε μπαράκι του Κορυδαλλού.


Χαμός έγινε στην προπόνηση της Τρίτης στην ΑΕΚ με τον Έβαλντ Λίνεν να τσακώνεται με παίκτες, γυμναστές και παράγοντες της ομάδας, όμως κάποιος δεν κατάλαβε και πολλά. Συγκεκριμένα, ένας νεαρός άσος της ομάδας δεν είχε όρεξη να ασχοληθεί με όλα αυτά, καθώς ανυπομονούσε να πάει σπίτι του για ύπνο.

Δεν είναι άλλωστε και εύκολο να σε ξυπνάνε πρωί – πρωί και να σε βάζουν να τρέχεις. Ειδικά άμα εσύ το προηγούμενο βράδυ έχεις ξενυχτήσει με καλή παρέα πίνοντας μπίρες.

Αυτό συνέβη στον νεαρό και ιδιαίτερα υποσχόμενο ποδοσφαιριστή της Ένωσης, ο οποίος ήταν μέχρι και τις 02.30 της Τρίτης (πρώτες πρωινές ώρες της Τετάρτης δηλαδή) σε μπαράκι στον Κορυδαλλό.

Ποιο ωράριο και ποιο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό; Άμα είσαι μικρός, θες να βγαίνεις και δεν καταλαβαίνεις τίποτα. Ειδικά άμα όλοι αυτοί που έχουν μαζευτεί γύρω σου, σου λένε όλη μέρα πόσο παιχταράς είσαι. Γιατί να μείνεις σπίτι λοιπόν και να κοιμηθείς νωρίς, άμα μπορείς να πιες καμία μπιρίτσα;

Έχετε μήπως ιδέα ποιος ήταν; Δεν είναι και πολύ δύσκολο αν σκεφτείτε το παρελθόν του...

sportdog.gr

Φεύγει ο Μπενίτεθ από την Τσέλσι


Ο Ράφα Μπενίτεθ ανακοίνωσε πως το καλοκαίρι θα αποχωρήσει από την θέση του προπονητή της Τσέλσι. Εκνευρισμένος ο Ισπανός με φιλάθλους και διοίκηση

Παρελθόν θα αποτελέσει από τον πάγκο της Τσέλσι τον Μάιο ο Ράφα Μπενίτεθ, όπως δήλωσε ο ίδιος.

Ο Ισπανός τεχνικός μετά την νίκη-πρόκριση επί της Μίντλεσμπρο ήταν εκνευρισμένος με τους οπαδούς της ομάδας, αλλά και με την διοίκηση.

"Η Τσέλσι μου έδωσε τον τίτλο του υπηρεσιακού προπονητή, κάτι που αποτελεί ένα τεράστιο λάθος. Είμαι ο προπονητής", τόνισε χαρακτηριστικά.

"Οι φίλαθλοι δεν μας βοηθούν. Στο τέλος της σεζόν θα φύγω. Δεν χρειάζεται να ανησυχούν για μένα".

"Είμαι προπονητής για 26 χρόνια, έχω κατακτήσει παγκόσμιο συλλόγων, Champions League, FA Cup, πολλά τρόπαια και είμαι πραγματικά απογοητευμένος με κάποιους φιλάθλους, με αυτά που τραγουδούν. Συνθήματα που δεν είναι υπέρ ματς και χάνουν και τον χρόνο τους φτιάχνοντας πανό που δεν είναι υπέρ μας".

"Στόχος μας είναι να βγούμε στο Champions League και με αυτά που τραγουδούν δεν μας βοηθούν. Πρέπει να συγκεντρωθούν στο να μας βοηθήσουν, αυτό πρέπει να κάνουν".

"Εγώ είμαι επαγγελματίας και θα δώσω τα πάντα μέχρι και την τελευταία μέρα που θα είμαι εδώ. Αν θέλουν να συνεχίσουν να τραγουδούν αυτά... πρέπει να αναλάβουν και την ευθύνη που τους αναλογεί".

"Αν θέλουν μπορούν να συνεχίσουν έτσι, αλλά να ξέρουν πως του χρόνου θα τα τραγουδούν αυτά στο Europa League και όχι στο Champions League".

Όταν ρωτήθηκε για το αν αντιλαμβάνεται πως παλαιότερα ήταν στην Λίβερπουλ, κάτι που δεν αρέσει στους φιλάθλους, είπε: "Είμαι επαγγελματίας και τώρα τα δίνω όλα για την Τσέλσι. Αν δεν το καταλαβαίνουν αυτό, τους λέω πως όταν τελειώσει η σεζόν θα φύγω, δεν χρειάζεται να ανησυχούν για μένα".

sport24.gr

Όλοι στον Δικαστή και καταγγελία


Ο Αθλητικός Δικαστής κάλεσε Αγγελόπουλους και Δ.Γιαννακόπουλο για τις δηλώσεις του, ενώ ο Ολυμπιακός κατήγγειλε τον πρόεδρο του ΠΑΟ στην Επιτροπή Φιλάθλου Πνεύματος

Σε απολογία κλήθηκαν οι ιδιοκτήτες του Ολυμπιακού Παναγιώτης και Γιώργος Αγγελόπουλος, αλλά και ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος. Κι όλα αυτά ενώ οι Αγγελόπουλοι έκαναν καταγγελία κατά του προέδρου του Παναθηναϊκού στην ΕΦΙΠ.

Οι ιδιοκτήτες του Ολυμπιακού κλήθηκαν για τις δηλώσεις που έκαναν μετά τον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας, ενώ ο Δ.Γιαννακόπουλος για τις τελευταίες δηλώσεις του.

Από τον Ολυμπιακό δεν επιβεβαιώθηκε ότι κλήθηκε και ο Γιώργος Μπαρτζώκας για την συνομιλία του με τον κομισάριο του αγώνα εναντίον του ΚΑΟΔ, Τάσο Μούστο.

Άλλωστε ο ίδιος ο κ.Μούστος επικοινώνησε με την ΚΕΔ και πληροφόρησε ότι ουδέποτε ο προπονητής του Ολυμπιακού τον αποκάλεσε "μέθυσο".

Οι ιδιοκτήτες των δυο αιωνίων θα πρέπει να παρουσιαστούν στον Δικαστή (προφανώς μέσω δικηγόρων) την Παρασκευή 2/3

Την ίδια ώρα οι αδερφοί Αγγελόπουλοι κατήγγειλαν τον Δ.Γιαννακόπουλο στην επιτροπή φιλάθλου πνεύματος για δυσφήμιση του αθλήματος της καλαθοσφαίρισης.

sport24.gr

Επίθεση σε Τζιμπούρ

Μετά το τέλος του αγώνα του ΠΑΣ Γιάννινα με τον Ολυμπιακό, οπαδός των γηπεδούχων εισήλθε στον αγωνιστικό χώρο και επιτέθηκε στον Ραφικ Τζιμπούρ (video)

Ένταση επικράτησε με το τέλος του αγώνα Κυπέλλου μεταξύ του ΠΑΣ Γιάννινα και του Ολυμπιακού στο Εθνικό Στάδιο των Ιωαννίνων.

Την ώρα που οι δύο ομάδες αποχωρούσαν από τον αγωνιστικό χώρο ένας οπαδός των γηπεδούχων εισήλθε εντός του γηπέδου και επιτέθηκε στον Ραφίκ Τζιμπούρ.

Ο επιθετικός των "ερυθρόλευκων" τον κλώτσησε για να τον αποφύγει κάπου εκεί επενέβησαν οι αστυνομικοί και δεν γενικεύτηκε η σύρραξη.

Επίσης, στην συνέχεια μπήκαν στο γήπεδο και άλλοι οπαδοί του ΠΑΣ, ωστόσο με την επέμβαση των ψυχραιμότερων τα πράγματα ηρέμησαν.

Δείτε το βίντεο με την ένταση μετά το τέλος του αγώνα αλλά και με το μοναδικό γκολ που σημειώθηκε από τον Αμπντούν:


sport24.gr

Γυρίζoυν στο "Κόκκινο Δωμάτιο"



ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ : Θερμότατη ήταν η συζήτηση που έκανε το πρωί της Δευτέρας ο διευθυντής προγράμματος του Mega Πέτρος Μπούτος με τον Αλέξανδρο Ρήγα για να…ανοίξει και πάλι το

"Κόκκινο Δωμάτιό" τους! 

Εδώ και καιρό είχε… πέσει στο τραπέζι των συσκέψεων του Μεγάλου Καναλιού η συνέχεια της επιτυχημένης κωμικής σειράς του ικανού σεναριογράφου-σκηνοθέτη,μα μόλις στα τέλη της περασμένης εβδομάδας ήταν που κλείστηκε το ραντεβού των δύο ανδρών για το συγκεκριμένο θέμα. 

Ο Μπούτος εξέφρασε στον Ρήγα την επιθυμία του να … ανοίξει και πάλι το
"Κόκκινο Δωμάτιό" του κι εκείνος που δεν βλέπει φως από το "στρατόπεδο" του Αμαρουσίου-ακόμα να βρεθεί λύση για το "Αμάρτημα", ενώ καμιά νέα κουβέντα δεν έγινε για το καθημερινό σίριαλ που είχαν συζητήσει στις γιορτές- ενθουσιάστηκε με τη σκέψη να επιστρέψει στην…έδρα του. Οι ίδιες πληροφορίες μας λένε ότι ζητήθηκε απ’τον Ρήγα να βγάλει κάποια πρώτα επεισόδια μέσα σ’αυτήν την σαιζόν και να επανέλθει από Οκτώβριο,αλλά οι τελικές αποφάσεις και οι λεπτομέρειες θα κλειστούν απ’τις 7 Μάρτη που επιστρέφει εκείνος από την περιοδεία που κάνει ανά την Ελλάδα… Και υπάρχει και δεύτερος σκέλος στο δυνατό μας αποκλειστικό! Μαζί του στο "Κόκκινο Δωμάτιο" ο Ρήγας θα έχει και πάλι την Βασιλική Ανδρίτσου,η οποία άρεσε πολύ στον ρόλο της ιδιόρυθμης αλλά και…ευέξαπτης Μάρως. 

Αναμένουμε λοιπόν!

tvzapping.gr

Πού βρίσκεται σήμερα ο Τριαντάφυλλος;



Ο τραγουδιστής των μεγάλων σουξέ που έφυγε ξαφνικά από τα φώτα της δημοσιότητας...

Έγινε γνωστός σε μικρή ηλικία και σύντομα αγαπήθηκε πολύ από το κοινό. Με τη μία επιτυχία πίσω από την άλλη, ο Τριαντάφυλλος κατάφερε από πολύ νωρίς να γίνει μεγάλο όνομα στην αθηναϊκή νύχτα.

Ωστόσο, η ανοδική του πορεία ανεκόπη ξαφνικά και ο ίδιος έφυγε από τα φώτα και τους προβολείς...

Η κάμερα της Μεσημεριανής Μελέτης συνάντησε τον Τριαντάφυλλο και -μεταξύ άλλων- μάθαμε ότι σύντομα θα ανέβει τα σκαλιά της εκκλησία με μια 25χρονη μικροβιολόγο, την Δήμητρα. Την ίδια στιγμή κυκλοφορεί το νέο του τραγούδι με τίτλο "Μα τι φαντάστηκες".



zappit.gr

Η guest εμφάνιση του Αγάθωνα και των Koza Mostra στον Λαζόπουλο! (Video)


Μία μοναδική και αρκετά ιδιαίτερη εμφάνιση των Koza Mostra και του Αγάθωνα Ιακωβίδη στο “Αλ Τσαντίρι news” του Λάκη Λαζόπουλου. Οι ερμηνευτές που θα εκπροσωπήσουν την Ελλάδα στον επερχόμενο διαγωνισμό της Eurovision, τραγούδησαν ολοζώντανα το τραγούδι τους “Alcohol Is Free” με το μπαγλαμαδάκι του Αγάθωνα να κάνει την αρχή.Αξίζει να σημειώσουμε ότι είναι ίσως η πρώτη φορά, που ο Λάκης Λαζόπουλος καλεί στην εκπομπή του εκπρόσωπό μας στη Eurovision. Αυτό είναι που λέμε "ό,τι μας συμφέρει και ό,τι μας καπνίσει"!

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ, ΕΔΩ:



tvnea.blogspot.gr

Σύζυγος Παπαγεωργόπουλου στο “ΣΚΑΪ”: “ Ο άντρας μου δεν έκλεψε τίποτα. Είναι ένα διαμάντι”



Η σύζυγος του Βασίλη Παπαγεωργόπουλου, ο οποίος σήμερα καταδικάστηκε σε ισόβια για υπεξαίρεση-μαμούθ από τα ταμεία του δήμου Θεσσαλονίκης, μίλησε στην εκπομπή “ΣΚΑΪ” του Νίκου Ευαγγελάτου, τονίζοντας ότι ο πρώην δήμαρχος είναι αθώος.

“Δεν έχει αποδειχθεί απολύτως τίποτα”, είπε, μεταξύ άλλων, η κα Παπαγεωργοπούλου, η οποία αναφέρθηκε και στην έρευνα που έγινε στο λογαριασμό του συζύγου της, όπου βρέθηκε 1 εκατομμύριο ευρώ. 

Όπως ανέφερε χαρακτηριστικά: “Έγινε μια κατάπτυστη έρευνα στο λογαριασμό του άντρα μου. Το ένα εκατομμύριο που βρέθηκε στο λογαριασμό του και λένε ότι δεν μπορεί να δικαιολογηθεί, ήταν απολύτως νόμιμο. Στα 12 χρονια της δημαρχίας του δηλώσαμε επίσημα στην εφορία 2.140.000 ευρώ”.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΜΕ ΟΣΑ ΕΙΠΕ ΣΤΟ "ΣΚΑΪ" 



zappit.gr

Τους έχει πάρει τα σώβρακα με όλες τις ομάδες!



Τρομερές ατάκες Αλέφαντου στον sportdog για το Μπάρτσα-Ρεάλ! Οι αχάριστοι, οι ρουφιάνοι, ο μαύρος γαμπρός, τα χόρτα στη Θήβα, το μεγαλοφυές που έκανε ο Μουρίνιο!


Για να μην κουραζόμαστε, λίγα θα πω για τους αχάριστους και για τους ρουφιάνους! Ο μεγαλύτερος προπονητής ρε μαζί με τον Φέργκιουσον και τον Χάπελ, ο μεγαλύτερος προπονητής, ο Μουρίνιο, βούλωσε τα στόματα πάλι. Να μελετάνε πρέπει οι προπονητές τι κάνει αυτός ο άνθρωπος, για να μαθαίνουνε. Από εκείνον τον τελικό της Πόρτο με τη Μονακό 3-0 είχα πάθει πλάκα μαζί του, ήμουν στο γήπεδο και είχα εντυπωσιαστεί με αυτά που είχε κάνει. Από τότε πίστευα ότι θα τους πάρει τα σώβρακα και όντως τους έχει πάρει τα σώβρακα σε όποια ομάδα έχει πάει. Πόρτο, Τσέλσι, Ίντερ, Ρεάλ.

Αυτά που έκανε η Μίλαν πριν λίγες μέρες στην Μπαρτσελόνα, τα είχε αντιγράψει από το Μουρίνιο, το είχα αναλύσει στη στήλη. Μια ζωή η Μίλαν 4-4-2 έπαιζε. Ο Μουρίνιο έχει δείξει τι σημαίνει να σέβεσαι το χώρο, αλλά ειδικά σε αυτό το ματς τώρα που την ξεβράκωσε την Μπαρτσελόνα στην έδρα της και της πέταξε 3 μπαλάκια, έκανε κάτι μεγαλοφυές που δεν το λένε, πού να το δούνε, θα σας πω εγώ τι έκανε. Θα τα αναλύσω και σε πίνακα την Παρασκευή το βράδυ στις 10.30 στην εκπομπή του Γιάννη Καρατζαφέρη στο πρώην Τηλεάστυ που λέγεται τώρα ΑΡΤ.

Ο τερματοφύλακας της Ρεάλ πήγε πολύ καλά, ο Λόπεθ, προς απογοήτευση του Κασίγιας του ρουφιάνου που με την αρραβωνιάρα του τη δημοσιογράφο έχει κάνει άνω κάτω τα αποδυτήρια εις βάρος του Μουρίνιο με τις διαρροές.

Βάζει δεξί μπακ τον Αρμπελόα, σέντερ μπακ αυτό τον πιτσιρικά το Γάλλο τον Βαράν, ένα παιδί που τον αναδεικνύει ο Μουρίνιο και πήγε και τον αγκάλιασε ο μικρός, με συγκίνησε. Χαλάει κόσμο το παιδί αυτό, πάλι γκολ έβαλε, φοβερός παίκτης, ταχύτητα, τεχνική, ένα άλμα στον ουρανό, και κυριλέ μαύρος, να τον πάρεις και να τον δώσεις γαμπρό στην κόρη σου! Όχι σαν άλλους περίεργους, με μαλλιά, σκουλαρίκια, τατουάζ και τέτοια. Μαζί με τον Ράμος έφτιαξαν εξαιρετικό δίδυμο, ξέρει μπάλα ο μικρός. Αριστερό μπακ έβαλε τον Κοεντράο που είναι σκύλος, είναι πιο αμυντικογενής από τον Μαρσέλο.

Χαφ έβαλε Οζίλ με κόφτες Αλόνσο και Κεντίρα, και μπροστά έβαλε Χιγκουαίν, Ντι Μαρία και Ρονάλντο. Το γύρναγε όμως με ένα κόλπο σε 5-3-2! Επειδή είχε μελετήσει την Μπαρτσελόνα. Αυτό ήταν όλα τα λεφτά.

Θα σας εξηγήσω. Η Μπαρτσελόνα είχε αριστερό μπακ τον Άλμπα ο οποίος ανέβαινε συνεχώς, έφευγε ο Ινιέστα από έξω αριστερά για να τον ακολουθεί ο Αρμπελόα της Ρεάλ και έτσι να φεύγει πολυβόλο ο Άλμπα. Ο Μουρίνιο το διάβασε αυτό και είπε στον Ντι Μαρία να γυρνάει μπακ δεξί ώστε να γίνεται ο Αρμπελόα τρίτος σέντερ μπακ!

Όλα τα λεφτά ήταν αυτή η τακτική. Ερχόντουσαν τα 3 χαφ και έδεναν με τους 5 πίσω, φρούριο γινόταν η Ρεάλ, έκλειναν όλοι οι διάδρομοι και τους τσακίσανε στην κόντρα!

Μάσησε ο βοηθός του βοηθού της Μπαρτσελόνα, αυτός ο κεφάλας, τι κεφάλα είναι αυτή, πίτουρα πρέπει να έχει η κεφάλα του μέσα, χτύπησε στην πλάτη του Άλμπα η Ρεάλ, φεύγει ο Ρονάλντο, βρίσκει τον Πικέ στο ξέφωτο, τον βάζει στην περιοχή και τον έστειλε στη Θήβα για χόρτα! Αναγκάζεται να του κάνει πέναλτι, καθαρό πέναλτι από εδώ ως την Πορτογαλία, το χτυπάει ο ίδιος ο Ρονάλντο, παρ΄ το 0-1.

Μετά πάλι στο ίδιο στιλ, δεν υπήρχε Μπαρτσελόνα, δεν υπήρχε Μέσι, δεν υπήρχε προπονητής, πάλι στην κόντρα φεύγει η Ρεάλ, χορεύει πεντοζάλη ο Ντι Μαρία τον Πουγιόλ, πάει η μπάλα στον Ρονάλντο, παρ΄ το 0-2!

Μετά πηδάει με ένα άλμα στα ουράνια ο μικρός ο Βαράν, πάρ΄ το 0-3 ρε μέσα στην έδρα σου και μόκο οι αχάριστοι οπαδοί της Ρεάλ! 8 χρόνια είχαν να πάρουν Κύπελλο και 5 χρόνια να πάρουν το πρωτάθλημα! Τους είχε κάνει τ΄ αλατιού η Μπαρτσελόνα, πήγε ο Μουρίνιο, της πήρε τη μια χρονιά το Κύπελλο, της πήρε την άλλη χρονιά το πρωτάθλημα, της παίρνει και φέτος το Κύπελλο, και πάει και για το Τσάμπιονς Λιγκ, άμα το κάνει αυτό, θα τρελαθούνε όλοι, άλλο ένα Τσάμπιονς Λιγκ με άλλη μια ομάδα.

Ναι, πιστεύω ότι άμα παίξει έτσι έξυπνα και με τη Μάντσεστερ, παρά το 1-1 του πρώτου αγώνα, μπορεί να την πετάξει έξω, παρ΄ ότι εκεί θα βρει τον άλλο τεράστιο προπονητή, τον Φέργκιουσον. Θα βγω στην εκπομπή την Παρασκευή στην τηλεόραση με φανέλα Μουρίνιο που μου έχει κάνει δώρο ο Γιάννης, μία λευκή μπλούζα με φωτογραφία του Μουρίνιο! Για ορισμένους αχάριστους οπαδούς και ορισμένους Ισπανούς ρουφιάνους παίκτες που έχει, οι οποίοι είχαν πάει να μιλήσουν στον πρόεδρο της Ρεάλ…

Πρέπει να τον κρατήσει η Ρεάλ και να πάρει και τον Μπέιλι, αυτήν την παικτάρα της Τότεναμ για τον οποίο είχα μιλήσει από την πρώτη στιγμή που έσκασε μύτη, τι άλογο έλεγα ότι είναι αυτό, τι παικταράς, τι πόδια!

Το 5-3-2 το είχα βγάλει εγώ στον Αστέρα Εξαρχείων τη δεκαετία του '70, δεν το έπαιζε κανείς άλλος! Αργότερα ο Χάπελ με το 5-3-2 σήκωσε το Κύπελλο Πρωταθλητριών απέναντι στη μεγάλη τότε Γιουβέντους, ο Σκολάρι πήρε με τη Βραζιλία και το 5-3-2 το Μουντιάλ, και ο Ρεχάγκελ με το 5-3-2 έκανε το μεγαλύτερο θαύμα όλων των εποχών, να πάρει η Ελλάδα το EURO. 

sportdog.gr

Τετάρτη 27 Φεβρουαρίου 2013

Βαλς με δώδεκα θεούς - Επεισόδιο 23



Ο Κωστής (Μάνος Παπαγιάννης), η Μαρίνα (Αντωνία Χαραλάμπους), η Ελπίδα (Μαρίνα Βρόντη) και η Ναταλία (Χρυσή Ανδρέου) γνωρίζονται μετά από μια καραμπόλα. Ο καθένας κουβαλά ένα παρελθόν, έντονο και οδυνηρό.



Σκηνοθεσία: Ανδρέας Γεωργίου, Δημήτρης Δεμοιράκος

Σενάριο: Μαρία Γεωργιάδου

Παίζουν: Κάτια Δανδουλάκη, Μάνος Παπαγιάννης, Στράτος Τζώρτζογλου, Αντωνία Χαραλάμπους, Μαρίνα Βρόντη, Χρυσή Αντρέου, Κωνστάντια Παύλου, Γιώργος Τζωρτζής, Έλενα Ευσταθίου, Αγγελική Φιλιππίδου, Κώστας Καζάκας

Κλεμμένα Όν3ιρα - Επεισόδιο 208


Επεισόδιο 208
Η Ζωή έχει μάθει από τη Μαρία για την επίσκεψη της Χρύσας στη Θεσσαλονίκη και το λέει στη Βίκυ. Η Μαντώ μιλάει στον αναίσθητο Γιάννη και τον παρακαλεί σπαρακτικά να μείνει κοντά της. Η Χρύσα λέει στη Μαρία πως ήρθε για να ζητήσει συγγνώμη, ότι έχει μετανιώσει για όλα και πως... αυτή είναι η αιτία που βρίσκεται ο Σταύρος στη φυλακή. Ο 'Αρης βγάζει εισιτήριο για τη Θεσσαλονίκη, ενώ η Μαρία λέει στη Χρύσα πως είναι απαραίτητο να μιλήσει η ίδια στη Φαίη και να της εξηγήσει τι έγινε. Ο Σάκης επισκέπτεται τον Δημήτρη στην εταιρεία του και τον ρωτάει επίμονα πότε σκοπεύει να τον προσλάβει, δεν παίρνει όμως ξεκάθαρη απάντηση, καθώς ο Δημήτρης προσπαθεί να τον ξεφορτωθεί.

Δείτε το επεισόδιο

Νούμερα Τηλεθέασης, 26/02/13!



ΠΡΩΙΝΟ ΑΝΤ1 30,5 28,2
FTHISTV 17,1 12,5
ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΩΡΑ MEGA 21,2 13,6
ΠΡΩΙΝΟ MOU 36,5 40,2
ΝΕΤ ΣΤΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ 10,0 5,5
ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΤΩΡΑ 4,5 0,8
ΤΩΡΑ 15,2 10,4
JOY 4,8 4,4

ΑΚΡΩΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΟΝ 16,2 22,2
ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ ΚΑΙ ΕΛΕΝΗΣ 20,4 28,1
ΤΟ ΚΑΦΕ ΤΗΣ ΧΑΡΑΣ 22,9 28,3
ΒΑΛΣ ΜΕ ΔΩΔΕΚΑ ΘΕΟΥΣ 19,1 24,0
ΕΛΛ.ΤΑΙΝΙΑ ΣΤΟΝ ΑΝΤ1 11,9 17,6
ΑΠΩΝ 13,2 8,1
ΠΑΡΕΑ ΣΤΗΝ ΚΟΥΖΙΝΑ 15,9 7,6
ΤΟ ΚΟΡΙΤΣΙ ΠΟΥ ΑΓΑΠΗΣΑ 30,6 15,8
SINGLES 2 17,3 11,3
ΚΛΕΜΜΕΝΑ ΟΝΕΙΡΑ 46,5 37,8
ΕΛΕΝΗ 18,7 25,6
ΔΕΣΤΕ ΤΟΥΣ 15,1 26,2
ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΕΣ ΙΣΤΟΡΙΕΣ 18,8 18,6
ΚΑΤΙ ΨΗΝΕΤΑΙ 21,4 23,3
ΜΕΣΗΜΕΡΙΑΝΗ ΜΕΛΕΤΗ 10,6 12,6
ΜΙΛΑ 13,6 9,9
ΦΜ LIVE 9,2 14,2
136 2,7 1,1
LIFE 8,9 5,0
ΜΑΓΕΙΡΕΥΩ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ 9,6 6,6
ΣΕΦ ΣΤΟΝ ΑΕΡΑ 15,5 11,7
ΣΚΑΙ ΜΕ ΤΟΝ ΝΙΚΟ ΕΥΑΓΓΕΛΑΤΟ 8,3 8,3

MEGA ΓΕΓΟΝΟΤΑ 25,5 22,7
ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ ΑΝΤ-1 18,1 16,3
ALPHA ΕΙΔΗΣΕΙΣ 14,6 12,0
STAR ΕΙΔΗΣΕΙΣ 10,8 15,0
ΝΕΤ ΕΙΔΗΣΕΙΣ 3,3 2,4
ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ ΣΚΑΙ 3,9 4,8

ΣΟΥΛΕΙΜΑΝ Ο ΜΕΓΑΛΟΠΡΕΠΗΣ 30,7 24,5
SON 11,0 6,7
ΡΑΔΙΟ ΑΡΒΥΛΑ 30,0 33,0
ΟΛΑ ΜΠΑΧΑΛΟ ΦΕΤΟΣ 33,2 36,5
FATMAGUL 13,8 12,8
MASTER CHEF 2 28,2 36,8
THE KILLING 14,5 17,4
ΑΛ ΤΣΑΝΤΙΡΙ ΝΙΟΥΖ 35,6 37,5
ALPHA ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΗ 11,9 7,9
THE CLOSER 5,8 7,4
ΞΕΝΗ ΤΑΙΝΙΑ ΣΤΟ STAR 10,5 13,9
ΝΟΜΟΣ ΚΑΙ ΤΑΞΗ:ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΕΣ ΙΣΤΟΡΙΕΣ 15,1 16,0
ΕΠΙΘΕΩΡΗΤΗΣ ΒΑΛΑΝΤΕΡ (ΝΕΤ) 1,4 0,8
ZOOM 3,4 1,1
ΟΙ ΝΕΟΙ ΦΑΚΕΛΟΙ 4,8 3,6

tvnea.blogspot.gr

Κάτι Ψήνεται



ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΕΒΔΟΜΑΔΑ
Μεσοβδόμαδα, τραπέζι για πέντε στρώνει η Μαριέλενα, μια Κρητικιά στη Μεσσηνία! Στην κουζίνα, η όμορφη οικοδέσποινα έχει τις καλές, αλλά και τις κακές της στιγμές. Εκτός κουζίνας, η 27χρονη αισθητικός είναι πιο cool. Δουλεύει ως μακιγιέζ και ειδικεύεται στα τατού με χένα. Θα βγάλει ασπροπρόσωπη την Κρήτη και την οικογένεια;

Το Τσαντίρι ''έφαγε'' τον Σουλεϊμάν!



Ε, ναι λοιπόν δεν είναι ανίκητος ο Σουλτάνος του ΑΝΤ1, καθώς χθες στην αναμέτρησή του με την επάνοδο του Λάκη Λαζόπουλου στον ALPHA, το σόου του πολυτάλαντου καλλιτέχνη κατάφερε να κατατροπώσει την καθημερινή Τούρκικη σειρά του καναλιού του Αμαρουσίου, σημειώνοντας ποσοστό τηλεθέασης 35,6%, όταν ο Σουλεϊμάν βρέθηκε στη δεύτερη θέση με 30,7%. 

Μεγάλη ''ηττημένη'' βέβαια της τηλεοπτικής μονομαχίας ήταν και η ''Fatmagul'' του Mega, καθώς βρέθηκε τρίτη και καταϊδρωμένη με ένα ποσοστό 13,8%. 

Θα έχει ενδιαφέρον να δούμε αυτή την ''κόντρα'' την ερχόμενη εβδομάδα, ενώ στη συνέχεια θα βλέπουμε ''Τσαντίρι'' κάθε 15 ημέρες... 

tvzapping.gr

Σαμπάνιες για τα ''Κλεμμένα Ονειρα''



Σταθερή αξία η σειρά του Μega, δεν χωρά συζήτηση γιαυτό...Και αν αναλογιστούμε ότι είναι το μοναδικό ελληνικό πρόγραμμα στην ελληνική τηλεόραση, ίσως να μπορούμε να ερμηνεύσουμε λίγο την μεγάλη επιτυχία του, αφού χθες έκανε το μεγαλύτερο ποσοστό τηλεθέασης της σεζόν, ένα διόλου ευκαταφρόνητο 46,5%, γεγονός που γέμισε χαρά σήμερα όλους τους συντελεστές. Μεταφράζεται, δε, σε 1.603.000 τηλεθεατές που μένουν...κολλημένοι στις οθόνες τους για να παρακολουθήσουν τις περιπέτειες του Σταύρου, της Χρύσας και του Μαλτέζου. 

Εντυπωσιακά είναι και περαιτέρω στοιχεία τηλεθέασης για την πορεία της σειράς μέχρι τώρα, καθώς έχει συνολικό μέσο όρο 40,1% από την έναρξη της δεύτερης χρονιάς της-ποσοστό που μεταφράζεται σε 1.421.000 μόνιμους τηλεθεατές, ενώ το πιο...φανατικό της κοινό είναι οι γυναίκες 15-24 στις οποίες ο μέσος όρος τηλεθέασης είναι 55,4%!

Και που να αρχίζουν να έρχονται οι μεγάλες αποκαλύψεις! 

tvzapping.gr

Ανακοινώθηκε το Πρόγραμμα των Πανελληνίων Εξετάσεων 2013!

Ανακοινώθηκε χθες το πρόγραμμα των Πανελληνίων Εξετάσεων για το σχολικό έτος 2012-13, τόσο για τα Γενικά όσο και για τα Επαγγελματικά Λύκεια της χώρας. Παράλληλα, παρέχονται πληροφορίες για το τέλος της σχολικής περιόδου και τις ημερομηνίες έναρξης και λήξης των ενδοσχολικών εξετάσεων.


Αναλυτικότερα, ανακοινώνεται ότι:

Στις 15 Μαΐου λήγουν τα μαθήματα του σχολικού έτους  2012-2013 και στις 16 Μαΐου ολοκληρώνεται η διαδικασία έκδοσης και αποστολής των στοιχείων των υποψηφίων από τα Γενικά και Επαγγελματικά Λύκεια προς τα οικεία Εξεταστικά κέντρα.

Οι πανελλαδικές εξετάσεις  των υποψηφίων των ημερήσιων και εσπερινών Γενικών Λυκείων (ΓΕΛ) και των ημερήσιων και εσπερινών Επαγγελματικών Λυκείων (ΕΠΑΛ-ΟΜΑΔΑ Β΄) για εισαγωγή στην τριτοβάθμια εκπαίδευση θα αρχίσουν την Παρασκευή 17-5-2013, ενώ οι πανελλαδικές εξετάσεις των υποψηφίων των ημερήσιων και εσπερινών Επαγγελματικών Λυκείων (ΕΠΑΛ-ΟΜΑΔΑ Α΄) θα αρχίσουν την Τρίτη 21-05-2013. Οι εξετάσεις των ειδικών μαθημάτων θα ξεκινήσουν το Σάββατο 15-6-2013  και η Υγειονομική Εξέταση και Πρακτική Δοκιμασία των υποψηφίων για εισαγωγή στα Τμήματα Επιστήμης Φυσικής Αγωγής και Αθλητισμού (Τ.Ε.Φ.Α.Α.) θα διεξαχθεί από 17-6-2013 ως και 28-6-2013. Τέλος, οι επαναληπτικές πανελλαδικές εξετάσεις των ΓΕΛ θα αρχίσουν το Σάββατο 8-6-2013.

Οι απολυτήριες εξετάσεις για τα μαθήματα που εξετάζονται σε επίπεδο σχολικής μονάδας για την Γ΄ τάξη των ημερήσιων και τη Δ΄ τάξη των εσπερινών Γενικών Λυκείων θα ξεκινήσουν τη Δευτέρα 3-6-2013 για όσους θα έχουν συμμετάσχει στις πανελλαδικές.

Οι απολυτήριες και πτυχιακές εξετάσεις ημερήσιων και εσπερινών ΕΠΑΛ (ΟΜΑΔΑ Α΄ και Β΄) σε επίπεδο σχολικής μονάδας θα ξεκινήσουν τη Δευτέρα 10-6-2013.


ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΩΝ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΩΝ ΕΞΕΤΑΣΕΩΝ 2013 ΕΙΝΑΙ:

Παρασκευή 17/05/2013
-ΝΕΟΕΛΛΗΝΙΚΗ ΓΛΩΣΣΑ ΓΕΝΙΚΗΣ ΠΑΙΔΕΙΑΣ

Δευτέρα 20/05/2013
-ΒΙΟΛΟΓΙΑ ΓΕΝΙΚΗΣ ΠΑΙΔΕΙΑΣ
-ΦΥΣΙΚΗ ΓΕΝΙΚΗΣ ΠΑΙΔΕΙΑΣ
-ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΑ ΚΑΙ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΗΣ ΓΕΝΙΚΗΣ ΠΑΙΔΕΙΑΣ
-ΙΣΤΟΡΙΑ ΓΕΝΙΚΗΣ ΠΑΙΔΕΙΑΣ

Τετάρτη 22/05/2013
-ΝΕΟΕΛΛΗΝΙΚΗ ΛΟΓΟΤΕΧΝΙΑ ΘΕΩΡΗΤΙΚΗΣ ΚΑΤΕΥΘΥΝΣΗΣ
-ΦΥΣΙΚΗ ΘΕΤΙΚΗΣ & ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΚΗΣ ΚΑΤΕΥΘΥΝΣΗΣ

Παρασκευή 24/05/2013
-ΙΣΤΟΡΙΑ ΘΕΩΡΗΤΙΚΗΣ ΚΑΤΕΥΘΥΝΣΗΣ
-ΒΙΟΛΟΓΙΑ ΘΕΤΙΚΗΣ ΚΑΤΕΥΘΥΝΣΗΣ
-ΧΗΜΕΙΑ/ΒΙΟΧΗΜΕΙΑ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΚΗΣ ΚΑΤΕΥΘΥΝΣΗΣ (ΚΥΚΛΟΣ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ)
-ΑΡΧΕΣ ΟΡΓΑΝΩΣΗΣ & ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ (ΚΥΚΛΟΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ)

Δευτέρα 27/05/2013
-ΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΘΕΩΡΗΤΙΚΗΣ ΚΑΤΕΥΘΥΝΣΗΣ
-ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΑ ΘΕΤΙΚΗΣ & ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΚΗΣ ΚΑΤΕΥΘΥΝΣΗΣ

Τετάρτη 29/05/2013
-ΛΑΤΙΝΙΚΑ ΘΕΩΡΗΤΙΚΗΣ ΚΑΤΕΥΘΥΝΣΗΣ
-ΧΗΜΕΙΑ ΘΕΤΙΚΗΣ ΚΑΤΕΥΘΥΝΣΗΣ
-ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΙΑ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΚΗΣ ΚΑΤΕΥΘΥΝΣΗΣ (ΚΥΚΛΟΣ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ)
-ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΕΦΑΡΜΟΓΩΝ (ΚΥΚΛΟΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ)

Παρασκευή 31/05/2013
-ΑΡΧΕΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΘΕΩΡΙΑΣ (ΜΑΘΗΜΑ ΕΠΙΛΟΓΗΣ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΚΑΤΕΥΘΥΝΣΕΩΝ)

tvnea.blogspot.gr

Η μεταγωγή του Παπαγεω/πουλου στην φυλακή



Σε ισόβια κάθειρξη καταδίκασε το Τριμελές Εφετείο Κακουργημάτων τον πρώην δήμαρχο Θεσσαλονίκης Βασίλη Παπαγεωργόπουλο για την υπόθεση της υπεξαίρεσης στον Δήμο Θεσσαλονίκης. Το μεσημέρι οδηγήθηκε στις φυλακές Διαβατών. Αρκετός κόσμος ήταν δίπλα του για να του συμπαρασταθεί, ενώ κάλυψε τις χειροπέδες με το παλτό του. 



Η ποινή της ισόβιας κάθειρξης επιβλήθηκε και στον πρώην γενικό γραμματέα του δήμου Μιχάλη Λεμούσια, ενώ ισόβια και επιπλέον εννέα χρόνια κάθειρξη επιβλήθηκαν στον πρώην ταμία Παναγιώτη Σαξώνη. Σε όλη τη διάρκεια της διαδικασίας είχε στο πλευρό του τη σύζυγό του. Μετά την ανακοίνωση της ποινής ο κ. Παπαγεωργόπουλος ανέφερε: «Χωρίς κανένα αποδεικτικό στοιχείο και ενώ αποδεδειγμένα ο επίορκος υπάλληλος υπεξαιρούσε πολλά χρόνια πριν αναλάβω δήμαρχος, μου επέβαλαν ποινή ισόβια. Είναι φανερό ότι η δίκη εξελίχθηκε σε πολιτική δίκη και με αποκλειστικό κριτήριο την ικανοποίηση ενός κλίματος που ζητά αίμα πολιτικών. Είμαι απόλυτα βέβαιος ότι ενδόμυχα κανένας Θεσσαλονικιός και κανένας Έλληνας δεν πιστεύει ότι ο Βασίλης Παπαγεωργόπουλος τους πρόδωσε. Θα περιμένω την απόφαση του δευτεροβάθμιου δικαστηρίου. Κάποιοι θα πεθάνουν με τις τύψεις τους.»



Το Δικαστήριο δεν αναγνώρισε κανένα ελαφρυντικό στους καταδικασθέντες για την υπόθεση της υπεξαίρεσης στον Δήμο Θεσσαλονίκης.

Για τους δύο διευθυντές της ταμειακής υπηρεσίας του Δήμου, στους οποίους επιβλήθηκε κάθειρξη 15 και 10 ετών αντίστοιχα, το Δικαστήριο αποφάσισε να δώσει αναστέλλουσα δύναμη στην έφεση, υπό τους όρους της απαγόρευσης εξόδου από τη χώρα και της εμφάνισης, κάθε μήνα, στο αστυνομικό τμήμα του τόπου διαμονής.


Τι προηγήθηκε

Νωρίτερα, ο πρόεδρος του δικαστηρίου Γιώργος Αποστολάκης, ανακοινώνοντας την απόφαση, έκρινε ένοχο τον Β. Παπαγεωργόπουλο, κατά μετατροπή του κατηγορητηρίου, για την πράξη της άμεσης συνεργείας στην υπεξαίρεση στην υπηρεσία κατ' εξακολούθηση, δια παραλείψεως, ενώ έκρινε ένοχο τον Μ. Λεμούσια, κατά μετατροπή του κατηγορητηρίου, για το αδίκημα της άμεσης συνέργειας στην υπεξαίρεση κατ' εξακολούθηση.

Επιπλέον, ο Μ. Λεμούσιας κρίθηκε ένοχος για το πλημμέλημα της παροχής ψυχικής συνδρομής στην πράξη της πλαστογραφίας. Ο βασικός κατηγορούμενος για την υπόθεση, πρώην ταμίας του Δήμου Παναγιώτης Σαξώνης, καταδικάστηκε για τις πράξεις της υπεξαίρεσης στην υπηρεσία, κατ' εξακολούθηση, σε συνδυασμό με τις επιβαρυντικές διατάξεις περί καταχραστών του Δημοσίου, καθώς επίσης για τα αδικήματα της νομιμοποίησης εσόδων από παράνομες δραστηριότητες (ξέπλυμα βρώμικου χρήματος) και για πλημμεληματικού χαρακτήρα πλαστογραφία.


Εξάλλου, ένοχοι της άμεσης συνέργειας στην υπεξαίρεση στην υπηρεσία κρίθηκαν οι δύο άλλοτε διευθυντές της Ταμειακής Υπηρεσίας του Δήμου. Αντίθετα, αθωώθηκαν οι τρεις αντιδήμαρχοι Οικονομικών και όλοι οι κατηγορούμενοι υπάλληλοι.


Ο εισαγγελέας της έδρας Βασίλης Χαλντούπης πρότεινε να αναγνωριστούν σε όλους ελαφρυντικά. Ειδικότερα, για τους Β. Παπαγεωργόπουλο και Μ. Λεμούσια, αλλά και για τους δύο πρώην διευθυντές, ζήτησε να δοθεί το ελαφρυντικό του πρότερου έντιμου βίου, ενώ για τον Π. Σαξώνη αυτό της καλής συμπεριφοράς που επέδειξε μετά την αποκάλυψη του σκανδάλου, αλλά και τη συνδρομή που παρείχε στις Αρχές κατά τη δικαστική διερεύνηση της υπόθεσης. Εφόσον το δικαστήριο χορηγήσει ελαφρυντικά στους κατηγορουμένους θα "σπάσουν" τα ισόβια δεσμά.

Το σκεπτικό της απόφασης

Στην κατάμεστη αίθουσα του Κακουργιοδικείου και κάτω από ενισχυμένα μέτρα ασφαλείας, ο πρόεδρος του δικαστηρίου ανέπτυξε διεξοδικά, επί σχεδόν μιάμιση ώρα, το σκεπτικό της απόφασης επί της ενοχής ή μη των συνολικά 18 κατηγορουμένων για την υπόθεση.

"Ο δήμαρχος όρισε ως γενικό γραμματέα τον στενό συνεργάτη του. Οι δυο τους συνδέονταν στενότατα και ταυτίστηκαν στην κοινή γνώμη. Ο Μ. Λεμούσιας αναζητούσε μία 'πηγή' χρημάτων στις οικονομικές υπηρεσίες του δήμου. Ο γενικός γραμματέας προέτρεψε τον Π. Σαξώνη να υπεξαιρεί κατ' εξακολούθηση και για αόριστο χρόνο χρήματα για την ενίσχυση της δημοτικής παράταξης 'Αναγέννηση', της οποίας ηγείτο ο Β. Παπαγεωργόπουλος. O γενικός γραμματέας έκαμψε τις αντιρρήσεις που είχε ο ταμίας, διαβεβαιώνοντάς τον ότι στον Δήμο ασκεί διοίκηση αυτός. Γνώστης όλων των σχεδιασμών ήταν και ο Β. Παπαγεωργόπουλος. Παρέμενε στο παρασκήνιο, προσποιούμενος άγνοια. Ο δήμαρχος άφησε την εκτέλεση του σχεδιασμού στον γενικό γραμματέα. Έτσι, έβαλαν μπροστά τη 'μηχανή' της υπεξαίρεσης. Η διανομή του μερίσματος γινόταν μεταξύ τους. Ύστερα, ζήτησε ο Σαξώνης ένα ποσοστό 10% από τα υπεξαιρεθέντα ποσά" τόνισε ο πρόεδρος, ανακοινώνοντας την απόφαση.

"Οι σχέσεις τους δεν διερράγησαν ούτε όταν βγήκαν στη δημοσιότητα υποθέσεις που βάρυναν τον Μ. Λεμούσια. Αυτό σημαίνει ότι είχαν ένα δυνατό μυστικό που τους κρατούσε αλληλέγγυους" πρόσθεσε.

Αμέσως μετά την ανακοίνωση της απόφασης για την ενοχή, ο Μ. Λεμούσιας απευθύνθηκε στο δικαστήριο λέγοντας - μεταξύ άλλων: "Χύνεται αίμα αθώων για την κοινή γνώμη".

Σύμφωνα με την απόφαση, το ύψος της υπεξαίρεσης ξεπερνάει τα 17,9 εκατ. ευρώ. "Το χρήματα που έλαβε ο Π. Σαξώνης από το 1999 έως και το 2008 ήταν 21.156.794 ευρώ, οπότε το ποσό της υπεξαίρεσης δεν μπορεί να υπερβαίνει αυτό το ποσό. Υπεξαίρεσε συνολικά 17.962.336 ευρώ. Λάμβανε τα χρήματα αυτά άφθονα και απροβλημάτιστα. Μία εντολή του δημάρχου αρκούσε να κλείσει η 'στρόφιγγα' των μετρητών. Εντύπωση προκαλεί η ιλιγγιώδης αύξηση των μετρητών που έπαιρνε ο Π. Σαξώνης μετά το 1999, που - κατά μέσο όρο - υπεξαίρεσε το 84,88% των μετρητών που αναλάμβανε" σημείωσε ο πρόεδρος του δικαστηρίου, μετατρέποντας το υπεξαιρεθέν ποσό από ευρώ σε δραχμές. "Αντιστοιχεί σε 6,1 δισ. δραχμές. Πόσα χρόνια πρέπει να εργαστεί ένας καθηγητής για να βγάλει αυτά τα χρήματα;" σημείωσε χαρακτηριστικά. 

Όσον αφορά τον Π. Σαξώνη είπε ότι τα πλαστά παραστατικά που προσκόμιζε για να καλύψει την υπεξαίρεση ήταν κακότεχνα και εξόφθαλμα πλαστά. "Ήταν ασύδοτος και είχε ασυλία" τόνισε ο πρόεδρος, ενώ για τους δύο πρώην διευθυντές της Ταμειακής Υπηρεσίας είπε ότι "παρείχαν ηθελημένα συνδρομή και άφθονα μετρητά, γνωρίζοντας ότι δεν θα πληρώσει ο Σαξώνης".

Αναφορικά με τους αντιδημάρχους Οικονομικών, ο πρόεδρος είπε ότι δεν είχαν καμία ανάμειξη στην εγκληματική δραστηριότητα του Σαξώνη. "Ούτε μπορούσαν να το αντιληφθούν ούτε περιήλθε στην κατοχή τους μέρος των χρημάτων από την υπεξαίρεση" σημείωσε.

real.gr

ΗΜΙΧΡΟΝΟ / ΤΕΛΙΚΟ


167 ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ - ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ > 1/1 > 4,30

170 ΒΕΡΟΙΑ - ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ > 1/1 > 3,55

171 ΜΕΡΣΙΝ ΙΝΤΜΑΝ ΓΙΟΥΡΝΤΟΥ - ΕΣΚΙΣΕΧΙΡΣΠΟΡ > 2/2 > 2,30

175 ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ - ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ > 2/2 > 2,30

176 ΒΙΛ - ΖΥΡΙΧΗ > 2/2 > 2,30

180 ΒΑΚΕΡ ΙΝΣΜΠΟΥΡΓΚ - ΝΕΟΥΣΤΑΝΤ > 1/1 > 3,40

192 ΝΤΑΝΤΙ - ΣΕΝΤ ΤΖΟΝΣΤΟΝ > 2/2 > 3,00

193 ΣΕΝΤ ΜΙΡΕΝ - ΧΑΡΤΣ > 1/1 > 4,10

196 ΠΑΡΙ ΣΕΝ ΖΕΡΜΕΝ - ΜΑΡΣΕΪΓ > 1/1 > 2,30

197 ΣΕΒΙΛΛΗ - ΑΤΛΕΤΙΚΟ ΜΑΔΡΙΤΗΣ > 1/1 > 3,60

ΕΚΤΙΜΗΣΕΙΣ...


167 ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ - ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ > Over > 2,10 ΠΕΡΑΣΕ 1-2

168 ΑΕ ΛΕΜΕΣΟΥ - ΑΕΚ ΛΑΡΝΑΚΑΣ > Άσος > 2,40 ΧΑΘΗΚΕ 2-2

169 ΛΟΡΙΑΝ - ΜΠΡΕΣΤ > Over > 1,90

170 ΒΕΡΟΙΑ - ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ > Over > 2,20

171 ΜΕΡΣΙΝ ΙΝΤΜΑΝ ΓΙΟΥΡΝΤΟΥ - ΕΣΚΙΣΕΧΙΡΣΠΟΡ > Διπλό > 1,50

172 ΤΡΑΜΠΖΟΝΣΠΟΡ - ΑΝΤΑΛΙΑΣΠΟΡ > Over > 1,65

174 ΣΤΟΥΤΓΑΡΔΗ - ΜΠΟΧΟΥΜ > 4-6 τέρματα > 2,30

175 ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ - ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ > Over > 1,90

176 ΒΙΛ - ΖΥΡΙΧΗ > Διπλό > 1,55

177 ΤΟΥΝ - ΒΑΣΙΛΕΙΑ > Over > 1,60

180 ΒΑΚΕΡ ΙΝΣΜΠΟΥΡΓΚ - ΝΕΟΥΣΤΑΝΤ > Άσος > 1,95

181 ΡΑΠΙΝΤ ΒΙΕΝΝΗΣ - ΣΤΟΥΡΜ ΓΚΡΑΤΣ > Over > 1,80

183 ΤΡΕΝΚΒΑΛΝΤΕΡ ΑΝΤΜΙΡΑ - ΣΑΛΤΣΜΠΟΥΡΓΚ > 4-6 τέρματα > 2,60

184 ΜΠΑΓΕΡΝ - ΝΤΟΡΤΜΟΥΝΤ > 4-6 τέρματα > 2,60

188 ΜΠΑΡΙ - ΒΕΡΟΝΑ > Διπλό > 2,25

192 ΝΤΑΝΤΙ - ΣΕΝΤ ΤΖΟΝΣΤΟΝ > Διπλό > 1,80

193 ΣΕΝΤ ΜΙΡΕΝ - ΧΑΡΤΣ > Άσος > 2,40

196 ΠΑΡΙ ΣΕΝ ΖΕΡΜΕΝ - ΜΑΡΣΕΪΓ > Over > 1,75

197 ΣΕΒΙΛΛΗ - ΑΤΛΕΤΙΚΟ ΜΑΔΡΙΤΗΣ > Άσος > 2,20

Η ΕΡΤ κάνει πίσω για Φόρμουλα 1!


Η ΕΡΤ υποχωρεί στην αρχική της απόφαση να αποκτήσει τα τηλεοπτικά δικαιώματα της Φόρμουλα 1.

Πιο συγκεκριμένα, ο διευθύνοντας σύμβουλος της ΕΡΤ, κ. Νίκος Σίμος αποφάσισε να κάνει αρνητική εισήγηση στα υπόλοιπα μέλη του Δ. Σ. της δημόσιας ραδιοτηλεόρασης λόγω του κόστους των δικαιωμάτων και της μείωσης του προϋπολογισμού απ' το υπουργείο οικονομικών. 

Το θέμα ήταν να συζητηθεί στο σημερινό Δ. Σ. της ΕΡΤ, αλλά αναβλήθηκε και πήγε για την ερχόμενη εβδομάδα. Κοντολογίς, εκεί που όλα έδειχναν ότι το θέμα είχε κλείσει βρίσκεται ξανά στον «αέρα».

sport-fm.gr

Φεύγει από τον Alpha η Formula 1 και πάει…


Αυτό ήταν, έφυγε από τον Alpha η Formula 1 και από τις 17 Μαρτίου η καρό σημαία θα ανεμίζει στη συχνότητα της Ετ1. Το πρωτάθλημα της Formula 1 αλλάζει πιτ στοπ και ετοιμάζεται για νέες διαδρομές μέσα από την κρατική τηλεόραση. Σύμφωνα με πληροφορίες της εφημερίδας Real life,  ο Alpha αποφάσισε να εγκαταλείψει το άθλημα, καθώς το κόστος για την προβολή 19 γκραν πρι θα ανερχόταν στο 1,8 εκατ. ευρώ. Η Formula 1 θα προβάλλεται τις Κυριακές μετά τη Θεία Λειτουργία.


tvnea.blogspot.gr

Πασίγνωστος Έλληνας ηθοποιός: "Στα 18 μου έκανα έρωτα με την καθηγητριά μου που ήταν 40"!



Είναι νομίζω μια φαντασίωση που βρίσκεται στο μυαλό κάθε εφήβου και απλά στην περίπτωσή μου έτυχε και έγινε πραγματικότητα!»

Ένα μεγάλο αφιέρωμα στα Όσκαρ 2013 θα παρουσιάσει ο Γιώργος Σατσίδης στην εκπομπή «Movies and Stars» , την Τετάρτη 27 Φεβρουαρίου στις 20.00. Καλεσμένος στο studio του MTV, ο ηθοποιός Λεωνίδας Καλφαγιάννης!




Ο Λεωνίδας πρωταγωνιστεί στο «Love in the end» που σημειώνει τεράστια εισπρακτική επιτυχία και μιλάει για  τα τούρκικα σήριαλ, την Ελένη Μενεγάκη, τη σεξουαλική παρενόχληση που δέχτηκε, το χαστούκι που έφαγε από μία γυναίκα αλλά και την πρωτόγνωρη ερωτική εμπειρία που έζησε με καθηγήτριά του στα 18 του χρόνια! 

Η μόδα των τούρκικων τελειώνει! 

«Mου τη δίνει που βλέπω κάθε βράδυ στο prime time, Τούρκικα σήριαλ. Όμως δε μπορείς να κάνεις και πολλά από τη στιγμή που εμείς που είμαστε μέρος του συστήματος  έχουμε αφήσει να γίνεται αυτό το πράγμα. Δε μπορείς να τσατίζεσαι γιατί  έτσι  χάνεις ακόμα περισσότερο. Περιμένεις μέχρι να  κάνει το κύκλο του η ιστορία αυτή. Ο κόσμος νομίζω πως έχει βαρεθεί ήδη με όλο αυτό και έχει περάσει η μόδα τους. Περιμένεις μέχρι να το καταλάβουν τα κανάλια και εκείνοι που κάνουν τις επιλογές των σήριαλ και να αρχίσουν και πάλι τις παραγωγές».

Η Μενεγάκη με τρελαίνει από τα 15 μου!

«Η πιο ωραία γυναίκα της τηλεόρασης είναι η Ελένη Μενεγάκη! Μου αρέσει από τότε που ήμουν 15 χρόνων. Μου αρέσει το γεγονός ότι διαθέτει sex appeal, ο τρόπος που κάνει τη χαζούλα ενώ είναι γάτα, ο τρόπος που αφήνει τα πράγματα να συμβαίνουν γύρω της… Η γοητεία της είναι ότι ενώ είναι έξυπνη δεν το δείχνει. Το σέξι δεν έχει να κάνει με το χαμόγελό της ή  τα ωραία της μάτια που μπορεί να τα παίζει σαν να είναι κουκλίτσα αλλά με το γεγονός ότι δίνει χώρο στους άλλους να νομίζουν ότι μπορούν να την παίζουν, αλλά τελικά το παιχνίδι το παίζει εκείνη με τους όρους της, μέχρι τέλους». 

Έχω δεχτεί σεξουαλική παρενόχληση για να ανέβω! 

«Έχω δεχτεί έμμεσα σεξουαλική παρενόχληση στο παρελθόν. Το πλήρωσα το τίμημα από τη στιγμή που δεν ήμουν σε θεατρικές παραστάσεις ή στην τηλεόραση και στα περιοδικά. Αποκλείστηκα κατά κάποιο τρόπο και γνώριζα ότι θα συνέβαινε. Κάποιος που κυνηγάει τις δουλειές και τα εξώφυλλα με κάθε τίμημα χάνει κάτι... άλλο. Εγώ δεν ήθελα να το χάσω. Το σημαντικότερο είναι η αξιοπρέπεια!»

Με έχει δείρει γυναίκα!

«Δεν έχω σηκώσει χέρι ποτέ σε γυναίκα αλλά μία πρώην κοπέλα μου με  έχει χαστουκίσει επειδή της είπα απλά να χωρίσουμε. Δεν αντέδρασα! Απλά έμεινα άφωνος  και την κοίταζα... Όλο το σκηνικό έγινε στη μέση μιας πλατείας και φυσικά το είδε αρκετός κόσμος».

Στα 18 μου έκανα έρωτα με την καθηγητριά μου που ήταν 40!

«Στα 18 μου είχα σεξουαλική σχέση με μια καθηγήτρια μου η οποία μου έκανε ιδιαίτερα μαθήματα στο σπίτι. Ήταν πολύ όμορφη γυναίκα γύρω στα 40... Η εμπειρία ήταν πολύ καλή και δυνατή και μου έμαθε πολλά.  Δεν ξέρω αν την ερωτεύτηκα ...Μέσα από μία τέτοια σχέση σε τόσο νεαρή ηλικία νομίζω ότι γνωρίζεις καλύτερα τον εαυτό σου. Με μύησε σε αρκετά πράγματα. Είναι νομίζω μια φαντασίωση που βρίσκεται στο μυαλό κάθε εφήβου και απλά στην περίπτωσή μου έτυχε και έγινε πραγματικότητα!» 

zappit.gr