Σελίδες

Τρίτη 5 Απριλίου 2011

Champions League: Προημιτελική Φάση...2/2


Βρισκόμαστε πλέον στην προημιτελική φάση του Champions League.Εδώ το παραμικρό λάθος κοστίζει,όπως και στις επόμενες φάσεις μέχρι τον τελικό του Λονδίνου,τον προσεχές Μαϊο.Θεωρώ όπως και οι περισσότερες,αν όχι όλες εταιρείες στοιχημάτων ότι Ίντερ,Ρεάλ και Μπαρτσελόνα είναι τα μεγάλα φαβορί για την επόμενη φάση και το ζευγάρι στο οποίο είναι όλα ανοιχτά είναι το Τσέλσι-Μάντσεστερ Γιουν. Όλα αυτά είναι στην θεωρία,διότι για ισχύει κάτι τέτοιο πρέπει να το αποδείξουν και στον αγωνιστικό χώρο.


103 Ίντερ - Σάλκε > 1,45 - 3,70 - 6,00
Novasports1 21:45

Μετά την ήττα με σκορ 3-0 απο την Μίλαν,το πρωτάθλημα δείχνει να φεύγει μακριά.Βεβαία δεν αποκλείω τίποτα,μιας και η Νάπολι εκεί που λέγαμε ότι το έχασε πλέον σε απόσταση τριων πόντων απο την Μίλαν.Έτσι η Ίντερ εστιάζει την προσοχή της στον πρώτο αγώνα απέναντι σε μια ακόμη ομάδα της Γερμανίας. Με την Σάλκε είχαν αγωνιστεί το παρελθόν για λογαριασμό του Κυπέλλου UEFA,εκεί όπου στα πέναλντυ πέρασε η Σάλκε ενώ την επόμενη χρονιά η Ίντερ πήρε μια άτυπη ρεβάνς. Απο την άλλη μεριά η Σάλκε προέρχεται απο μια ακόμη νίκη 0-2 επί της Σάν Πάουλι,παρά την αλλαγή προπονητή. Στο Champions League,χρειάστηκε να αποκλείσει την Βαλένθια κάτι που έκανε σχετικά εύκολα. Διαιτητής ο Άγγλος Μάρτιν Άτκινσον. 


104 Ρεάλ Μαδρίτης - Τότεναμ > 1,35 - 4,00 - 7,00
MEGA 21:45

Εμπειρία vs Δίψα,σημειώσατε διπλό.Αυτό έγινε στην προηγούμενη φάση με την Τότεναμ να αφήνει εκτός συνέχειας την Μίλαν,των 7 τροπαίων. Σε αυτήν την φάση θα αγωνιστεί κόντρα στην Ρεάλ,η οποία είναι πρώτη έχοντας 9 τρόπαια. Μια Ρεάλ η οποία το Σάββατο έχασε το πρωτάθλημα,καθώς ηττήθηκε εντός έδρας απο την Σπόρτινγκ Χιχόν με 0-1.Αν και η Ρεάλ διαμαρτυρήθηκε για ένα πέναλντυ που δεν δώθηκε και για κανονικό γκολ που δεν της μέτρησαν. Σήμερα χωρίς τον Καρίμ Μπενζεμά,θέλει ένα καλό και θετικό αποτέλεσμα ενόψι του κρίσιμου επαναληπτικού. Στον αντίποδα η Τότεναμ προέρχεται απο την εκτός έδρας ισοπαλία με την Γουίγκαν (0-0). Στόχος της Τότεναμ να κλέψει ένα γκολ,ένα βαθμό κάτι για να έχει το πάνω χέρι στον επαναληπτικό. Διαιτητής ο Γερμανός Φέλιξ Μπρίχ.



Εκτίμηση
103 Ίντερ - Σάλκε > Over > 1,85 Πέρασε 2-5
104 Ρεάλ Μαδρίτης - Τότεναμ > Over> 1,55 Πέρασε 4-0

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου